Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να κατεβασω την νεοτερη εκδοση του Internet Explorer απ αυτην που ηδη εχω.Ηθελα λοιπον να ρωτησω 2 πραγματα.Πρωτον πως θα βρω ποια εκδοση εχω τωρα (windows 7 64 bit) και δευτερον αν ο καινουριος explorer ειναι free και ποιες αλλες προυποθεσεις πρεπει να πληρω γενικοτερα ωστε να τον κατεβασω και να τον εγκαταστησω

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Άδικε δεν νομίζω να έρχωνται τα 7 με χαμηλότερη έκδοση από το ie9 που υπάρχει στην σελίδα «μας».

Anyway αν έχεις γνήσια ή έστω «γνήσια» windows μπορείς να κατεβάσεις το ie10 απευθείας από την microsoft http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/products/ie/home?WT.mc_id=MSCOM_EN_US_DLC_FAMILIES_131I1ENUS21314

Δημοσ.

Ναι σ'αυτό έχεις δίκιο νομίζω με τα 9 έρχονται. Εν'τω μεταξύ νόμιζα πως είχε ανέβει & η έκδοση 10 στα files αλλά βιάστηκα να ποστάρω το λινκ. Fail.

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να κατεβασω την νεοτερη εκδοση του Internet Explorer απ αυτην που ηδη εχω.Ηθελα λοιπον να ρωτησω 2 πραγματα.Πρωτον πως θα βρω ποια εκδοση εχω τωρα (windows 7 64 bit) και δευτερον αν ο καινουριος explorer ειναι free και ποιες αλλες προυποθεσεις πρεπει να πληρω γενικοτερα ωστε να τον κατεβασω και να τον εγκαταστησω

Ευχαριστω!

Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις google "internet explorer" και να πας στο πρώτο αποτέλεσμα?

Καλά δε μιλάω για τη σελίδα του IE στη Wikipedia η οποία εξηγεί τα πάντα σχετικά με το τι εκδόσεις υπάρχουν και για τι λειτουργικά και πότε βγήκαν/θα βγουν κλπ κλπ, αυτή πρέπει να είσαι hacker για να τη βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...