Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω εναν SSD στο PC μου τον OCZ AGILITY 3 οπου εχω βαλει τα windows 7 x 64 πανω του. Επισεις εχω και εναν 2ο σκληρο δισκο εσωτερικο για storage. Εννοειται ειναι μηχανικος.

Τον SSD τον εχω κανα 4μηνο και προχθες ετρεξα ενα προγραμμα το Crystal Disk Mark για να δω ετσι απο περιεργια τις ταχυτητες. Μου φενεται οτι ειναι αργες? Ποσταρω μια εικονα να δειτε.

Η μητρικη μου ειναι Asus M4A78-E.

post-220897-0-47144100-1345163936_thumb.png

Δημοσ.

Καλά είσαι ... ο δίσκος φταίει ... αυτές είναι οι ταχύτητές του

Sata2 έχεις , αλλά και sata 3 να είχες πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα θα είχες. ;)

Δημοσ.

Οποτε να μην ανησυχω? Εχει πανω Firmware 2.15 και στο official site της ocz εχουν βγαλει τους 2,22. Λεω να επιχειρισω μια και να τους βαλω. Αξιζει?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν βαριέσαι, πάντως για sandforce based SSD καλύτερα να χρησιμοποιείς το ΑΤΤΟ για benchmark

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον παιδια πηγα στο site της OCZ και κατεβασα το Firmware 2.22 Εγω ειχα το 2.15. Το περασα και εβαλα απο την μητρικη μου σε ACHI για τον SSD. Οριστε και μια καινουρια μετριση

post-220897-0-92044400-1345229404_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

πάλι καλά που είπαμε να χρησιμοποιήσεις το ΑΤΤΟ για μετρήσεις και όχι το CrystalDiskMark :unsure:

Δημοσ.

οκ θα το βαλω και αυτο απλα το εβαλα επιδει το ειχα προχειρο. Thanks παντως. Θα βαλω και μια φωτο οταν το βαλω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...