MetalGearFan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 http://trailers.apple.com/trailers/lions_gate/thelaststand/
KilliK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 πολυ γερασμενος και ξανακανει τον ιδιο ρολο-στερεοτυπο που τον καθιερωσε. η ταινια του Σταλονε φαινεται πιο καλη. αντε για να δουμε ποιος εχει ακομη καριερα.
marantonis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Dafuq! Θα 'ναι απο τον σκηνοθετη των A tale of two sisters, the good, the bad and the weird, I saw the devil κλπ. Να ενας λογος να ειναι καλο. 1
Tilemaxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Νομίζω είστε λίγο άδικοι με τον Άρνολντ. Έχει παραμελήσει λίγο τον εαυτό του και το σώμα του λόγω της πολιτικής που ήταν τόσα χρόνια, όταν στο ίδιο διάστημα ο Σταλόνε δεν είχε τι να κάνει και έλιωνε στα γυμναστήρια μέρα-νύχτα και είναι ακόμα τούμπανο σωματικά στα 65 του. Τέλοσπάντων για εμένα προσωπικά που μεγάλωσα με τις ταινίες τους, παραμένουν μύθοι και οι δύο.
CarbonFibre Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μύθος ο Αρνολντ αλλά πρέπει να πάρει απόφαση ότι είναι ώρα για σύνταξη!.
nicoc89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 +1 με το απο πάνω post. κακά τα ψέματα , αυτό που "πούλαγε" στις ταινίες του Αρνολντ ήταν το σώμα του που τον έκανε ιδανικό για κάποιους ρόλους και όχι το ταλέντο του σαν ηθοποιός.. αυτή την στιγμή δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να υποστιρίξει κάτι τέτοιο μιας και τα χρόνια πέρασαν και πλέον φαίνεται πολυ γερασμένος για τέτοιου ήδους ταινίες. τώρα στην συγγεκριμένη δεν ξέρω αν θα είναι καλός αλλα νομίζω πως ήρθε η ώρα για σύνταξη. ας περιμένουμε και θα δούμε ..
..MementoMori.. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iEMmL0uQYeY Χμμ δεν προσεξα οτι ειχε ηδη μπει. Τεσ'πα.
bluesattack Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 +1 με το απο πάνω post. κακά τα ψέματα , αυτό που "πούλαγε" στις ταινίες του Αρνολντ ήταν το σώμα του που τον έκανε ιδανικό για κάποιους ρόλους και όχι το ταλέντο του σαν ηθοποιός.. αυτή την στιγμή δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να υποστιρίξει κάτι τέτοιο μιας και τα χρόνια πέρασαν και πλέον φαίνεται πολυ γερασμένος για τέτοιου ήδους ταινίες. τώρα στην συγγεκριμένη δεν ξέρω αν θα είναι καλός αλλα νομίζω πως ήρθε η ώρα για σύνταξη. ας περιμένουμε και θα δούμε .. Εχει ψωμι ακομα.Θα ειναι ο σκληρος κουρασμενος τυπος που εχει αποσυρθει απο την δραση αλλα...κλπ κλπ. Ενταξει δεν ειναι και Κλιντ Ιστγουντ οσο αφορα την ηθοποιια αλλα χτυπαει ανετα μερικους ρολους πριν την συνταξη.
Voodooman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέχρι και το κοστούμι του μοιάζει με αυτό του Σταλόνε στο Copland, μόνο που εκείνο ήταν κάπως καλύτερο σαν ταινία. Βλέπετε, κύριοι, γιατί πέσαμε έξω ως χώρα; Αντί να λουφάρει στο γραφειάκι του και να μετράει μέρες να πάρει τη συνταξούλα του, ο άνθρωπας κυνηγάει τους κακούς. Και καλά, πότε βγαίνουν στη σύνταξη οι μπάτσοι εκεί στο Αμέρικα; Θεός ο Άρνι, αλλά κάποτε πρέπει να τα παρατάς. Ήδη ήταν κακός στο eraser και στο end of days. καλή ψυχή πια.
oneofthem Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 βασικά άμα του δίνανε / έπαιρνε σοβαρότερους ρόλους σε σοβαρότερες ταινίες και με σοβαρότερους σκηνοθέτες που να έχουν απαιτήσεις από αυτόν, και να μην λέει μαλακίες, μια χαρά θεάρα θα τανε ακόμη και θα πούλαγε τρελά
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Βασικα η ταινια μοιαζει πιο πολυ ως prequel του Raw Deal που ειχε κανει παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα