myt.jim Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 εχω ενα κινητο samsung galaxy mini και λογω καποιας επιδοτησεις που εχω θελω να παρω ενα κινητο μεταξυ των δυο NOKIA LUMIA 610 ή το SAMSUNG ACE. Αυτα που θελω ειναι να εχει καλυτερη καμερα σε συγκρισει με το samsung galaxy mini που εχω οπου και τα δυο εχουν 5MP καμερα , και γενικα χρηση που κανω ειναι του wifi για τσεκαρισμα εμαιλ κτλ.Δεν θελω να κολλαει και να ειναι σχετικα στιβαρο κινητο ποιοτικος. Και τα δυο εχουν ιδια τιμη 199 ευρω.Ποιο απο τα δυο λετε
flik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Η αίσθηση και η ταχύτητα που έχουν τα λειτουργικά φορεμένα στις 2 συγκεκριμένες συσκευές δε συγκρίνονται. Browsing, social networking κτλ στο ένα και στο άλλο έχουν τεράστιες διαφορές. Εγώ λέω δαγκωτό lumia. Εκτός αν είναι κάποια συγκεκριμένη λειτουργία ή εφαρμογή στο android που σε κρατάει. Αλλά βάλτα δίπλα δίπλα και τρέξε εφαρμογές, πληγήσου στο μενού και θα καταλάβεις τι εννοώ.
myt.jim Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 δεν εχω καποια συγκεκριμενη εφαρμογη που να θελω. απλα ιντερνετ και καλη φωτογραφικη μηχανη θα ηθελα.
flik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Για φωτογραφική δε ξέρω να σου πω. Δες εδώ: http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4576&idPhone2=3724&idPhone3=4240 Τώρα για browsing, και facebook, twitter κτλ, το wp7 είναι φτιαγμένα για αυτό το πράγμα. Βέβαια πρέπει να σου αρέσει και το UI τους. Πρέπει να πας απο κοντά να πιάσεις ένα wp7 να δεις πως είναι, γιατί όσοι δεν το μπορούν αυτό το λειτουργικό, είναι είτε για UI, είτε για περιορισμούς (όχι bluetooth file sharing, zune για να βάζεις τραγούδια, όχι file manager).
myt.jim Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 βασικα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απο το κινητο σε εφαρμογες. Ενταξει κανα παιχνιδακι θελω να παιζω που και που αλλα πιο πολυ ιντερνετ για email. Και θα με ενδιεφερε και η φωτογραφια οπου και τα δυο εχουν 5MP και εχουν και φλας. Θα παω να τα δω απο κοντα ωστε να δω πιο μου αρεσει πιο πολυ και μετα διαλεγω
myt.jim Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 τα ειδα και τα δυο απο κοντα και τα δυο ειναι αξιοσεβαστα! το μονο ειναι το lumia οπου εχει μεγαλυτερη οθονη. και τα δυο εχουν γυρω γυρω μεταλικο πλαισιο. σε μια συγκρισει που βρηκα βγαζει λιγο καλυτερο το lumia http://geekaphone.com/compare/Nokia-Lumia-610-vs-Samsung-Galaxy-Ace
flik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Το android στο galaxy ace (και σε όλα τα μονοπύρηνα) είναι τόσο αργό και τόσο κουραστικό σε σχέση με το wp7. Εκεί είναι η διαφορά. Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή, και μάλιστα με αρκετή διαφορά.
maestros134 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Και από εμένα lumia το έχει η αδελφή μου τίμιο κινητό και η κάμερα μια χαρά φοτο βγάζει Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
myt.jim Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 και εγω πιο πολυ προς το lumia 610 λεω. απλα να ρωτησω για να το φορτωσο τραγουδια η κανα βιντεακι μεσω υπολογιστη θα γινετε?και ειδα οτι δεχετε micro sim ειναι αληθεια αυτο? και τι θα πρεπει να αλλαξω και sim?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα