George! Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Έχω το Lg optimus 2x (P990) και τους δύο παρακάρω φορτιστές αυτοκινήτου και θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει: 1)ποιος από τους δύο είναι πιο κατάλληλος για το τηλέφωνό μου 2)ποιος είναι καλύτερος ποιοτικά Ο belkin(μοντέλο F8Z571cw03) είναι 1000mA/5V και ο Sony Ericsson(μοντέλο ΑΝ402) 1200mA/5V. Οπότε λογικά ο Sony Ericsson φορτίζει πιο γρήγορα αλλά σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι καλό για την μπαταρία του τηλεφώνου. Ο γνήσιος φορτιστής αυτοκινήτου της lg δεν ξέρω τι προδιαγραφές έχει(και δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι οι ίδιες με του φορτιστή σπιτιού/ταξιδιού της lg που είχε το τηλέφωνο στην συσκευασία και είναι στα 1000mA/4.8V).
George! Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ο sony ericsson κάνει για το lg σου; Για όλα κάνει μιας και είναι usb(εννοείται ότι δεν θα χρησιμοποιήσω το καλώδιο που έχει μέσα στην συσκευασία). Και ο belkin αν δεις είναι για iphone.
arxaggelos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Για όλα κάνει μιας και είναι usb(εννοείται ότι δεν θα χρησιμοποιήσω το καλώδιο που έχει μέσα στην συσκευασία). Και γιατί να μην πάρεις κατευθείαν τον SE AN401 που είναι ίδιος αλλά με usb; Το σκέφτομαι και για το SGS μου αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρος ακόμη ότι κάνει.
warewolf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Επειδη ψαχνομουν κι αγορασα πριν λεγες μερες κοιτουσα κι εγω αυτους τους 2 μιας και ειναι flat. Ο belkin ειναι σε 2 κατηγοριες, σκετος χωρις συσκευασια στα 5 ευρω και χωρις καλωδιο, και στα 8 ευρω σε συσκευασια (δεν ξερω αν παρεχεται καλωδιο. Πηρα τον sony 401 οπου βγαινει στα 6,5 ευρω. Ο ΑΝ400 ειναι χωρις καλωδιο. Ο ΑΝ401 ειναι με καλωδιο usb. Ο ΑΝ 402 ειναι με το κλασσικο φις πλακε. Το καλο ειναι οτι στο σκρουτζ ειδα οτι ενα καταστημα εχει τον ΑΝ401 στην ιδια τιμη που τον εχει και χωρις το καλωδιο, δηλαδη 6,5 ευρω. Τον πηρα και ειναι μια χαρα. (νομιζω οτι ειναι 1200ma) οποτε σου προτεινω τον sony AN401 Site: sony an-401 Δεν προσπαθω να κανω διαφημιση, αν τον βρεις οπουδηποτε φθηνοτερα παρτον. Επισης, αν ηδη εχεις το καλωδιο usb παρε τον belkin που τον βρισκεις στο σκρουτζ στα 5 ευρω.
warewolf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 warewolf για ποιο κινητό πήρες τον 401; Για το nexus s. O φορτιστης σπιτιου ειναι 700ma, οποτε με τον 1200ma αυτοκινητου φορτιζει ελαφρως πιο γρηγορα.
arxaggelos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Οπότε λογικά δεν θα έχει πρόβλημα το SGS, ε;
George! Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Παιδιά τους δύο παραπάνω φορτιστές τους έχω στην κατοχή μου οπότε δεν σκοπεύω να αγοράσω και κάποιον άλλο. Το ερώτημα είναι ποιος από τους δύο είναι καλύτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα