8anos94 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Εχω το milestone και μόλις είδα ότι η εφαρμογές που κατευαζα πηγενανε στην μνήμη του τηλεφονου και όχι στης κάρτας.πως μπορώ να το αλλάξω αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Πηγαίνεις "Ρυθμίσεις > Εφαρμογές" και στην καρτέλα "Αποθ. χώρος USB" τις κλικάρεις για να πάνε στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos94 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν υπάρχει το τελευτεο που λες το μόνο ποθ μπόρεσα να κάνω είναι όταν τα κατευαζω.στην μνήμη τηλεφονου μετά να τα μεταφέρω στην Κάρτα.Αλλα αυτό δεν συμφέρει γιατί αν μια εφαρμογή είναι παραπανο δεν θα μπει στο κινιτο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αυτό σου είπα και εγώ. Τις εγκαθιστά και μετά τις μεταφέρεις στην κάρτα. Εξήγησέ μου γιατί δε συμφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos94 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Γιατι αμα μια εφαρμογη ειναι πανο απο 50 mb δεν θα μπει στο κινιτο μου :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Στο δικό μου τηλέφωνο αυτές πηγαίνουν απευθείας στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα