Despotas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το demo είναι γύρω στο 1,3GB, πιο μικρό από το προηγούμενο. Το κατεβάζω και εγώ τώρα. Όσο για το πρώτο LoS, είμαι chapter 10 και μέχρι στιγμής είναι μάλλον το καλύτερο action hack n slash στο PC. Artwork, boss fights και τεχνικός τομέας εξαιρετικά, καλό port αλλά θέλει gamepad. Η fixed κάμερα έχει κάποια θέματα σε μερικά σημεία αλλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.
Oroku Saki Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το τερματισα το demo ! Τελειο το παιχνιδι!! Υπομονη δυο εβδομαδες εμειναν μεχρι να βγει!!
euxoulhs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 το εβαλα για 5 λεπτα!πολυ ομορφο τσιμπατε και εικονιτσες 1
Bigi444444 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ν' αρχίσουν να βγαίνουν τα εξαρχής νέας γενιάς παιχνίδια γιατί βαρέθηκα να βλέπω ps1 textures...
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Είναι πολύ καλά και crisp τα γραφικά το LoS 2.
Bigi444444 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το έχω κατεβάσει ακόμα, αλλά η τελευταία εικόνα στο χαλί με ανακατεύει αρκετά θα έλεγα.Απορώ εσύ που γκρινιάζεις για το παραμικρό πως και δεν έχεις κράξει ήδη...
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον δεν τα έχει maxed out γιατί οι εικόνες του φαίνονται χάλια.Όταν το βάλεις θα καταλάβεις πόσο καλά δείχνει. 2
EKTELESTES Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ισχύει, μια χαρά είναι τα γραφικά του ^^ Το δοκίμασα κι εγώ, τα αναμενόμενα = ό,τι πρέπει να γουστάρουμε. Να ναι καλά το God Of War κι οι δημιουργοί του, αυτό έχω να πω. Βγήκαν πολλές παιχνιδάρες βασισμένες στον Κράτος. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το τερμάτισα και 'γω το Demo, φαίνεται παιχνιδάρα.Επιτέλους έφτιαξαν την κάμερα(Fixed camera sucks), το gameplay είναι παρόμοιο αλλά έτσι και αλλιώς ήταν εξαιρετικό του πρώτου.Γενικότερα το μεγάλο μειονέκτημα το πατέρα του ήταν η κάμερα η οποία φτιάχτηκε.Όσο για τον οπτικό τομέα, πολύ καλό, από τα καλύτερα lightning systems που έχω δει σε παιχνίδι σε συνδυασμό με την φοβερή λεπτομέρεια που έχουν οι χαρακτήρες κάνει το παιχνίδι να σε πωρώνει ακόμα πιο πολύ.Υπάρχουν low-res textures εδώ κι εκεί αλλά τίποτα που να σε κάνει να ξερνάς όπως άλλα ports.
panther_512 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Tα γραφικά του πρώτου να έχει και εγώ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απ'ότι καταλαβαίνω, για να είμαστε με την ιστορία on-track, θα πρέπει να παίξουμε πρώτα το Castlevania: Mirror of Fate στο 3DS?
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Είναι μια κλάση καλύτερα από του πρώτου οπότε πιστεύω θα σ' αρέσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το demo είναι γύρω στο 1,3GB, πιο μικρό από το προηγούμενο. Το κατεβάζω και εγώ τώρα. Όσο για το πρώτο LoS, είμαι chapter 10 και μέχρι στιγμής είναι μάλλον το καλύτερο action hack n slash στο PC. Artwork, boss fights και τεχνικός τομέας εξαιρετικά, καλό port αλλά θέλει gamepad. Η fixed κάμερα έχει κάποια θέματα σε μερικά σημεία αλλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Το πήρα κι εγώ στην προσφορά του Steam και θα το δω σήμερα. Αν και θα πάω με keyboard/mouse στην αρχή και θα δω αν θα αντέξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα