haris013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 διαφορα προβληματα οπως scalling, shutering και γενικα βρισκεσε στο ελεος των drivers ωστε να fixαρουν το προβλημα.παντως στις αναλυσεις που παιζεις μια χαρα ειναι μια 660ΤΙ δεν χρειαζεσε ουτε καν δευτερη τωρα,παιζει ολα τα παιχνιδια ικανοποιητικα με φουλ τα παντα συμφωνα με τα benches.βαλε μια καρτα τωρα και μετα απο κανα 1-2 χρονια που βλεπεις οτι δεν σε καλυβει βαζεις αλλη μια
codact Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2580892&CatId=7387 Για 670 βρηκα αυτη και (εχω ακουσει καλα λογια για την evga) και 660τι http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3755051&CatId=7387
haris013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 η συγκεκριμενη 660τι της evga ειναι οτι πρεπει πιστευω
codact Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 απο οτι ειδα ειναι πολυ τουμπανη αλλα η 670 4gb?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Γιατι τετοιο κολλημα με τους i7 και τα120hz και τα ms κλπ κλπ; Με αυτο που σου προτεινα εισαι υπερκαλυμενος για 4 χρονια ακομα! SSD αν θες πληρωσε λιγο παραπανω και πανε στον ocz vertex 4 που εχει 5 χρονακια εγγυηση, και εισαι μια χαρα! Δεν σε καταλαβαινω ρε πιτσιρικο! Ολα αυτα που ακους οτι οι i7 ειναι οι καλυτεροι επεξεργαστες, τα 120hz σε μια οθονη κανουν την οθονη καλυτερη απο μια με 60hz και τα 2ms ειναι καλυτερα απο τα 4 6 8 κλπ κλπ, ειναι ολα μιθοι. Το πρωτο ναι οι i7 ειναι καλυτεροι αλλα μονο για video editing και οτι αυτο συνεπαγεται, και για το 2o τα ms και τα hz δεν τα καταλαβαινεις με γυμνο ματι εσυ αλλα μονο το συστημα σου. Ευχαριστω τους απο πανω που σου ανελυσαν τα περι ips και με εβγαλαν απο τον κοπο. Τωρα τι να σου πω αν θες να κανεις του κεφαλιου σου καντο αλλα εμεις σου δινουμε συμβουλες που πιστευω θα σε βοηθησουν να κανεις την σωστη επιλογη. Πριν πεις κατι για τετοια θεματα ψαξε και λιγακι στο google. Φιλικα παντα ε, μην παρεξηγεισαι
codact Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 σε τι βλεπω την διαφορα παιδια στο Memory Interface? πανω σε τι επιδρα? οπως ειδα μονο εδω υστερει μια 660τι απο μια 670
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 απο οτι ειδα ειναι πολυ τουμπανη αλλα η 670 4gb? Μαλον θα ειναι για surround η συγκεκριμενη
codact Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 ναι καρχαρια σε ευχαριστω κιολας.καταληξαμε τελικα να μεινω με τον 920 που εχω και απλα να αναβαθμισω το συστημα μου μιας και μπορω να βαλω 600 series σε pcie-2. οποτε τωρα ψαχνω η για μια 660τι η μια 670...αυτη με τα 4gb η 670 πως την βλεπετε? surround? τι εννοεις? αυτο δεν ειναι για τον ηχο?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 ναι καρχαρια σε ευχαριστω κιολας.καταληξαμε τελικα να μεινω με τον 920 που εχω και απλα να αναβαθμισω το συστημα μου μιας και μπορω να βαλω 600 series σε pcie-2. οποτε τωρα ψαχνω η για μια 660τι η μια 670...αυτη με τα 4gb η 670 πως την βλεπετε? surround? τι εννοεις? αυτο δεν ειναι για τον ηχο? Ωχ ωχ μου εβγαλες το ματι πως το πεταξες ετσι; :P Εννοω για multi monitor καταστασεις...
codact Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 επισης βρηκα αυτη την msi http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3709405&CatId=7387 σε core clock ειναι πιο ψηλα και απο τις 2 που εδειξα.αλλα ειναι 2gb εννο η αλλες 3gb η 660 και 4 η 670. οποτε σε πια να καταληξω? χαχαχα συγνωμη καρχαρια απλα νομιζα πως τα Gb μιας καρτας ειναι κατι σαν εξτρα ραμ στο pc καποιου και βοηθανε στα games οσο πιο πολυ τοσο το καλυτερο και καλα.και το surround ρε συ οντως δεν το λενε για τα ηχεια? τα ηχεια μου ειναι surround system
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Καλυτερα να παρεις καρτα με base clock οχι overclocked γιατι πολλες ειναι unstable, αλλα αυτη ειναι οκ εχει και ενα φοβερο cooler και ειναι μια χαρα, γιατι δεν παιρνεις μια 690 να εισαι καλυμμενος για περισσοτερα χρονια!
codact Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 το ειπα και αυτο αλλα μου λενε τα παιδια πως ειναι too much και δεν την εχω αναγκη...πια απο τις 3 λες καρχαρια? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3734507&CatId=7387 γινεται να εχει 256bit memory interface και να ειναι 660τι? μηπως κανουν λαθος? αν ειναι αληθεια ειναι καλυτερη απο μια 670!
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 το ειπα και αυτο αλλα μου λενε τα παιδια πως ειναι too much και δεν την εχω αναγκη...πια απο τις 3 λες καρχαρια? Την 670 αλλα οχι με 4gb με 2gb! Αλλα εγω σου ειπα την 690 γιατι τα λεφτα πανε και ερχονται οποτε σε 3 χρονια που θα βαλεις αλλη καρτα μπορει να μην εχεις φραγκα οποτε μιας και τα εχεις τωρα παρε μια too much για τωρα αλλα να εχεις το κεφαλι σου καιο την τσεπη σου ησυχη στο μελλον
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Καλα ολα αυτα παιδια αλλα η αληθεια ειναι πως ασχολουμε με το gaming περισσοτερο απο οσο μαλλον νομιζετε.πηγαινω σε λαν και τωρα θα αρχισω κανονικα να ξαναπαιζω (αυτο σημαινει 12ωρες την μερα). Δεν χρειάζεσαι καινούριο μηχάνημα. Καλύτερα τα χρηματα να πάνε σε συνεδρίες με κάποιον ειδικό για να απεξαρτηθείς. Πάντα με δεδομένο ότι ισχύει το παραπάνω. Get a life και ελπίζω να σε βλέπουμε στα μέρη μας. Να σαι καλά. 3
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν χρειάζεσαι καινούριο μηχάνημα. Καλύτερα τα χρηματα να πάνε σε συνεδρίες με κάποιον ειδικό για να απεξαρτηθείς. Πάντα με δεδομένο ότι ισχύει το παραπάνω. Get a life και ελπίζω να σε βλέπουμε στα μέρη μας. Να σαι καλά. Βασικα get a girl! Καλα 12 ωρες την ημερα σε cs και cod ειναι καψιμο και βαρεμαρα στο φουλ, καλα πως αντεχει; Βασικα δεν νοιμιζω να παιζει 12 ετσι στο ακυρο το πεταξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα