Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gaming και κοιτάς τον 3960; NO ΝΟ ΝΟ!

3570k ή 3770k (αφου δίνεις αρκετό χρήμα) / z77 mobo / 8 ή 16 GB 1600 MHz / 7970 ή 680 / SSD 120-256 GB

Ελπίζω να μην είναι το thread σου αντίστοιχο των 5k PC / 12k PC / 2billion $ PC κλπ...

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

O 920 που έχεις ήδη είναι υπερακετος και θα είναι για αρκετα χρόνια ακομη....

Ριξε τα χρήματα σου σε μια εκ των 670 - 7970 και έναν καλο ssd εαν δεν έχεις και καθαρισες....

ουτε καν χιλιαρικο δεν χρειάζετια να ξοδέψεις....

Απο εκει και περα αν σε τρώει το χερι σου σκεψου και την λύση του eyefinity με 7970 και 3 καλες οθόνες!

Λοιπον μολις κοιταξα το συστημα απο το αλλο θεμα σου....

Οποτε

αλλαζεις τον ssd με ένα 128 ή 256αρη...

Την καρτα με μια 7970...

Περνεις και 3 τετοιες....

http://www.skroutz.g...rp-U2312HM.html

και τελος αλλαζεις το αθλιο κουτί σου με ένα τετοιο....

http://www.skroutz.g...se=corsair 650D

και καταλήγεις με ένα σαφώς πιο αντυπωσιακο pc με κλίση στο gaming απο τις ταρζανιες που σκέφτεσαι να κάνεις!

Δημοσ.

λοιπον στο συστημα που εκανε ο καρχαριας με 300 ευρο παραπανω παιρνω τον 3960χ και την r4e (επειδη ειναι used) αυτο ειναι που με προβληματιζει...με λιγα χρηματα παραπανω μπορω να παρω κατι πολυ καλυτερο.δεν αξιζει δηλαδη ρε παιδια? εσεις δεν θα το κανατε?

Αν οντως και ετσι οπως το θετω δεν θα το κανατε θα συνδιασω ιδεες οπως του καρχαρια (για την 690) και του stm00192 (για το κουτι και τον ssd (βεβαια κουτι θα παρω το full για να εχω και το κεφαλι μου ισυχο για το μελλον) )

επισης να αλλαξω την mobo για να δεχεται 600 series και κατεπεκτασει και τις ram

οποτε μπορει καποιος να μου δειξει μια Mobo 1366 socket με pcie-3 support εναν OCZ ssd καλο ενα πακετο ram (τι να διαλεξω 8 η 16? δεν εχουν και τρελη διαφορα τιμης) και πια καρτα γραφικων να παρω? μπορω να παραγγειλω απο εδω και να ερθει Ελλαδα? http://eu.evga.com/products/prodlist.asp

οι 3 οθονες δεν χρειαζονται μιας και παιζω cod4 και τωρα θα αρχισω το cs-go και οταν παιζεις πιο competitive δεν γινεται να παιζεις ετσι δεν βολευει.θα προτιμουσα να ριξω να λεφτα σε ακουστικα μιας και τα δικα μου τα steelseries 7h χαλασαν.

απο οτι διαβασα δεν υπαρχει μομπο να κανω την δουλεια μου χωρις να αλλαξω socket και συνεπως επεξεργαστη.οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να παρω και cpu και κατεπεκταση και το αναλογο σοκετ για την μομπο...

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι η μομπο σου δεν δέχεται 600series?

Και τι να το κανεις το pci-e 3 οταν ακομη και οι 690 δεν μπορι να φτάσει καν το bandwidth της 2?

Να μου έλεγες για κανενα sata3/usb3 αν και παλι σχεδόν αχρειαστα είναι ακομη να έλεγα να παει στο διαολο δικιο εχει.... αλλα pci-e 3

κατσε διαβασε λιγο καλυτερα τα περι hw...

Δημοσ.

ναι δεν τα ξερω ρε συ καλα.δηλαδη αν βαλω μια 680 πχ στην μητρικη μου πανω θα δουλευει?

Υ: (λεω στο παιδι τοτε πως δεν θα το παρω το cpu και mobo και βρισκουμε κατι εμεις εδω αν μπορειτε να με κατατοπισετε...

Δημοσ.

φυσικα και θα δουλευει, ειναι backwards competible. απλα ειναι μαρκετιστικο τρικ, δεν καλυβει το bandwith του pcie 2 καμια καρτα της αγωρας

Δημοσ.

δηλαδη θα ειναι οπως θα ηταν και σε μια θυρα pcie3 η επιδοση...αρα δεν θελω αλλη μομπο αρα κραταω μομπο και cpu.

μπορειτε να μου πειτε την καλυτερη λυση για γραφικα? ητε αυτη θα ειναι συστημα sli ητε μια καρτα τι να διαλεξω?

Δημοσ.

Ξεχνα την benq και πανε σε μια σοβαρή οθονη...

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?keyphrase=u2412

για καρτα βλέπεις 670 ή 7970.. ετσι και αλλιως για τοσο χαμηλες αναλύσεις και αυτες υπερβολικές είναι!!

Δημοσ.

η benq ειναι 120 hz και 2ms response time ρε συ ειναι πολυ καλη...οσο για καρτα βγηκαν τωρα οι 660τι.

θα ηταν καλυτερα να παρω 2 τετοιες η μια 680?

Δημοσ.

η 680 έχει μολις ενα 3 με 5 % πανω απο την 670 οποτε όπως καταλαβαίνεις δεν αξίζει την χρηματική διαφορά ....

απο εκει και περα 660 σε sli θα είναι αρκετά ισχθρός συνδιασμός αλλά θα πρεπει να είσαι προετοιμασμένος και για όλα τα προβλήματα που έρχονται με υλοποιήσεις sli και crossfire....

Δεν νομιζω ότι είσαι επαγγελματίας gamer... για να χριαζεσαι τα 120Ηz οσο για τον μύθο του response time απλα δεν θα το συζητησω...

Το Dell που σου πρότεινω έχει ips panel με ότι συνεπαγεται αυτο στην ανωτεροτητα του στην χρωματική αποδοση και στις γωνιες θέασης... κοινώς στην υγεία των οφθαλμών σου....

Δημοσ.

δεν αποτελουν αυτα που λες χαρακτηριστηκα για μια καλη και σωστη οθονη,περα απο τα hz.

τα ms που αναφερουν ειναι εντελως μουφα και δεν προκειτε να δεις καμια διαφορα απο τα 2 στα 4 η τα 8.

η σωστη οθονη κρινεται απο το πανελ της που το συγκεκριμενο που κοιτας ειναι tn ενω η dell ips.

τα ips πανελ εχουν πολυ μεγαλυτερες γωνιες θεασης,χρωματικη ακριβεια και ειναι ποιο ξεκουραστες

edit: busted με προλαβε ο stm :P

Δημοσ.

Καλα ολα αυτα παιδια αλλα η αληθεια ειναι πως ασχολουμε με το gaming περισσοτερο απο οσο μαλλον νομιζετε.πηγαινω σε λαν και τωρα θα αρχισω κανονικα να ξαναπαιζω (αυτο σημαινει 12ωρες την μερα).επισης δεν ξερω τι θα κανουμε με μια ομαδα που θα φτιαξουμε τωρα λεμε να παμε απο το cod4 στο cs go θα διξει...αλλα γενικα ασχολουμαστε και σκεφτομαστε να παμε και εξωτερικο...οποτε μηπως εχετε υποψην καμια με 120hz?

επισης τι προβληματα μπορει να αντιμετοπισω με το sli? :S

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...