Oroku Saki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Βγηκε και το πρωτο review http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=763493 Λεει οτι δεν ειναι τοσο καλο οσο το LOS1 αλλα εγω απο τα gameplay που εχω δει μεχρι τωρα μπορω να πω πως σιγουρα θα ειναι το ιδιο παιχνιδαρα σαν το 1 αν οχι και καλυτερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέτριο το βγάζουν και σε άλλα reviews, προσωπικά θα το παίξω και μετά θα συμφωνήσω ή θα διαφωνήσω μαζί τους.
Oroku Saki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Γι αυτο και δεν πρεπει να εμπιστευομαστε τα reviews. Δεν μπορει να ειναι χειροτερο απο το πρωτο. Η το ιδιο η καλυτερο θα πρεπει να ειναι. Συντομα θα ξερουμε μολις βγει το demo.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τα περισσότερα παιχνίδια είναι χειρότερα στα sequel τους.Λίγα είναι καλύτερα. 3
spartan29gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέτριο το βγάζουν και σε άλλα reviews, προσωπικά θα το παίξω και μετά θα συμφωνήσω ή θα διαφωνήσω μαζί τους. Δεν υπαρχει αυτη την στιγμη στο ιντερνετ αλλο review του παιχνιδιου(εκτος απο αυτο που εβγαλε leak το neogaf
Oroku Saki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Την επομενη εβδομαδα ερχεται το demo και η εκπληξη
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αδιάφορη τελείως.Άντε να βγει το demo να δούμε. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αδιάφορη τελείως.Άντε να βγει το demo να δούμε. στο steam τίποτα ακόμα.. Έχει το πρώτo στα 6.24€ .To έχει παίξει κανείς;Είναι καλό;Στα vids μου θυμίζει dmc
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αρκετά καλό αλλά κάποια στιγμή σε κούραζε αφού έκανες το ίδιο και το ίδιο και φαινόταν ατελείωτο.
gavros10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Και απο οτι διαβαζω στα forum η εκδοση για pc ειναι καλα optimized. Πολυ σημαντικο αυτο για port παιχνιδι απο ps3
panther_512 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το τερμάτισα προχτές. Στον τεχνικό τομέα είναι ένα πολύ όμορφο, καλοφτιαγμένο παιχνίδι. Το port είναι άριστο και παίζει άριστα στο PC. Σαν παιχνίδι τώρα, κάτι το οποίο είναι υποκειμενικό, εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε. Είναι κυρίως combo-based hack n slash παιχνίδι, μου φέρνει προς το τελευταίο DMC, με λίγο platforming και λίγα puzzles. Σε κανένα τομέα δεν ξεχωρίζει, αλλά ούτε και έχει πρόβλημα. Η ιστορία του μου άρεσε και γι'αυτό το τερμάτισα, ενώ έχει αρκετές εντυπωσιακές σκηνές.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι το μοναδικο 3D παιχνιδι που μου μεταφερει τη μαγεια των 2D εργων τεχνης στο ματι. Ολα διαφορετικα, εξαιρετικο artwork και για το ειδος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (δηλαδη στο χαλαρο μπορεις να ξεπερασεις τις 20 ωρες) και ενας εμπειρος gamer θα χρειαστει απο 15 εως 20 ωρες για να το τελειωσει. Το artwork στο PC απλα ξεχωριζει σε σχεση με τις κονσολες αν και βγαινουν μπροστα καποια μικροπροβληματα που "κρυβονται" στις κονσολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα