gtsiolis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ εχω πάρει το ίδιο ασύρματο τηλεχειριστήριο πριν 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά . Ήταν οκ στα games αλλά δεν το είχα χρησιμοποιησει για κάτι μήνες παω να το βάλω αλλά δεν δούλευε μάλλον έφτεγε ο receiver.
Getta Robo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 εχω παρει την εκδοση για PC.. αυτο το Microsoft Play & Charge kit μου κανει;;; ειναι ακριβως το ιδιο για τις 2 εκδοσεις; Κανει για φορτισεις, δεν μπορεις να παιξεις ενσυρματα με το ασυρματο χειρηστηριο σου, χρειαζεσαι το wireless receiver για αυτη την δουλεια. 1
MasterX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 τι εννοεις; εχω αυτο Microsoft XBOX360 Wir/ess Controller Windows black εχει δεκτη που τον συνδεεις σε USB θυρα του PC: "..προσαρμόζεται στον υπολογιστή σας χάρη στον δέκτη που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.."
qsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 εννοει οτι χωρις δεκτη δε μπορεις να παρεις ενα ασυρματο και να το κανεις ενσυρματο με το κιτ φορτισης του λινκ σου αυτο το καλωδιο ειναι μονο για να φορτιζει οχι για να μεταφερει δεδομενα, το ιδιο ισχυει και για το ιδιο το xbox μονο μεσω του (μη αποσπωμενου) καλωδιου του ενσυρματου χειριστηριου που δε δουλευει με μπαταρια μεταφερονται δεδομενα, το ασυρματο δουλευει παντα ασυρματα με λιγα λογια για pc πρεπει να παρεις ξεχωριστα δεκτη , ή το χειριστηριο με δεκτη που πωλουνται πακετο το κιτ φορτισης δε θα στο κανει ενσυρματο δε ξερω αν εβαλες λαθος λινκ κατα λαθος , αυτο ομως που εβαλες το μονο που προσφερει ειναι επαναφοριζομενη μπαταρια αν απλα ρωτας αν θα δουλευει/φορτιζει απο το usb του pc ή αν θα ταιριαξει η μπαταρια , η απαντηση ειναι ΝΑΙ φορτιζει μια χαρα και η μπαταρια ταιριαζει , ομως για να δουλεψει σαν χειριστηριο συνεχιζει να θελει το δεκτη . η εκδοση για pc το μονο διαφορετικο που εχει ειναι το δεκτη που το XBOX εχει ενσωματωμενο , το χειριστηριο κατα τα αλλα ειναι ακριβως το ιδιο και θα δουλεψει μια χαρα στο xbox , οπως και του xbox θα δουλεψει μια χαρα στο pc αρκει να υπαρχει καποιος δεκτης , αυθεντικος της ms ή μη , γιατι υπαρχουν και κινεζικοι με 3 ευρω που δουλευουν μια χαρα συνοπτικα: αυτος που θελει να παρει ασυρματο χειριστηριο xbox για pc αγοραζει αυτο http://www.skroutz.gr/s/310347/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows.html και αν θελει συστημα φορτισης και επαναφορτιζομενη μπαταρια , αγοραζει ΕΠΙΠΛΕΟΝ αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/accessories/xbox360/103276-microsoft-play-&-charge-kit και τελος οποιος παιζει απο κοντα (σε μονιτορ , οχι τηλεοραση ) και δε θελει ασυρματο και μπαταριες κτλ.. αγοραζει απλα αυτο ,το οποιο ειναι κοινο για pc/xbox δεν υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις http://www.skroutz.gr/s/53369/Microsoft-Xbox-360-Controller.html ολα τα παραπανω δουλευουν αψογα σε pc (φορτιση, δονηση , ολα..) και η συμβατοτητα με τα παιχνιδια ειναι η καλυτερη δυνατη 1
MasterX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Οκ κατατοπιστικη απαντηση!!! εγω εχω το ασυρματο με δεκτη και θελω απλως επαναφορτιζομενη μπαταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα