Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow 2 (PC Version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο σημαινει πως το επομενο castlevania θα το φτιαξουν στην Ιαπωνια η θα το αναθεσουν σε αλλη εταιρια. Αντε να δουμε τι παιχνιδι θα ειναι το επομενο της mercury steam

Δημοσ.

Αυτο σημαινει πως το επομενο castlevania θα το φτιαξουν στην Ιαπωνια η θα το αναθεσουν σε αλλη εταιρια. Αντε να δουμε τι παιχνιδι θα ειναι το επομενο της mercury steam

Η mercury steam ειναι ευρωπαικη εταιρια(συγκεριμενα ισπανικη)για πια ιαπωνια λες??????

Δημοσ.

Να κρεμιέσαι από σάρκες; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις.

Είναι φοβερό παιχνίδι το Dante's, αν δεν το χεις παίξει, παίξτο.

Duuuude... Αναρωτιέμαι αν το έχεις αγγίξει...

Either way, δεν συγκρινονται.

Δημοσ.

Το εβαλα και εγω χτες και με προβληματισε λιγο το brightness του game.Σχεδον παντα το προκαθορισμενο level ειναι και το σωστο.Αλλα οταν ακολουθω το guide να βλεπω δλδ μονο δυο σεληνες για να το ρυθμισω και το κανω φαινεται πιο σωστο.

Εσεις βλεπετε τρεις σεληνες σε αυτο που αναφερω?Αν ναι δοκιμαστε να το κατεβασετε και πειτε γνωμες.

Αν θυμαμαι καλα συνεβαινε σε ενα cod παρομοιο πραγμα που οταν κατεβαζες την προκαθορισμενη φωτεινοτητα το παιχνιδι ηταν πιο ωραιο σε οχι washed out.

Δημοσ.

Μα ακριβως ετσι σου λεει να το κανεις ,να το ρυμισεις για να βλεπεις 2 σεληνες μονο ..Παντως και στο προκαθορισμενο να το αφησεις δεν νομιζω να δειχνει ασχημα ..

Δημοσ.

Να κρεμιέσαι από σάρκες; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις.

Είναι φοβερό παιχνίδι το Dante's, αν δεν το χεις παίξει, παίξτο.

Μια μετριουρα και μιση ειναι. No skill combat system, φουλ στα QTE και η γαματη αρχη (και μεχρι και το boss glutony) γρηγορα ξεπεφτει στα ιδια και στα ιδια. Καλυτερα να δεις το anime. 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται αυτά τα χαμηλά score. Από το demo φαίνεται ότι το παιχνίδι πρόκειτε για μια βελτιωμένη έκδοση του πρώτου το οποίο είχε αποσπάσει πολύ καλά reviews.

Οτι και να γράψουν πάντως δε πρόκειτε να με αποτρέψουν από το να το αγοράσω καθώς είμαι fan τις σειράς και το πρώτο μου άρεσε αρκετά.

Δημοσ.

Εχει τεραστια σημασια το περιεχομενο και ποσο δουλεμενο ειναι. Δεν ειναι πρωτη φορα που βλεπουμε ενα παιχνιδι με δυνατη αρχη και μετα πατο. Ο θειος εμενα θα μου λυσει την απορια και αναλογα θα λαβουν τα λεφτουδακια μου ή οχι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...