GP7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους.. Εχω το συστημα της υπογραφης μου, και θελω να ξερω αν η οθονη που εχω ειναι καλη ωστε να μην περιοζει τις δυνατοτητες των καρτων γραφικων.. Η οθονη ειναι η εξης: http://www.viewsoniceurope.com/uk/products/desktop-monitors/lcd/value-series/va2213w.htm.. Την εχω περιπου 4 χρονια.. Η αναλυση της ειναι μεν 1920x1080, αλλα ο τροπος συνδεσης με το pc ειναι το παλιο d-sub.. Η αληθεια ειναι πως δεν παιζει χρημα, οποτε αν δεν προκειται να δω καποια αξιολογη διαφορα αγοραζοντας καποια καινουρια, εννοειται πως μενω σε αυτην.. Αν παλι εχετε κατι καλο να προτεινετε, με χαρα θα δεχθω τις προτασεις σας.
Thanos1972 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Απο την στιγμη που δεν παιζει χρημα,μια χαρα εισαι. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς είναι η μοναδική απάντηση. Είναι κρίμα να δώσεις από 140 έως 200 ευρώ για μικρές -ομολογουμένως- διαφορές.
GP7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Οποτε η παλια μου οθονη εχει ψωμια ακομα..!! Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα