Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αρχίσω απο την αρχή! Άρχισα να βλέπω μια σειρά στην τηλεόραση και συγκαικριμένα στο κανάλι NickeLodeon. Η Σειρά αυτή λέγεται Drake & Josh. Έψαξα για υπότιτλους αλλα βρήκα μόνο της πρότης σεζόν. Οι υπότιτλοι είχαν ανέβει απο το Site xsubs.tv. Μόλις έψαξα για τα επόμενα επεισόδια το Site Έιχε κλίση εντελώς! Έψαξα να δω τη γίνετε και έμαθα ο,τι το site έχει κλίση οριστικά απο ο,τι βλέπω εδώ και 3 μήνες.

Το ζητούμενο μου είναι το εξής, Μήπως κανένας απο αυτό το φόρουμ μπορεί να μου βρει τους υπότιτλους για τις επόμενες τρεις σεζόν? Η έστω για τις επόμενες 2 ή 1.

Συγνώμη αν το Θέμα για το οποίο αναφέρομαι ποιο πάνω δεν ταιριάζει σε αυτό το μέρος. Αλλά Δεν ήξερα που αλλού να το τοποθετήσω. Ξέρετε Δεν είμαι και πολύ των Forums :-)

Δημοσ.

Κακώς και δεν είσαι των forums, δεν ξέρεις τι χάνεις.

Όσον αφορά τους υπότιτλους, όντως το xsubs δεν άντεξε τα πολλαπλά χτυπήματα από hackers και έκλεισε τελείως. Στο insomnia υπάρχει ξεχωριστό thread για αναζήτηση υπότιτλων εδώ (http://www.insomnia.gr/topic/397009-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5-post-%CE%B5%CE%B4%CF%89-v20/). Μετέφερε εκεί το request σου.

Στο 1ο post υπάρχει μια λίστα με site που προσφέρουν υπότιτλους, μπορείς να ψάξεις και μόνος σου μέχρι να σου απαντήσει κάποιος.

Δεν νομίζω όμως να βρεις τίποτα παραπάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...