JohnConstantine Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους. Επειδη δεν τα παω καλα με το θεμα hardware θα ηθελα να ρωτησω το εξης θεμα και το τι με συμφερει περισσοτερο. Εχω μια καρτα γραφικων την Ati 4870.Πολυ ευχαριστημενος με τις αποδοσεις της αλλα εχει ενα ελλατωμα.Ανεβασει θερμοκρασιες και για να μην της ανεβαζει χρησιμοποιω το προγραμμα της ati το Msi afterburner για να τις κατεβαζει. Να βαλω ανεμηστηρες γενικα μεσα στον υπολογιστη (λογικα θα εχω επιπλεον θορυβο) η να βαλω υδροψυξη. Θα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε και τι κινδυνους αποφερει αυτο. Και πανω απο ολα θα μπορει να μου την ψυξει? Kαι αν μπορειτε να μου πειτε ποσο θα μου κοστισει για να μου τα περασουνε ολα αυτα μιλαω μονο για την υδροψυξη. Τα ανεμιστηρακια πανε αναλογα. Το κουτι μου ειναι αυτο εδω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.651103 Οποιος μπορει να με βοηθησει και μπορει να κανει το κοπο αν θελει θα το εκτιμησω παρα πολυ.
GP7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μιας και τυχαινει να εχω το ιδιο κουτι, μπορω να σε διαβεβαιωσω πως με 2-3 καλα (και σχεδον αθορυβα) ανεμηστηρακια θα εχεις πολυ καλο airflow και η θερμοκρασιες σου θα μειωθουν αισθητα.. Επιπλεον κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να ξοδεψεις χρηματα για υδροψηξη σε μια καρτα τριων γενεων πισω.. Πες μας ομως και τι θερμοκρασιες πιανει η καρτα σου σε foul load για να βοηθησουμε περεταιρω!
JohnConstantine Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μιας και τυχαινει να εχω το ιδιο κουτι, μπορω να σε διαβεβαιωσω πως με 2-3 καλα (και σχεδον αθορυβα) ανεμηστηρακια θα εχεις πολυ καλο airflow και η θερμοκρασιες σου θα μειωθουν αισθητα.. Επιπλεον κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να ξοδεψεις χρηματα για υδροψηξη σε μια καρτα τριων γενεων πισω.. Πες μας ομως και τι θερμοκρασιες πιανει η καρτα σου σε foul load για να βοηθησουμε περεταιρω! το εχω στο 44% το ανεμηστιρακι και πιανει απο 68 εως 72% θερμοκρασια με απλο παιχνιδι (dota) και 65 normal χωρις να κανω τπτ. αλλα πιο παλια μου επιανε κατι 80αρια οταν επαιζα το metro2033. Eιχε μεγαλες απαιτησεις. Τωρα δεν ξερω αν ειναι καλες η οχι οι θερμοκρασιες της.
GP7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Κοιτα, οι θερμοκρασιες ειναι οντως λιγο "τσιμπιμενες" (ειδικα το 65 για idle), αλλα και παλι οχι κατι το ανησυχητικο με βαση οτι εχουμε καλοκαιρι.. Με λιγα καλα ανεμηστηρακια και ενα φρεσκαρισμα της thermal paste της gpu πιστευω θα εισαι κομπλε.. Ακομη, την καρτα (και το pc γενικα) την εχεις καθαρισει απο σκονη κ.λ.π.?
Thanos1972 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Η καρτα ανεκαθεν εχει ανεβασμενες θερμοκρασιες.ετσι ειναι αυτη η καρτα. αλλα εισαι τυχερος.http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/82912-arctic-cooling-accelero-twin-turbo/
JohnConstantine Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Κοιτα, οι θερμοκρασιες ειναι οντως λιγο "τσιμπιμενες" (ειδικα το 65 για idle), αλλα και παλι οχι κατι το ανησυχητικο με βαση οτι εχουμε καλοκαιρι.. Με λιγα καλα ανεμηστηρακια και ενα φρεσκαρισμα της thermal paste της gpu πιστευω θα εισαι κομπλε.. Ακομη, την καρτα (και το pc γενικα) την εχεις καθαρισει απο σκονη κ.λ.π.? Ναι αμε. Εχω αλλαξει ηδη παστα τον Μαιο μηνα αν θυμαμαι καλα μην σου πω και λιγο νωριτερα.Λες να θελει παλι? Οσο για σκονη γενικα δεν φαινεται να εχει εκτος απο πολυ λιγη η οποια δεν ειναι να διημιουργησει προβλημα.Μηπως εχεις το λινκ με τα ανεμηστηρακια? Η καρτα ανεκαθεν εχει ανεβασμενες θερμοκρασιες.ετσι ειναι αυτη η καρτα. αλλα εισαι τυχερος.http://www.insomnia....ero-twin-turbo/ εσυ φιλε μου απο αθηνα εισαι? Γτ φαινεται ενδιαφερουσα η ψυκτρα
GP7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Τοτε ειναι μια χαρα η thermal paste! Προσωπικα μου αρεσουν πολυ αυτα τα ανεμηστηρακια..http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/587/Arctic-Cooling-Arctic-F12-System-Fan-120mm Βεβαια αν μπορεις να διαθεσεις και 20 ευρο, η ψυκτρα που σου προτεινε ο θανος ειναι πολυ καλη επιλογη..
Thanos1972 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Οχι δεν ειμαι απο ΑΘηνα και δεν ειναι δικη μου η ψυχτρα.ειναι μια ψυχτρα που κυκλοφορει στις αγγελιες.στειλε ενα μηνυμα στο παλικαρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα