Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow 2 (PC Version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Να ναι καλά το God Of War κι οι δημιουργοί του, αυτό έχω να πω. Βγήκαν πολλές παιχνιδάρες βασισμένες στον Κράτος.

πάλι καλά που δεν υπήρχαν DmC και Soulreaver πιο πριν :P

• Like 6
  • Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To κατεβαζω και εγω να δω τι λεει ...Γενικα παντως αυτου του τυπου τα γραφικα gow,dmc etc δεν τα θεωρουσα ποτε κατι το ιδιαιτερο για τα επιπεδα του pc αν και το πρωτο castlevania το ευχαριστηθηκα αλλα λογω του story ..

Δημοσ.

Κωνσταντινε μολις το επαιξα στο pc.Tα γραφικα του ειναι εκπληκτικα και σε συνδυασμο με τα 60fps το παει σε αλλα επιπεδα το παιχνιδι.

Δημοσ.

Κωνσταντινε μολις το επαιξα στο pc.Tα γραφικα του ειναι εκπληκτικα και σε συνδυασμο με τα 60fps το παει σε αλλα επιπεδα το παιχνιδι.

Το κατεβασα μεσα σε 5 λεπτα αλλα ακομα δεν μπορω να το πιασω ..Θα δω ..

Δημοσ.

Τα χα παίξει και τα 2, κανένα δεν μου άρεσε. 

Καλώς ή κακώς στο συγκεκριμένο είδος, το GoW έθεσε τα στάνταρντς.

Εεεεε οχι. Σε σινεματικο επιπεδο ισως, σε gameplay σαφεστατα και οχι. 

• Like 1
Δημοσ.

Ανοίγετε μεγάλη συζήτηση και εκτός θέματος θα λεγα.

Λίγο-πολύ όλοι εμπνέονται-δανείζονται στοιχεία. Το θέμα είναι να τα πας στο επόμενο επίπεδο.

Το  GoW ήταν / είναι αριστούργημα σε πάρα πολλά επίπεδα. Μπορείς να το αποκαλέσεις DMC clone? Δεν θα το λεγα. Αντίθετα τα Castlevania-Dante's Inferno και άλλα που δεν μου ρχονται τώρα είναι πιστοί GoW κλώνοι ( και παιχνιδάρες όμως ).

Τέσπα, για όσους γουστάρουν αυτό που βλέπουν στο Castlevania, στο ίδιο στυλ - και παιχνίδι διαμάντι - είναι το Dante's Inferno, δυστυχώς δεν βγήκε για PC όμως :/

Δημοσ.

Λίγο-πολύ όλοι εμπνέονται-δανείζονται στοιχεία. Το θέμα είναι να τα πας στο επόμενο επίπεδο.

Το  GoW ήταν / είναι αριστούργημα σε πάρα πολλά επίπεδα. Μπορείς να το αποκαλέσεις DMC clone? Δεν θα το λεγα. Αντίθετα τα Castlevania-Dante's Inferno και άλλα που δεν μου ρχονται τώρα είναι πιστοί GoW κλώνοι ( και παιχνιδάρες όμως ).

Τέσπα, για όσους γουστάρουν αυτό που βλέπουν στο Castlevania, στο ίδιο στυλ - και παιχνίδι διαμάντι - είναι το Dante's Inferno, δυστυχώς δεν βγήκε για PC όμως :/

Ναι αλλο ειδος το ενα και αλλο το αλλο. Το μονο κοινο στοιχειο τους ειναι οτι ειναι third person melee combat παιχνιδια. Απο εκει και επειτα ομως οπως και τα FPS που δεν ειναι το ιδιο το Serious Sam με το Bioshock ετσι και αυτα. Δεν ειναι το ιδιο το GoW με το DMC και ετσι και το Castlevania δεν ειναι το ιδιο. Το οτι παντρευει αρκετα στοιχεια ναι αλλα η μαχη του ειναι ποιο κοντα σε DMC και το σινεματικο του επιπεδο ειναι ποιο κοντα σε GoW. Ειναι σε ενα μεσο επιπεδο μεταξυ gameplay και cinematic και συνεπως δεν μπορει να μπει απολυτα στην ιδια κατηγορια. 

Στο DMC το gameplay ειναι ο βασιλειας, ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα. Στο GoW το story telling και το cinematic στοιχειο εχει τον πρωτο και τελευταιο λογο καθως τα αλλα απλα γεμιζουν το κενο. Το Castlevania εχει μισο απο το ενα και μισο απο το αλλο. Δηλαδη ναι μεν δινει βαση στο ξυλο αλλα δινει βαση και στο story telling/cinematic στοιχειο για να παει μπροστα το πραγμα. Και τα 3 ειδη εχουν θεση για να καλυψουν ολα τα γουστα αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι καποιος που γουσταρει GoW απαραιτητα θα του αρεσει και το DMC/Castlevania (και το αντιστροφο).  To Dantes Inferno απο την αλλη ειναι πιστος κλωνος του GoW σε ολα. 

Κατα τα αλλα το Demo σιγουρα μου δινει την αισθηση οτι θελω να το παιξω το παιχνιδι. Η δουλεια στο artwork τουλαχιστον απο την αρχη σαν να ειναι 2 σκαλια πανω. Μουσικη εξαιρετικη (δεν περιμενα κατι λιγοτερο να πω την αληθεια). Τα ιδια τα γραφικα εχουν βελτιωθει παρα πολυ και ειδικα τα μοντελα των χαρακτηρων. Ο σχεδιασμος του Dracula ειναι εντελως badass και οι δυναμεις του εξισου badass (και θα υπαρξουν πολλες περισσοτερες). 

Επισης μια παρατηρηση, οταν τρεχω το παιχνιδι σε 1080P τρεχει νερακι 60 frames αλλα τα cut scenes τρεχουν στα 30. Αν το γυρισω σε 720p τοτε τρεχουν ολα 60 frames νερακι. Αυτο ειναι δικο μου θεμα ή παιζει κατι με το demo? 

Δημοσ.

@ikaruga24

όπως τα λέει για διαφορές/ομοιότητες μεταξύ gow , dmc κτλ.

@gkalas @ikaruga24

κάτι παίζει με τα cutscene σίγουρα. εμένα τρέχει με 60 αλλά χτυπάει 90% η κάρτα ενώ την ώρα που παίζω είναι 30-40%

Δημοσ.

Στο πιο sinister? Γιατι αλλο πραγμα να κρεμιεσαι απο "ζωντανες" σαρκες και αλλο πραγμα να κρεμιέσαι απο τοιχους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...