Προς το περιεχόμενο

φορολογικη δηλωση και δανειο

ksideras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω οσοι ξερουν απο τετοια θεματα

λοιπον εχουμε και λεμε...

θελω να παρω αυτοκινητο και η δηλωση μου δεν εχει κερδη και στην κυπρου θελουν 9.500 ευρω καθαρα κερδη δεν τα εχουμε υπαρχει καπιος αλλος τροπος να παρω το αυτοκινητο ειμαι και αμεα...

ευχαρηστω για τον χρονο σας :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε αλλες τραπεζες τσεκαρες?

δεν υπαρχει αλλο ατομο να μπει εγγυητης ή κατι τετοιο στο δανειο ?

και οταν λεμε κερδη τι εννοεις?ετησιο εισοδημα ?

Χωρις εισοδημα δεν υπαρχει περιπτωση για δανειο και λογικο ειναι....

Και οι "μαντραδες" μεσω τραπεζων δινουν δανεια.

Απο οσο θυμαμαι απο τοτε που πηρα εγω δανειο για το αυτοκινητο..και γενικως στα καταναλωτικα δανεια..κοιτανε την δοση που βγαινει το μηνα σε σχεση με τον μισθο και το ετησιο εισοδημα.

Οποτε οσο περισσοτερο το "απλωσεις" το δανειο σε περισσοτερα χρονια (ασχετα ποσου) , ωστε να πεσει η μηνιαια δοση του , τοσο πιο ευκολα στο δινει η τραπεζα , με την προυποθεση οτι το παιρνει καποιος με εναν νορμαλ μισθο.

Αν βγει δηλ. μια δοση π.χ. 200-300ευρω και ο δανειζομενος εχει μισθο 700-800ευρω...τοτε η τραπεζα σκεφτεται οτι ευκολα αποπληρωνει την δοση ο δανειζομενος και το δινει.Αν η μηνιαια δοση βγει 500ευρω με τον παραπανω μισθο ειναι λογικο οτι ο δανειζομενος θα ζοριστει σε καποια φαση...και εκει το σκεφτονται πολυ να στο δωσουν...

Με λιγα λογια η τραπεζα θελει να εξασφαλισει οτι θα πληρωνεται...γιατι στα καταναλωτικα δανεια οι τοκοι στις καθυστερημενες δοσεις ειναι αμελητεοι..δεν κερδιζει κατι απο αυτους...

Η αλλη λυση ειναι μεσω "instant καταναλωτικου δανειου" απο την αντιπροσωπεια του αυτοκινητου..αλλα ειναι το ιδιο πραμα απλως την διαδικασια την αναλαμβανει η αντιπροσωπεια..οι πιθανοτητες να εγκριθει η οχι ομως ειναι μια απο τα ιδια οπως περιεγραψα παραπανω...και φυσικα πληρωνεις τις δοσεις σου σε τραπεζα.

Γραμματεια δεν νομιζω να υφιστανται σε τετοια θεμα ...μπορει και να κανω λαθος ...

ρώτα καλύτερα ένα λογιστή. φαντάζομαι θα ξέρει.

και να φανταστείς το 2007 μου έδωσαν δάνειο με δόση 330 ευρώ χωρίς να έχω πιάσει ακόμα δουλειά... απλά με εγγυητή τον πατέρα μου που είχε ήδη δάνειο σπιτιού!

απίστευτα πράγματα.

Αν βγει δηλ. μια δοση π.χ. 200-300ευρω και ο δανειζομενος εχει μισθο 700-800ευρω...τοτε η τραπεζα σκεφτεται οτι ευκολα αποπληρωνει την δοση ο δανειζομενος και το δινει.

Και με τι θα ζησει ...Με αλλα 400-500 ευρω ???? Εγω αν ημουν Τραπεζα δεν θα εδινα τετοιο δανειο και αυτο κανουν και οι Τραπεζες

ρώτα καλύτερα ένα λογιστή. φαντάζομαι θα ξέρει.

και να φανταστείς το 2007 μου έδωσαν δάνειο με δόση 330 ευρώ χωρίς να έχω πιάσει ακόμα δουλειά... απλά με εγγυητή τον πατέρα μου που είχε ήδη δάνειο σπιτιού!

