Zergoulini Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω εναν SSD στο PC μου τον OCZ AGILITY 3 οπου εχω βαλει τα windows 7 x 64 πανω του. Επισεις εχω και εναν 2ο σκληρο δισκο εσωτερικο για storage. Εννοειται ειναι μηχανικος. Τον SSD τον εχω κανα 4μηνο και προχθες ετρεξα ενα προγραμμα το Crystal Disk Mark για να δω ετσι απο περιεργια τις ταχυτητες. Μου φενεται οτι ειναι αργες? Ποσταρω μια εικονα να δειτε. Η μητρικη μου ειναι Asus M4A78-E.
terry308 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Καλά είσαι ... ο δίσκος φταίει ... αυτές είναι οι ταχύτητές του Sata2 έχεις , αλλά και sata 3 να είχες πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα θα είχες.
Zergoulini Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Οποτε να μην ανησυχω? Εχει πανω Firmware 2.15 και στο official site της ocz εχουν βγαλει τους 2,22. Λεω να επιχειρισω μια και να τους βαλω. Αξιζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 αν δεν βαριέσαι, πάντως για sandforce based SSD καλύτερα να χρησιμοποιείς το ΑΤΤΟ για benchmark 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Oπως ειπε και ο thresh το crystadisk δεν δειχνει τις max ταχυτητες των sandforce δισκων, οποτε ξανατεσταρε με το atto.
Zergoulini Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Λοιπον παιδια πηγα στο site της OCZ και κατεβασα το Firmware 2.22 Εγω ειχα το 2.15. Το περασα και εβαλα απο την μητρικη μου σε ACHI για τον SSD. Οριστε και μια καινουρια μετριση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 πάλι καλά που είπαμε να χρησιμοποιήσεις το ΑΤΤΟ για μετρήσεις και όχι το CrystalDiskMark
Zergoulini Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 οκ θα το βαλω και αυτο απλα το εβαλα επιδει το ειχα προχειρο. Thanks παντως. Θα βαλω και μια φωτο οταν το βαλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα