Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθησα εχτες να μπω σε ενα παιχνιδι και μου εβγαλε το παρακατω μνμ

post-186709-0-02269100-1345223136_thumb.jpg

εχω ομως DirectX10

post-186709-0-16824700-1345223214_thumb.jpg

μπορει να με βοηθησει καποιος?

Υ.Γ. εχω Windows 7

Δημοσ.

ωραια ευχαριστω,μου βγαζει να κατεβασω κατι extracted files και να τα αποθηκευσω καπου...μπορεις να με βοηθησεις που να τα αποθηκευσω?

Δημοσ.

Τι πράμα;;;Αυτό που κατεβάζεις είναι συμπιεσμένο το αποσυμπιέζει αυτόματα με το που το τρέχεις μπορείς να τα αποσυμπιέσεις όπου θέλεις και μετά την εγκατάσταση μπορείς και να τα σβήσεις.

Δημοσ.

οκ το καταλαβα αυτο,αλλα οταν το κατεβασα μου εβγαλε παρα πολλα zip αρχεια

post-186709-0-27006700-1345230433_thumb.jpg

μου εβγαλε και ενα DXSetup το οποιο το πατησα,μου ετρεξε αλλα δεν εγινε τιποτα :/

Δημοσ.

Δεν μπορεί να μην έγινε τίποτα απολύτως κάποιο μήνυμα έστω πρέπει να έβγαλε ή λες ότι περάστηκε αλλά και πάλι δεν τρέχει το game;;;

Δημοσ.

μου εβγαλε αυτο το μνμ

post-186709-0-01178400-1345233781_thumb.jpg

και μετα τιποτα.Εκανα restart, ξανατρεξα το παιχνιδι αλλα παλι το ιδιο μνμ μου εβγαλε

Δημοσ.

το pc ειναι δανικο,δεν ειναι το δικο μου,ετσι δεν ξερω ακριβως τι παιζει αλλα απ οτι βλεπω,αν βλεπω σωστα και δεν ψαχνω λαθος λεει "τυπικος προσαρμογεας γραφικων VGA"...δεν εχω ιδεα βεβαια τι ειναι αυτο. υπαρχει περιπτωση να μην εχει καρτα γραφικων που υποστηριζει directX???

Δημοσ.

για να σου βγαζει αυτο σημαινει οτι δεν εχουν περαστει οδηγοι για τη καρτα γραφικων σου, και οτι τα windows εχουν βαλει ενα απλο δικο τους για να μπορεις να τα λειτουργεις. Πρεπει να βρεις τι τυπο καρτα εχεις και να βαλεις τους αντιστοιχους οδηγους απο το site της.

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να εχει φορητο, και η καρτα γραφικων πρεπει να ειναι καμια GMA της Intel, ενσωματωμενη στο chipset μαλλον. Λογικα μεσα απο το Windows Update θα πρεπει να βρει ποια καρτα γραφικων εχεις και να σου περασει τον αντιστοιχο driver.

Μπορεις απο τον Device Manager (Control Panel --> System --> Device Manager) να κανεις δεξι κλικ πανω στην VGA και να επιλεξεις Update Driver. Θα σου βγαλει ενα παραθυρο πατα next και αστο να ψαξει στο internet (απο την Microsoft) για νεο driver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...