απίστευτα πράγματα.

Παλιες κακες εποχες που πληρωνουμε τωρα.....

Κι εγω το 2008 ειχα παρει δανειο 33000 ευρω για Honda CRV τριτεκνικο σε 100 δοσεις.Ειχα βεβαια εισοδημα που μπορουσα να αποπληρωσω την δοση

Ακομα και να παρει ο φιλος μας δανειο θα τον κοπανησει η εφορια του χρονου για το που βρηκε τα λεφτα για τις δοσεις και θα φορολογηθει με αντικειμενικα κριτηρια και θα πληρωνει φορο με μηδενικο φανερο εισσοδημα.

Η μονη λυση αν μπορει να πληρωνει τις δοσεις απο καποια ...μαυρα χρηματα ειναι να παρει καποιος δικος του το αμαξι στο ονομα του και να του δινει αυτος τα λεφτα αν μπορει και ο αλλος να δικαιολογησει τα παραπανω που ειπα.

Γιαννη , το παραδειγμα δεν ειναι φανταστικο... πληρωνα 250 δοση και ειχα μισθο περιπου 750-800 ευρω.

Στο κομπιουτερακι της τραπεζας βγαινουν τα κουκια..αν μπορεις να ζησεις ή οχι με τα υπολοιπα που μενουν δεν ειναι δικο τους θεμα.Ειναι θεμα αυτου που αιτειται το δανειο..να κανει τους λογαριασμους του.

Περα απο αυτο , ο φιλος μας αν δεν εχει καθολου εισοδημα δεν τον βλεπω να παιρνει ευκολα δανειο.Οπως ειπα η τραπεζα θελει να δει εκκαθαριστικο με καλο εισοδημα.Οποτε η μονη λυση ειναι να το παρει αλλο ατομο στο ονομα του το δανειο...και να τα βρουν καπως με τα λεφτα μεταξυ τους μετα οπως λες και συ.

Γιαννη , το παραδειγμα δεν ειναι φανταστικο... πληρωνα 250 δοση και ειχα μισθο περιπου 750-800 ευρω.

Στο κομπιουτερακι της τραπεζας βγαινουν τα κουκια..αν μπορεις να ζησεις ή οχι με τα υπολοιπα που μενουν δεν ειναι δικο τους θεμα.Ειναι θεμα αυτου που αιτειται το δανειο..να κανει τους λογαριασμους του.

Περα απο αυτο , ο φιλος μας αν δεν εχει καθολου εισοδημα δεν τον βλεπω να παιρνει ευκολα δανειο.Οπως ειπα η τραπεζα θελει να δει εκκαθαριστικο με καλο εισοδημα.Οποτε η μονη λυση ειναι να το παρει αλλο ατομο στο ονομα του το δανειο...και να τα βρουν καπως με τα λεφτα μεταξυ τους μετα οπως λες και συ.

Οπως ειπες πληρωνες....Τωρα πια δεν ισχυουν αυτα και τα δανεια δινοντε με πολυ πολυ πιο αυστηρα και αντικειμενικα κρητηρια και με το σταγονομετρο.

η δοση βγενει 170 ευρω τον μηνα ενα audi s3 θελω να παρω για 5 χρονια βγενει η δοση μαζι με τους τοκους λευτα εχω να πληρωσο το δανειο εισοδημα δεν εχω στην φωρολογικη !!!!!

Όπως ειπώθηκε, ας το πάρει (το δάνειο) μέλος της οικογένειας, τυπικά για να φαίνεται κάποιος οτι έχει εισόδημα.

Πιο πολύ με προβληματίζει το γεγονός οτι κάνεις άνοιγμα σε βάθος χρόνου 5 ετίας (ήτοι 60 μήνες). Τώρα μπορεί να σου βγαίνουν οι πράξεις...σε κανα-δυο χρόνια όμως;

Ύψιστη μαλακία να κάνεις θυσίες και στο τέλος να μένεις πανί με πανί. Πραγματικά απεύχομαι κάτι τέτοιο...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...