evkar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 για θέματα android tablets ρίξτε μια ματιά και εδώ , http://forums.whirlpool.net.au/forum/144 1
GeorgT. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τελικα μπηκαμε σε μπελαδες βραδιατικα... Εγω μετακομιζω στο thread του ainol aurora παιδια, κ μαλλον παω για το elf II που βγαινει στα 80ε απο εδω: http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-elf-ii-dual-core-android-tablet-hdmi.html Τελευταιο offtopic, I promise Το ελφ 2 χτυπησα κ εγώ χθες και ναι ούτε εγώ ήθελα ταμπλέτα το προηγούμενο πρωηνο
Kill_bill2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τελικα μπηκαμε σε μπελαδες βραδιατικα... Εγω μετακομιζω στο thread του ainol aurora παιδια, κ μαλλον παω για το elf II που βγαινει στα 80ε απο εδω: http://www.ainolstor...ablet-hdmi.html Τελευταιο offtopic, I promise Γιατι offtopic, ontopic 100%. Φοβερό για αυτόν που θέλει να ανέβει άλλα 30ευρώ. Υπάρχει και του eshop σε προσφορά στα 85€ απο σήμερα και για άλλες 5 μέρες. Χειρότερο απο το δικό σου βέβαια αλλα όλα τα θετικά του Ελληνικού καταστήματος και εγγύησης για τις "εύθραυστες" αυτές κινεζιές.... http://www.e-shop.gr...l?id=PER.908283
stenlibi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Γιατι offtopic' date=' ontopic 100%. Φοβερό για αυτόν που θέλει να ανέβει άλλα 30ευρώ. Υπάρχει και του eshop σε προσφορά στα 85€ απο σήμερα και για άλλες 5 μέρες. Χειρότερο απο το δικό σου βέβαια αλλα όλα τα θετικά του Ελληνικού καταστήματος και εγγύησης για τις "εύθραυστες" αυτές κινεζιές.... http://www.e-shop.gr...l?id=PER.908283 Για το Ainol συμφωνώ ότι τα αξίζει τα λεφτά 100%. Του eshop όμως ρε παιδιά, αν εξαιρέσεις την μεγαλύτερη μπαταρία του είναι ίδιο με αυτό του topic, στα διπλάσια λεφτά όμως.
kingdragon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Πάντως απο eshop το Hiteker 2 φορές μου εβγαλε πρόβλημα και τις 2 φορές μου δωσαν ολοκαινουριο. To Coby Kyros, GoClever το 10αρι, Archos 70b πάλι από eshop δε βγάλανε τίποτα. Τωρα για τα κινεζακια οπως Aoson M19 και Onda Vi30 οι μπαταριες σε 3 μηνες καπουτ. Επίσης το Ainol Paladin δεν το βλέπω καλα στη μπαταρία. Όσο για το Aurora II το έχω κανα μήνα προς το παρόν όλα ok. Για το Modecom πάντως ψηνομαι ας πλησιαζει τα χρήματα του Ainol Elf. Ότι κι αν παθει ασχολουμαι με Ελλαδα...Φαίνεται πάντως ποιοτικό και νομίζω ότι είναι από Πολωνία. 1
xouzel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Πάντως απο eshop το Hiteker 2 φορές μου εβγαλε πρόβλημα και τις 2 φορές μου δωσαν ολοκαινουριο. To Coby Kyros, GoClever το 10αρι, Archos 70b πάλι από eshop δε βγάλανε τίποτα. Τωρα για τα κινεζακια οπως Aoson M19 και Onda Vi30 οι μπαταριες σε 3 μηνες καπουτ. Επίσης το Ainol Paladin δεν το βλέπω καλα στη μπαταρία. Όσο για το Aurora II το έχω κανα μήνα προς το παρόν όλα ok. Για το Modecom πάντως ψηνομαι ας πλησιαζει τα χρήματα του Ainol Elf. Ότι κι αν παθει ασχολουμαι με Ελλαδα...Φαίνεται πάντως ποιοτικό και νομίζω ότι είναι από Πολωνία. Καλα, συλλογη τα κανεις ;; 1
keysmith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γιατι offtopic, ontopic 100%. Φοβερό για αυτόν που θέλει να ανέβει άλλα 30ευρώ. Υπάρχει και του eshop σε προσφορά στα 85€ απο σήμερα και για άλλες 5 μέρες. Χειρότερο απο το δικό σου βέβαια αλλα όλα τα θετικά του Ελληνικού καταστήματος και εγγύησης για τις "εύθραυστες" αυτές κινεζιές.... http://www.e-shop.gr...l?id=PER.908283 Δεν βλέπω όμως gps ουτε σε αυτό.. (Ζητάω πολλά?) Στην τελική θα μπορούσε να γίνει ένα navigation tablet για το αυτοκίνητο αν είχε gps και θα ήταν μια πιο "μακροπρόθεσμη" επένδυση.
kd66 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν βλέπω όμως gps ουτε σε αυτό.. (Ζητάω πολλά?) Στην τελική θα μπορούσε να γίνει ένα navigation tablet για το αυτοκίνητο αν είχε gps και θα ήταν μια πιο "μακροπρόθεσμη" επένδυση. Tο ιδιο ακριβως ψαχνω κι εγω φιλε μου... καποιο με gps σε χαμηλη τιμη γνωριζουμε?
orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ειναι η κανονικη τιμη του. Το focal price μου εστειλε τα παρελκομενα που παραγγειλα μαζι με την ταμπλετα αλλα οχι την ιδια την ταμπλετα. Δεν την ειχαν στοκ, δεν ξερω γιατι εσπασε την παραγγελια στα δυο. Δεν βιαζομουν ιδιαιτερα.
barman_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 περιμενω να βγει κατι σε καλη τιμη σε 9-10 ρι...
Kill_bill2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Για το Ainol συμφωνώ ότι τα αξίζει τα λεφτά 100%. Του eshop όμως ρε παιδιά, αν εξαιρέσεις την μεγαλύτερη μπαταρία του είναι ίδιο με αυτό του topic, στα διπλάσια λεφτά όμως. 24 ευρώ είναι τώρα. Να μην την εξαιρέσεις την μπαταρία γιατί παίζει μεγάλο ρόλο. Το μόνο που δεν βρίσκω είναι αν έχει build in mic. Για την μπαταρία, την καλύτερη ποιότητα και την εγγύηση αξίζει αυτά τα 24 ευρώ. Άποψή μου Πάντως απο eshop το Hiteker 2 φορές μου εβγαλε πρόβλημα και τις 2 φορές μου δωσαν ολοκαινουριο. To Coby Kyros, GoClever το 10αρι, Archos 70b πάλι από eshop δε βγάλανε τίποτα. Τωρα για τα κινεζακια οπως Aoson M19 και Onda Vi30 οι μπαταριες σε 3 μηνες καπουτ. Επίσης το Ainol Paladin δεν το βλέπω καλα στη μπαταρία. Όσο για το Aurora II το έχω κανα μήνα προς το παρόν όλα ok. Για το Modecom πάντως ψηνομαι ας πλησιαζει τα χρήματα του Ainol Elf. Ότι κι αν παθει ασχολουμαι με Ελλαδα...Φαίνεται πάντως ποιοτικό και νομίζω ότι είναι από Πολωνία. Αφού έχεις το aurora 2 άστο το modecom του eshop. Άσε να περάσει κανας χρόνος και ξαναπαίρνεις Το aurora II τι λέει;
stenlibi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 24 ευρώ είναι τώρα. Να μην την εξαιρέσεις την μπαταρία γιατί παίζει μεγάλο ρόλο. Το μόνο που δεν βρίσκω είναι αν έχει build in mic. Για την μπαταρία' date=' την καλύτερη ποιότητα και την εγγύηση αξίζει αυτά τα 24 ευρώ. Άποψή μου Αφού έχεις το aurora 2 άστο το modecom του eshop. Άσε να περάσει κανας χρόνος και ξαναπαίρνεις Το aurora II τι λέει;[/quote'] Όπως το είπες τώρα είναι 24 ευρώ, πριν δεν ήταν και την Κυριακή που θα τελειώσει το crazysundays πάλι δεν θα είναι. Μου αρέσει που την καλύτερη ποιότητα την έχετε δεδομένη. Με την τωρινή τιμή παντός ψηφίζω και εγώ eshop.
kingdragon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αφού έχεις το aurora 2 άστο το modecom του eshop. Άσε να περάσει κανας χρόνος και ξαναπαίρνεις Το aurora II τι λέει; Μέχρι στιγμής το πράγμα είναι super. Από μπαταρία κανα 2 μέρες με νετ αλλά αυτό που με κάνει εντύπωση είναι το πόσο γρήγορο είναι θες από εφαρμογές στην εγκατάσταση, θες σερφάρισμα...α και το βασικό είναι θεόλεπτο και η οθόνη του είναι και IPS. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα