Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow 2 (PC Version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και 60/100 από το game informer... Μάλλον μυρίζει απογοήτευση...

Από το demo σιχάθηκα εντελώς το "πιάσου από τις κουκίδες" platforming/climbing, είναι ότι πιο αισχρό έχω δει σε τέτοιου τύπου παιχνίδι και αισθητά χειρότερο από το πρώτο LoS που ήδη είχε προβληματικό platforming. Το combat system δεν μπορώ να το κρίνω από τη στιγμή που στο demo αντιμετωπίζεις ένα είδος αντιπάλου μόνο, αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας.

Σίγουρα έχει φύγει από την auto-buy λίστα και βλέπουμε...

Δημοσ.

Κάτι ακούστηκε ότι έχει stealth missions που είναι πολύ σπαστικά γιατί γίνεσαι detected και χάνεις.Αν έχει τέτοιο πράγμα το παιχνίδι, θα είναι του πεταμού..Castlevania θέλουμε, όχι Assassin's Creed..

Δημοσ.

Απ το οποίο καταλαβαίνουμε ότι η αλήθεια θα ναι κάπου στη μέση. Ούτε 4, ούτε 9.   

Κάποια σχόλια από reviewers που διάβασα ήταν χαζομάρες, πχ κάτι για clunky, weightless combat.

Μια χαρά ήταν στο demo!

Δημοσ.

Εγω θα το αγορασω οτι βαθμολογιες και να παρει γιατι μου αρεσε το πρωτο αλλα και για αλλον ενα πολυ σημαντικο λογο που δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε συνειδειτοποιησει: Ειναι το πρωτο παιχνιδι της konami που βγαινει ταυτοχρονα ΚΑΙ στο pc!!! Ολα τα υπολοιπα παιχνιδια της konami που εχουν βγει σε pc πηραν μηνες μεχρι να βγουν. Απο την εποχη του MGS1 μεχρι τωρα αυτο ειναι το πρωτο  της παιχνιδι που το βγαζει ταυτοχρονα και στο pc!

Δημοσ.

Καλά στο tutorial γιατί ενώ πατάω το l.shift για block δεν το πιάνει και μου λέει συνεχώς την ίδια μλκα;Για r.trigger βέβαια λέει η ίδια η ένδειξη (ούτε αυτά δε μπήκαν στον κόπο να αλλάξουν...τέσπα), αλλά στα options είδα αντιστοιχεί το shift.Χειριστήριο δεν έχω επάνω.Τι διάολο, πρέπει να το βάλω;Τι είναι τούτο πάλι;

Δημοσ.

Μην κοιταμε και παρα πολυ τα review γιατι πολλες φορες εχουμε παιξει καποιο παιχνιδι που ενω στα review το χαντακωνουν μας αρεσει... Γενικα πιστευω για τους pc gamers ειναι ενα καλο αποκαταστατο του God of war και αν και εχω παιξει ολα τα GOW το castlevania 1 το ευχαριστηθηκα στο ps3 οταν ειχε βγει... Γενικα σε οποιον αρεσουν τα action games τυπου GOW πιστευω θα το ευχαριστηθει ασχετα απο τα review..

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως πρέπει να το κρατήσεις πατημένο κι όλας;

Καλά στο tutorial γιατί ενώ πατάω το l.shift για block δεν το πιάνει και μου λέει συνεχώς την ίδια μλκα;Για r.trigger βέβαια λέει η ίδια η ένδειξη (ούτε αυτά δε μπήκαν στον κόπο να αλλάξουν...τέσπα), αλλά στα options είδα αντιστοιχεί το shift.Χειριστήριο δεν έχω επάνω.Τι διάολο, πρέπει να το βάλω;Τι είναι τούτο πάλι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κρατάω ρε συ, για αρκετά δευτερόλεπτα.Ντάξει τα βασικά εγγλέζικα τα καταλαβαίνουμε. :P

Βάζω το χειριστήριο του 360, το πιάνει φυσικά, και περνάω το συγκεκριμένο σημείο.Βγάζω το χειριστήριο πάλι, πατάω l.shift και δεν το πιάνει.Αλλάζω το mapping σε control και δουλεύει.Εντάξει, ερασιτέχνες στην καλύτερη των περιπτώσεων....

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.

Bγηκαν και αλλες βαθμολογιες 
baziwood 95 / 100

vidoe-games aktuell 81/100

video-gamer (french magazin) 17/20

maniac 85 / 100

gameininformer 6 /10

edge 4/ 10

M-Games 78 / 100

Pelaaja(Finnish magazine): 9/10

Gamereactor(Swedish mag): 8/10

baziwood 95 / 100

vidoe-games aktuell 81/100

video-gamer (french magazin) 17/20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...