Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι λίγο προφανές να δουλεύουν τα χειριστήρια τις microsoft στα windows :P ;)

καλα ναι..αλλα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει..

αρα,παιρνω το απλο χειριστηριο-κατεβάζω drivers απο ιντερνετ-και ειναι ετοιμο να κόψει κ@λ#@ς στα παιχνίδια;;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το ενσύρματο ενδιαφέρομαι εγώ..

Ναι αγορασε το αφοβα!drivers κατεβαζεις γιατι σε καποια games οπως φιφα του θειου κολλαει..στο φιφα 12 δηλαδη αν χτυπουσε δοκαρι κολλουσε το παιχνιδι!ε μολις κατεβασα τους drivers ολα ρολοι!το κολλημα με το δοκαρι το ειχε και πριν,μη νομιζεις πως το xbox 360 controller το προξενησε!

Δημοσ.

Ναι αγορασε το αφοβα!drivers κατεβαζεις γιατι σε καποια games οπως φιφα του θειου κολλαει..στο φιφα 12 δηλαδη αν χτυπουσε δοκαρι κολλουσε το παιχνιδι!ε μολις κατεβασα τους drivers ολα ρολοι!το κολλημα με το δοκαρι το ειχε και πριν,μη νομιζεις πως το xbox 360 controller το προξενησε!

θα σε εμπιστευτώ και θα το αγοράσω!!

Ευχαριστώ..

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ποιος εχει το χειριστιριο του xbox official με καλωδιο?

θα θελα εντυπωσης και επισης πως να αναγνωρισω το αυθεντικο απο την απομιμιση..

Δημοσ.
ποιος εχει το χειριστιριο του xbox official με καλωδιο?

θα θελα εντυπωσης και επισης πως να αναγνωρισω το αυθεντικο απο την απομιμιση..

εγω το εχω και ειναι το καλυτερο κατα πολλους για το pc!ειναι βολικοτατο,μακρυ καλωδιο που προσφερει ανεση και παιζει σε ολα τα παιχνιδια!το αυθεντικο ειναι 25-30€!αν το αγορασεις,δες το κουτι..αν ειναι microsoft τοτε αυτο ειναι!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξέρει κανείς αν αυτό http://www.cosmodata.gr/product/2217// κάνει και για pc??/δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα για μια ερώτηση μόνο...

Λογικά ναι. τα logitech μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε pc εφόσον είναι usb. μην σε πάρω και στο λαιμό μου πάντως :P

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...