Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow 2 (PC Version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το demo είναι γύρω στο 1,3GB, πιο μικρό από το προηγούμενο. Το κατεβάζω και εγώ τώρα.

Όσο για το πρώτο LoS, είμαι chapter 10 και μέχρι στιγμής είναι μάλλον το καλύτερο action hack n slash στο PC. Artwork, boss fights και τεχνικός τομέας εξαιρετικά, καλό port αλλά θέλει gamepad. Η fixed κάμερα έχει κάποια θέματα σε μερικά σημεία αλλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν το έχω κατεβάσει ακόμα, αλλά η τελευταία εικόνα στο χαλί με ανακατεύει αρκετά θα έλεγα.Απορώ εσύ που γκρινιάζεις για το παραμικρό πως και δεν έχεις κράξει ήδη... ^_^

Δημοσ.

Ισχύει, μια χαρά είναι τα γραφικά του ^^

Το δοκίμασα κι εγώ, τα αναμενόμενα = ό,τι πρέπει να γουστάρουμε.

Να ναι καλά το God Of War κι οι δημιουργοί του, αυτό έχω να πω. Βγήκαν πολλές παιχνιδάρες βασισμένες στον Κράτος.

• Like 1
Δημοσ.

Το τερμάτισα και 'γω το Demo, φαίνεται παιχνιδάρα.Επιτέλους έφτιαξαν την κάμερα(Fixed camera sucks), το gameplay είναι παρόμοιο αλλά έτσι και αλλιώς ήταν εξαιρετικό του πρώτου.Γενικότερα το μεγάλο μειονέκτημα το πατέρα του ήταν η κάμερα η οποία φτιάχτηκε.Όσο για τον οπτικό τομέα, πολύ καλό, από τα καλύτερα lightning systems που έχω δει σε παιχνίδι σε συνδυασμό με την φοβερή λεπτομέρεια που έχουν οι χαρακτήρες κάνει το παιχνίδι να σε πωρώνει ακόμα πιο πολύ.Υπάρχουν low-res textures εδώ κι εκεί αλλά τίποτα που να σε κάνει να ξερνάς όπως άλλα ports.

Δημοσ.

Tα γραφικά του πρώτου να έχει και εγώ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Απ'ότι καταλαβαίνω, για να είμαστε με την ιστορία on-track, θα πρέπει να παίξουμε πρώτα το Castlevania: Mirror of Fate στο 3DS?

• Moderators
Δημοσ.

Το demo είναι γύρω στο 1,3GB, πιο μικρό από το προηγούμενο. Το κατεβάζω και εγώ τώρα.

Όσο για το πρώτο LoS, είμαι chapter 10 και μέχρι στιγμής είναι μάλλον το καλύτερο action hack n slash στο PC. Artwork, boss fights και τεχνικός τομέας εξαιρετικά, καλό port αλλά θέλει gamepad. Η fixed κάμερα έχει κάποια θέματα σε μερικά σημεία αλλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.

Το πήρα κι εγώ στην προσφορά του Steam και θα το δω σήμερα.

Αν και θα πάω με keyboard/mouse στην αρχή και θα δω αν θα αντέξω. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...