Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πλαίσιο τέρμα! Εγω πήρα λάπτοπ - toshiba γιατί σε όλα τα eshop ειχε τελειώσει η παρτίδα και η τιμή ηταν κατα 70euro πάνω. Πάω σπίτι βλέπω pixes - καμμένα η κολλημένα, δεν ήξερα, δεν με πολυενδιεφερε!! Με τα πολλά αρχίζω τα τηλεφωνα, το πήγα εκεί μου λέγανε πάνω απο 5 pixels η αντιπροσωπεία το αλλάζει οπότε και εμείς. Του λεώ μου δώσατε ελλατωματικό προιόν, η οθόνη δεν λειτουργεί καλα - οριστε τα pixels. Οπότε, απ τη στιγμή που το αγόρασα ΣΗΜΕΡΑ, απαιτώ αλλαγή. Τίποτα κάθετοι, ζήτησα τον προιστάμενο ηρθε ενας ΙΤ-"μάγκας της πλάκας" και του λέω ειναι χαλασμένο. Mου λέει εγω να σας το αλλάξω, αλλά αν η αντιπροσωπεία δεν μου το αλλάξει δεν μπορώ εγώ να κάνω τίποτα παραπάνω.. τεσπα, στο βιβλιαράκι εγγύησης έλεγε για τον αριθμό pixels αλλά σαν Πλαίσιο έχει την δικιά του εγγύηση που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής οπότε και απ την Toshiba αν δεν καλύπτεσαι, τουλαχιστον για τις πρώτες μέρες αγοράς μπορούν να στο αντικαταστήσουν κατευθείαν..τιποτα δεν εγινε τελικά, το χρόνο μου έχασα. Τερμα το πλαίσιο, ουτε στυλό... Τα pixels τελικά ειχαν κολλήσει, δεν είχαν καεί και μετα απο κανα 5μερες ευτυχώς έφυγαν.

Αυτό ήταν DOA και ως τέτοιο έπρεπε να αντιμετωπιστεί.

Άμεση αντικατάσταση!

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νεοτερα απο την ιστορια.

1) Ενω περιμενα ενημερωση για το ειδος βλαβης, τηλεφωνησα εγω τελικα και μου ειπαν οτι εχει προβλημα η μητρικη και η cpu.

Αντικατεστησαν την μητρικη και ζητησαν 35 ευρω για εργασια, το οποιο εγω δεν αποδεχτηκα επειδη κανεις δεν με ρωτησε για να την τοποθετησει. Καταληξαμε να δεχτω την συγκεκριμενη μητρικη χωρις κοστος επιβαρυνσης τοποθετησης, επειδη δεν ενημερωθηκα και ουδεποτε συναινεσα.

2) Οσον αφορα τη cpu, περιμενα 10 μερες να γινει RMA απο το εξωτερικο. Σε σημερινη μου επικοινωνια, μου ειπαν οτι απο το εξωτερικο δεν δεχονται το rma.

Η μονη λυση ειναι να μου βαλουν εναν καλυτερο, που ομως πρεπει να πληρωσω μια χρηματικη διαφορά της ταξεως των 55 ευρω.

Δεν το αποδεχτηκα ουτε αυτο και μου ζητησαν χρονο για να δουν πως τελικα θα επιλυθει το θεμα.

Σε ερωτηση ποσος χρονος ακομη χρειαζεται, η απαντηση ηταν: Αγνωστο.

Ειχα την εντυπωση οτι οταν ενα εξαρτημα δεν υπαρχει πλεον υστερα απο χρονια (σύνηθες στα ηλεκτρονικα) το αντικαθιστουν με ιδιο ή καλυτερο αν δεν υπαρχει το ιδιο. Εμενα αραγε γιατι μου ζητησαν 55 ευρω. ?

Τελικα αυτη η εγγυηση τι καλυπτει. ??

πραγματικα 1000 μπραβο για τη σταση σου!

τωρα για το cpu,να απαιτησεις να σου δωσουν αμεσως..

ο νομος ειναι ξεκαθαρος..ιδιο ή καλυτερο προιον αν δεν υπαρχει διαθεσιμο το ιδιο..

το οτι δε γινεται rma απο τη μαμα cpu εσενα δε σε ενδιαφερει,εσυ λεφτα στο πλαισιο εδωσες,σου ειναι αδιαφορο.

πηγαινε κ απαιτησε αμεσως ιδιο ήκαλυτερο επεξεργαστη...

πρωην υπαλληλος

• Like 1
Δημοσ.

Σε νεα σημερινη επικοινωνια και ρωτωντας που βρισκομαστε, πηρα παλι την απαντηση, οτι ο τεχνικος περιμενει καποια λυση/απαντηση απο τον product manager.

Οταν διευκρινησα οτι σαν εγγυηση (και μιας δεν ευθυνομαι εγω για ελλειψη του ανταλλακτικου) οφειλουν να μου δωσουν ιδιο ή καλυτερο επεξεργαστη, μου απαντησε οτι η λυση που εχουν στο μυαλο τους ειναι να κοψουν πιστωτικο. Ετσι, με το να ειμαι σε αναμονη ειναι καλυτερο για μενα σε περιπτωση που βρεθει απο καπου, καποιο ιδιο κομματι για μενα.

Προφανως εννοουν οτι δεν θα μου δωσουν χρηματα πισω, αλλα με το πιστωτικο, απλως θα αναγκαστω να αγορασω τον αμεσως καλυτερο συμβατο επεξεργαστη απο το καταστημα τους, πληρωνοντας και παλι την οποια διαφορα τιμης.

Δηλαδη, σαν να μου ειπαν οτι για να παρω το pc πισω, πρεπει να πληρωσω. Το δυσαρεστο ειναι οτι την ιδια cpu την βρισκω σε καταστηματα στο skroytz στην ιδια τιμη που ειχα πληρωσει καποτε.

Ξερει καποιος ποια ειναι ακριβως η πολιτικη του plaisio σε αυτες τις περιπτωσεις. ? Λεγοντας: κοβουμε πιστωτικο, τι εννοουν. ?

Μου επιστρεφουν μετρητα, ή με αυτη την πιστωση πρεπει να αγορασω απο το καταστημα τους. ?

Διοτι αν επιστρεφουν μετρητα, μπορω να παρω τη cpu απο αλλου, να την τοποθετησω, και να εχω το pc παλι συντομα.

Δημοσ.

Αυτό ήταν DOA και ως τέτοιο έπρεπε να αντιμετωπιστεί.

Άμεση αντικατάσταση!

Tέρμα το πλαίσιο βασικά και όπου ακούω φίλο/η να ενδιαφέρεται για αγορά απο εκεί, θα κάνω exercise τα convincing skills μου! Οι τύποι απλά μας κοροιδεύουν μιας και ξέρουν ότι τιποτα δεν λειτουργεί σωστά όπου και όπως να το τραβήξεις το θέμα..συντηρούνται με την γενιά των 35-60άρηδων που ακόμα κοιτάνε το φυλλάδιο που πέφτει κάτω απ την πόρτα, πάνε στο μαγαζί και αγοράζουν πιστεύοντας τις κάθε π##ριές του πωλητή που θυμίζει εργαζόμενο της herb@l. Λίγα τα χρονάκια τους ακόμα

Δημοσ.

Ξερει καποιος ποια ειναι ακριβως η πολιτικη του plaisio σε αυτες τις περιπτωσεις. ? Λεγοντας: κοβουμε πιστωτικο, τι εννοουν. ?

Μου επιστρεφουν μετρητα, ή με αυτη την πιστωση πρεπει να αγορασω απο το καταστημα τους. ?

Διοτι αν επιστρεφουν μετρητα, μπορω να παρω τη cpu απο αλλου, να την τοποθετησω, και να εχω το pc παλι συντομα.

Μετρητά στο χέρι δεν πρόκειται να σου επιστρέψει κανένας. Πιστωτικό σημαίνει ότι έχεις κάποιο ποσό διαθέσιμο για αγορές από τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Δημοσ.

Σας δουλεύουν ψιλό γαζί και σας τα παίρνουν με το γάντι.

Το να έχει πρόβλημα η mobo και η cpu ταυτόχρονα δεν μου έχει τύχει ποτέ.

Ή είσαι τόσο γκαντέμης, ή σε κοροϊδεύουν για να στα πάρουν σιγά σιγά.

"Ναι ξέρεις, δεν δέχεται το rma η εταιρία με τη cpu !"

Τι λες ρε καραγκιόζη ; Στην τελική με ενδιαφέρει εμένα τι θα κάνεις με τον προμηθευτή σου ; Εγώ θέλω το pc επισκευασμένο.

Έχει εγγύηση ; Ή δεν έχει ;

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, πρέπει να είσαι ο μόνος που διαμαρτύρεται.

Ξέρω από πρώτο χέρι, πολλά πρόβατα, που ότι τους πει ο τεχνικός του πλαισίου κάνουν.

Μετά από αυτόν, το χάος.

Δημοσ.

Μα αν τελικα με το πιστωτικο καταληγω να πληρωσω για το ανταλλακτικο, επειδη δεν εχουν παρομοιας τιμης 55 ευρω, (αλλα στα 110) τοτε τελικα η λεξη εγγυηση χανει το νοημα της. Απλα καταληγει upgrade με το ζορι.

Και οπως ειπωθηκε πιο πανω, εγω θελω απλα το pc μου επισκευασμενο να κανω τη δουλεια μου. Ο νόμος ειναι τελικα με το μερος μου, ή εχουν δικαιωμα να μου κοψουν πιστωτικο, αναγκαζοντας με να πληρωσω διπλασιας τιμης cpu. ?

Τοτε τι νοημα εχει η φραση: αντικατασταση με ιδιο ή καλυτερων χαρακτηριστικών. ? Γνωριζει καποιος πως πρεπει να συνεχισω. ? Δεν εχω διαθεση για καυγαδες, ουτε αξιωνω ανωτερη cpu. Θελω απλα μητρικη και cpu δωρεαν, αφου ειναι μεσα στην εγγυηση. Ετσι απλα.

Δημοσ.

εριξα μια ματια στο σιτε του πλαισιο και ολοι οι amd σταζουν αιμα.πραγματικα δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι...ανεκαθεν ισχυει πιστωτικό και επιπλεον λεφτα.εδω το παιχνιδι φαινεται λιγο χαμενο..κανε φασαρια που οι ποικιλια τους ειναι χειροτερη και απο του μπακάλη τι να πω..

Δημοσ.

Μα αν τελικα με το πιστωτικο καταληγω να πληρωσω για το ανταλλακτικο, επειδη δεν εχουν παρομοιας τιμης 55 ευρω, (αλλα στα 110) τοτε τελικα η λεξη εγγυηση χανει το νοημα της. Απλα καταληγει upgrade με το ζορι.

Και οπως ειπωθηκε πιο πανω, εγω θελω απλα το pc μου επισκευασμενο να κανω τη δουλεια μου. Ο νόμος ειναι τελικα με το μερος μου, ή εχουν δικαιωμα να μου κοψουν πιστωτικο, αναγκαζοντας με να πληρωσω διπλασιας τιμης cpu. ?

Τοτε τι νοημα εχει η φραση: αντικατασταση με ιδιο ή καλυτερων χαρακτηριστικών. ? Γνωριζει καποιος πως πρεπει να συνεχισω. ? Δεν εχω διαθεση για καυγαδες, ουτε αξιωνω ανωτερη cpu. Θελω απλα μητρικη και cpu δωρεαν, αφου ειναι μεσα στην εγγυηση. Ετσι απλα.

Πιστωτικό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρεις το ίδιο ή παρόμοιο προϊόν με αυτό για το οποίο κόπηκε το πιστωτικό. Μπορείς να πάρεις οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα, επειδή έχεις δίκιο και 13 μέρες είναι αδικαιολόγητη καθυστέρηση, έλα σε επαφή με τη γενική γραμματεία προστασίας καταναλωτή. Θα σε συμβουλέψουν καλύτερα.

Δημοσ.

Είναι στη διακριτική σου ευχέρεια να πάρεις πιστωτικό ή επιστροφή χρημάτων.

Μη δεχθείς το πιστωτικό αν δεν έχεις τι να πάρεις.

Ζήτα επιστροφή χρημάτων.

Άρθρο 5, παράγραφος 5, Ν.2251/1994

"Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή."

Υπαναχώρηση από τη σύμβαση σημαίνει τα λεφτά σου πίσω.

...και μην ξαναπατήσεις εκεί μέσα. Εγώ κάηκα και έμαθα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι στη διακριτική σου ευχέρεια να πάρεις πιστωτικό ή επιστροφή χρημάτων.

Μη δεχθείς το πιστωτικό αν δεν έχεις τι να πάρεις.

Ζήτα επιστροφή χρημάτων.

Άρθρο 5, παράγραφος 5, Ν.2251/1994

"Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή."

Υπαναχώρηση από τη σύμβαση σημαίνει τα λεφτά σου πίσω.

...και μην ξαναπατήσεις εκεί μέσα. Εγώ κάηκα και έμαθα.

Θα ζητησω το εξης που το θεωρω και δικαιο προς ολες τις πλευρες.:

Να κοπει πιστωτικο τοσο για τη cpu, οσο και για την μητρικη.

Με αυτο τον τροπο μπορω να επιλεξω διαφορετικο socket στη μητρικη ωστε να βρω ενα ταιρι, κοντα στις αρχικες αξιες του πιστωτικου.

Απο οσο ειδα, με αυτο τον τροπο θα επιβαρυνομουν μονο 15 ευρω περιπου παραπανω.

Δεν καταλαβαινω, αφου δεν υπαρχει cpu πλεον, γιατι εμμενουν στην (δικη τους) συγκεκριμενη μητρικη που δεν μπορει να υποστηριξει αλλο τυπου (slot) επεξεργαστη.

Αποδεχτηκα τη μητρικη που προτειναν (εστω και μειωμενων χαρακτηριστικων) με την προυποθεση οτι θα εμπαινε η cpu απο το rma.

Τωρα θα επρεπε απο μονοι τουν να πουν: Σας βαζουμε αλλη μητρικη και cpu με socket π.χ. sFM1 (αντι ΑΜ3) οπου η τιμη τους ειναι πολυ κοντα στην τιμη των παλιων.

Αντ'αυτου επελεξαν τη λυση: Βαλε την μητρικη που διαλεξαμε, που ομως η cpu που εχουμε κοστιζει 55 ευρω παραπανω.

Σε περιπτωση οπου δεν δεχτουν την παραπανω λογικη μου προταση, θα αναγκαστω να επικαλεστω το αρθρο που ανεφερες για υπαναχωρηση συμβασης.

Ελπιζω βεβαια να ειναι ακομη σε ισχυ, χωρις καποια αλλαγη, γιατι βλεπω οτι ειναι σχετικα παλιο (1994)

Δημοσ.

Τελευταια ενημερωση.

Τελικα, μιας και οι μερες περνουσαν χωρις να βρισκουν λυση στο προβλημα μου, αποδεχτηκαν τελικα την δικη μου προταση.

Αντικατασταση της μητρικης που μου ειχαν επιλεξει με αλλη διαφορετικου socket, ωστε να υποστηριζει εναν φθηνοτερο επεξεργαστη απο αυτον που ηθελαν να μου βαλουν. Τα παρελαβα στο χερι (μητρικη+cpu) και τα εγκατεστησα μονος μου.

Βεβαια, οταν τους ειπα οτι θα πληρωσω μονο καπου 15 ευρω διαφορά (η νεα μητρικη και cpu ηταν ακριβοτερες απο τις δικες μου) μου ειπαν οτι δεν εχει σημασια τι γραφει η αποδειξη αγορας οταν τα αγορασα. Θα μου αφαιρουσαν την τιμη των παλιων, οχι με το τι εγραφε η αποδειξη αγορας πριν 2 χρονια, αλλα τις τρεχουσες τιμες. (τις τελευταιες τιμες που ειχε καταχωρησει το συστημα τους πριν τους τελειωσουν οι παρτιδες που ειχαν προς πωληση)

Τους ειπα οτι αυτο δεν ειναι σωστο.

Παντως, προς εκπληξη τους, ενω περιμεναν οτι θα υπηρχε μεγαλυτερη διαφορα τιμης,αυτη ηταν τελικα μικροτερη (μονο 2.5 ευρω) και αυτο γιατι οπως φαινεται τα ειχαν ακριβινει κι αλλο πριν τους τελειωσουν απο τοτε που τα ειχα αγορασει εγω.

Επισης προφανως για την ταλαιπωρια του μισου μηνα καθυστερησης, δεν πληρωσα τα 18 ευρω του ελεγχου βλαβης.

Αυτο δεν το περιμενα φυσικα και ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.

Τελικα, με την επιμονη μου, (και την δικη μου προταση) πληρωσα μονο 2,5 ευρω και οχι επιπλεον 55 για ακριβοτερη cpu οπως ζητουσαν.

Ολα τα παραπανω μου αφησαν αναμεικτα συναισθηματα.

Αυτη ηταν η εμπειρια μου απο το πλαισιο.

Ο καθενας ας την αξιολογησει και ας βγαλει τα δικα του συμπερασματα.

• Like 1
Δημοσ.

Η έκπτωση που θα προκύψει από ελαττωματικό προϊόν πρέπει να γίνεται στην τιμή αγοράς και όχι στις τρέχουσες τιμές.

Αγόρασες μια gpu 500 ευρώ με 3ετη εγγύηση πριν από 35 μήνες και σου χάλασε; Πιστωτικό ή χρήματα πίσω αξίας 500 ευρώ....όχι στην τρέχουσα αξία που δεδομένα θα είναι πολύ χαμηλότερη.Τους αρέσει δεν τους αρέσει έτσι ορίζει η νομοθεσία (εχω μαθητεύσει στην σχολή του thresh :P)

Το πλαίσιο κάποτε ήταν μαγαζί υπόδειγμα.Τεράστια ποικιλία, πρέπον rma.....τώρα....τους εχω ρίξει μαύρη πέτρα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Τελευταια ενημερωση.

Τελικα, μιας και οι μερες περνουσαν χωρις να βρισκουν λυση στο προβλημα μου, αποδεχτηκαν τελικα την δικη μου προταση.

Αντικατασταση της μητρικης που μου ειχαν επιλεξει με αλλη διαφορετικου socket, ωστε να υποστηριζει εναν φθηνοτερο επεξεργαστη απο αυτον που ηθελαν να μου βαλουν. Τα παρελαβα στο χερι (μητρικη+cpu) και τα εγκατεστησα μονος μου.

Βεβαια, οταν τους ειπα οτι θα πληρωσω μονο καπου 15 ευρω διαφορά (η νεα μητρικη και cpu ηταν ακριβοτερες απο τις δικες μου) μου ειπαν οτι δεν εχει σημασια τι γραφει η αποδειξη αγορας οταν τα αγορασα. Θα μου αφαιρουσαν την τιμη των παλιων, οχι με το τι εγραφε η αποδειξη αγορας πριν 2 χρονια, αλλα τις τρεχουσες τιμες. (τις τελευταιες τιμες που ειχε καταχωρησει το συστημα τους πριν τους τελειωσουν οι παρτιδες που ειχαν προς πωληση)

Παντως, προς εκπληξη τους, ενω περιμεναν οτι θα υπηρχε μεγαλυτερη διαφορα τιμης,αυτη ηταν τελικα μικροτερη (μονο 2.5 ευρω) και αυτο γιατι οπως φαινεται τα ειχαν ακριβινει κι αλλο πριν τους τελειωσουν απο τοτε που τα ειχα αγορασει εγω.

Επισης προφανως για την ταλαιπωρια του μισου μηνα καθυστερησης, δεν πληρωσα τα 18 ευρω του ελεγχου βλαβης.

Τελικα, με την επιμονη μου, (και την δικη μου προταση) πληρωσα μονο 2,5 ευρω και οχι επιπλεον 55 για ακριβοτερη cpu οπως ζητουσαν.

Tι αναμικτα συναισθηματα. Μονο απο το χρονο που καναν για να σε εξυπηρετησουν αρκει.

Περα απο αυτο ομως, αποτι καταλαβα απο τη σειρα των ποστ σου το θεμα με την αντικατασταση των ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ προιοντων ηταν πως θα κρυφτουν οι του πλαισιου πισω απτο δαχτυλο τους για να γλυτωσουν και την τελευταια πιθανη πενταροδεκαρα. Εκ των πραγματων και αυτο αφηνει αρνητικη εντυπωση διοτι η εγγυηση υπαρχει για να καλυπτει τον πελατη και στην περιπτωση σου ειδαμε διαφορα τσαλιμακια για το πως θα καλυφθουν αυτοι απτην εγγυηση.

Απτη στιγμη που δεν υπηρχε-δεν βρηκαν δικη σου υπαιτιοτητα για την βλαβη, ενεργοποιειται η εγγυηση αμεσα.

Αυτοι σου κανανε παρακρατηση του Η/Υ σου 2 μηνες και σου δημιουργησαν και την εντυπωση οτι σου καναν και χαρη που αντι να σου πληρωσουν ενοικιο για τον Η/Υ που παρακρατουσαν, σου χαρισαν τα 18 ευρω του check-in (αλλη πονεμενη ιστορια αυτο) "για την ταλαιπωρια". Οσο για την μητρικη που δεχθηκαν την προταση σου, ε ναι τι προβλημα να εχουν. Αφου αυτη που θα τους επιστρεψεις θα πωληθει κανονικα, δεν χανουν κατι.

Η ιστορια σου ειναι ενα ακομα παραδειγμα για το γιατι πρεπει αυτο το καταστημα να ειναι blacklist σε καθε πελατη που σεβεται τον εαυτο του ως πελατη και εχει ως ηθικο διδαγμα το "ου μπλεξεις με το after sales του πλαισιου".

• Super Moderators
Δημοσ.

οι κουφάλες, όταν θέλουν να κόψουν πιστωτικό σε HDD που άγγιξαν τα πόδια του θεού οι τιμές σου έλεγαν ότι κόβουμε πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης, ενώ στα υπόλοιπα προϊόντα σου έλεγαν στην τελεύταια ή στην τρέχουσα τιμή που κατά πάσα πιθανότητα ήταν μειωμένη...

ε ρε γλέντια να πας για RMA πχ μια κάρτα γραφικών ή ένα cpu και ένα σκληρό, να τους βλέπεις να έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά στα πιστωτικά και να μην μπορούν να το "δικαιολογήσουν"...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...