Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ο 3960χ μέχρι 3.9 μπορώ να τον παω και να τον αφήσω και να χρησιμοποιώ κανονικά το pc ή θα πρέπει να τον ρίξω πάλι στα 3.2?

επίσης αν γίνεται να μείνει στα 3.9 θα μειωθεί ο χρονος ζωής του και αν ναι πόσο περίπου?

Υ: θέλω να πάρω έναν και το παιδί τον είχε ανεβάσει στα 5.9 μια φορά.2 μήνες τον έχει όλους όλους.έχει εγγύηση. και κάτι ακόμα.αν πάθει κάτι ο επεξεργαστής από oc το καλύπτει η εγγύηση?

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια σου φιλε μου, τον επεξεργαστη με μια καλη αεροψυκτρα οπως ειναι η noctua nh d14 μπορεις να τον ανεβασεις στα 6ghz αλλα οντως πρεπει να μειωνεται η διαρκεια ζωης του! Τωρα αν τον κανει πολυ oc και σου παθει κατι δεν καλυπτεσαι με την εγγυηση οποτε ανεβασε τον στα 4ghz να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Δημοσ.

είναι σίγουρο αυτό θάνο?

επίσης η τιμή είναι καλή?600(προσωπικα νομίζω πως ναι)

το να έχει πάθει κάτι από μια φορά που τον πήγε στα στα 4.9 δεν παίζει ε ?

Δημοσ.

Αλλο ένα πιτσιρικι που προσπαθει να κανει το κομμάτι του.... αντε να δω ποσα τετοια θεματα θα ξεπηδίσουν ακομη...

Δημοσ.

δεν σε κατάλαβα...δεν είμαι ούτε πιτσιρίκι ούτε σαν τους άλλους που λέγανε για 12κ υπολογιστή και 5κ. μια αναβάθμιση θέλω να κανω.εχω βάλει αγγελία πως ζητάω αυτό το πακέτο και επικοινώνησε μαζί μου το παιδί και απλά θέλω να ενημερωθώ λίγο καλύτερα.να ξέρω αν η τιμή είναι λογική και αν μπορώ να τον κανω oc στα 3.9 χωρίς πρόβλημα...νομίζω πως είσαι (είστε (δεν ξέρω την ηλικία σου σας εγώ 19 είμαι και ότι αγοράζω το παίρνω με χρήματα δικα μου από την δουλειά μου)) ούτε να το παίξω θέλω ούτε να τρολαρω θέλω.τέλος πάντων σχετικά με την ερώτηση μου κάτι?

Δημοσ.

Εχεις 920 και ψαχνεσαι για,3960 και ναπεταξεις στον καλαθο 600Ε... και περιμενεις να σε παρουμε και στα σοβαρα? για να μην μιλησω και για το αλλο θέμα με το triple sli ....

Φιλε μου .... θα παρεξηγηθεις αλλα εγώ θα στο πώ... αν ψαχνεσαι για τετοιο επεξεργαστή για να παιζεις παιχνιδακια εισαι απλα ανιδεος...

Να ασχολήσε με μοντελοποιηση , 3D rendering η επαγγελματικο video editing δεν παίζει...

οποτε good luck με το θεματακι σου... εγω over and out...

• Like 2
Δημοσ.

το να μου αρέσει απλά να φτιάξω ένα καλύτερο pc δεν το σκέφτηκες? κάποιοι μαζεύουν παλιά βίντεο παιχνίδια άλλοι κάνουν κάτι άλλο.εγώ θέλω και μου αρέσει να εχω ένα όμορφο και καλό υπολογιστή.επίσης παίζω παιχνίδια ναι αλλά δεν τον αναβαθμίζω για τα παιχνίδια αλλά γιατί μου αρέσουν τα γενικά οι υπολογιστές.όσο για το 3way sli μάλλον δεν θα το κανω και θα μαζεύω χρήματα μέχρι τα χριστούγεννα (μιας και θα δώσω τα χρήματα μου τώρα για μομπο και επεξεργαστή) για να πάρω μια καλή κάρτα.δεν εχω αποφασίσει όμως πια.εξάλλου θα βγουν και άλλες μέχρι τότε.

πραγματικά δεν θέλω να με παρεξηγήσεις ούτε εσυ ούτε κανείς εδώ.απλά μου αρέσει πολύ η ιδέα ενός καλού υπολογιστή.και στο κάτω κάτω αναβάθμιση η υπολογιστή παίρνω κάθε 2-3 χρόνια οπότε εντάξει μετα από αυτό τον υπολογιστή θα κανω και 4 χρόνια τουλάχιστον να πάρω.

Δημοσ.

Xmmmm ναι έχεις δικιο τελικά .....

Αυτος

post-74154-0-86064900-1345154209_thumb.jpg

ειναι πολυ πιο ομορφος απο αυτόν...

post-74154-0-85878300-1345154329_thumb.jpg

για αυτο αλωστε κοστολογουνται με 700Ε διαφορα.... για το look....

να μην μιλησω και για το τρανταχτό γεγονός ότι σε εσενα συγκεκριμενα και για την χρήση που τον προορίζεις ο 3960 δεν εχει απολυτως τπτ να σου προσφέρει παραπάνω απο των 3550

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με τα παιδια, τι ακριβως θες να κανεις με τετοιον ελεφαντοεπεξεργαστη; Με τα λεφτα του θα επαιρνες μια gtx 690 για να παιζεις τα παιχνιδια σου και να κανεις και το κομματι σου σαν πιτσιρικας που εισαι! Διαφωνω καθετως για τετοια αναβαθμιση και ο λογος ειναι οτι τετοιοι επεξεργαστες ειναι για ασηκωτο video editing και modeling! Αν σου ειναι ευκολο πες μου το συστημα σου!

Δημοσ.

βαλε μυαλο και λογικεψου αν δεν μας τρολλαρεις...

ειναι πραγματικα ανουσια αυτη η αγορα εκτως αν θες να δωσεις τοσα λευτα για εναν επεξεργαστη ο οποιος θα καθεται και δεν θα αξιοποιηται μονο και μονο για να πουλησεις μουρη στα φιλαρακια σου

Δημοσ.

απλή χρήση θα κανω και θα gaming. απλά μου αρέσει και το κανω...

Τοτε μην τον αγορασεις γιατι θα κανεις την χειροτερη πατατα στην ζωη σου! Παρε μια 7970ghz edition και τρεις οθονες για eyefinity και ασε τους τερατοεπεξεργαστες Με ενα χιλιαρικακι καθαρισες

Δημοσ.

δεν είμαι υπέρ της amd. το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να παω σε έναν 3770κ σαν πιο χαμηλά αν λέτε πως είναι υπερβολή ο 3960.βάσικα είναι εύκολο να μου δείξετε 2 συστήματά που θα προτείνατε.ένα Intel και ένα όμορφο amd? κυρία λειτουργία τους το gaming. max 3000k (δεν είναι ανάγκη να φτάσει τόσο αν γίνεται και λιγότερα) αρκεί να είναι καλύτερο από αυτό που εχω τώρα. τώρα εχω έναν i7 920 πάνω στην ga ex58a ud5p με μια 285 gtx και 6 gb ram στα 1300 νομίζω αν θυμάμαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...