Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Καλά λέει, το παιχνίδι ήταν για 7/10 στην χειρότερη για τον πιο απαιτητικό reviewer.
John-lamia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το κατεβάζεις από εδώ και κάνεις extract τα αρχεία που έχει μέσα στον φάκελο του παιχνιδιού εκεί που υπάρχουν το/τα .exe . Όταν το κάνεις αυτό, θα δεις ότι υπάρχει και ένα αρχείο SweetFX_Settings που είναι το default με τις default ρυθμίσεις.Μετά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μετανομάσεις το αρχείο που κατέβασες (SweetFX_Settings_Castlevania- Lords of Shadow 2_K-putt'e Config) σε SweetFX_Settings και να αντικαταστήσεις το default.Μετά μόλις μπεις στο παιχνίδι, την διαφορά θα την δεις αμέσως.Αυτό κάνεις σε όλα τα παιχνίδια. DX 9 ????????
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Dx9 είναι τα dll του SweetFX αλλά δεν έχει σχέση αυτό με το αν το παιχνίδι είναι Dx9 ή Dx11.Το Castlevania LoS 2 είναι Dx9 τίτλος.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Eνταξει oτι θα ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι το περιμενα αλλα αυτο που δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο ειναι το story του ,απιστευτη δουλεια πραγματικα μεχρι στιγμης . Η μουσικη ανεπαναληπτη ,επικη ερχεται και δενει απολυτα και ντυνει καθε στιγμη του παιχνιδιου ,νομιζω πρεπει να ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι στιγμης σε παιχνιδι . 1
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 εντάξει το symphony είναι το απόγειο της σειράς γενικότερα, αλλά κι αυτό έχει πολύ καλή μουσική
Daemonos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πολύ καλό και εμένα μου αρέσει αρκετά μέχρι τώρα!! Αυτό που με ξενέρωσε κάπως είναι τα τρομερά μακρά animations όταν ποιάνεις έναν stunned εχθρό για finish move. Επίσης θα προτιμούσα περισσότερα Skills και με το upgrade να πρσθέτει και κάτι. Καθώς και όταν νίκησα τον αδελφό του Πάνα για να πάρψ το mirror fragment, λέει μετά το πιτσιρίκι "ωχ!! λείπουν άλλα τρία!" "πάνε φέρτα!" και λέω οκ... seriously now?! Πολύ όμορφο game πάντος!! για εμένα 8/10
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Konami Confirms Castlevania: Lords of Shadow 2 Revelations DLC, Releases First Screenshots
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Σήμερα που βρήκα λίγες ώρες έπαιξα μπορώ να πω ότι έχω μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη για το τίτλο Το συμπέρασμά μου εν συντομία και χωρίς λεπτομέρειες είναι ότι το sequel είναι καλύτερο από το πρώτο σε έναν ικανοποιητικό βαθμό, τα reviews πραγματικά είναι σκουπίδια στη προκειμένη περίπτωση
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Λοιπον το τερματισα. Σε σχεση με το πρωτο ειναι απογοητευση. Ενω ξεκιναει καλα μετα αρχιζει και πεταει ασχετα gameplay mechanics και ασχετες περιοχες (δηλαδη αν ειναι δυνατον να με βαζει να πολεμαω μεσα σε κλειστα παρκινγκ και φαμπρικες). Η ιστορια ειναι ενδιαφερον μεχρι ενα σημειο αλλα αλλαζει αποτομα προς το τελος και τελειωνει πολυ βιαστικα. Τα stealth σημεια δεν θα επρεπε καν να υπαρχουν στο παιχνιδι και ειναι τοσο ασχημα που κυριολεκτικα αφαιρουν πολους ποντους απο το τελικο αποτελεσμα του τιτλου. Στο πρωτο οσο ανεβαζες δυναμεις και αποκτουσες skills το ενιωθες οτι γινοσουν δυνατοτερος. Σε αυτο δεν νιωθεις και πολυ οτι δυναμωνεις οσο πας. Η μαχη ειναι καλυτερη και ποιο "βαρια" απο το πρωτο αλλα οι εχθροι οι ιδιοι δεν ειναι σε τοσο καλο επιπεδο. Δεν υπαρχει η ποικιλια του πρωτου που καθε πλασμα/τερας/εχθρος ειναι και διαφορετικος και επισης εχει εχθρους που ειναι πραγματικα μπασταρδοcheat του κερατα (κοιταω προς το μερος σου αδερφε του Pan). Γενικα θεωρω οτι το παιχνιδι ειναι χωρισμενο σε 3 κομματια και το καθενα απο αυτα ειναι εντελως διαφορετικο και διαφορετικης ποιοτητας. Ειναι απιστευτο οτι και τα 3 ανηκουν στο ιδιο παιχνιδι. Αν επρεπε να το βαθμολογησω προσωπικα δεν μπορω να του βαλω πανω απο 5 γιατι τα κακα του σημεια ειναι τοσο κακα που με ουκ ολιγες φορες με εκαναν απλα να κανω quit το παιχνιδι. Κριμα, πραγματικα πολυ κριμα μετα το επικο πρωτο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δηλαδή δούλεψες για να το τερματίσεις, χαχα
xavier Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 πω, τι ηλιθιο το stealth σκηνικο με τον agreus, το περασα, αλλα κοντεψα να παρατησω το παιχνιδι....
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Έλα ρε γελοίο ήταν, και μένα με τσάτισε αρχικά αλλά μετά με το mist το πέρασα αμέσως.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δηλαδή δούλεψες για να το τερματίσεις, χαχα Ο θειος με γλυτωσε απο περιτη δουλεια. Θα βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο αν εσκαγα 40άρι γι αυτο το παιχνιδι. Σε αντιθεση με το πρωτο που το νοικιασα, το τερματισα και μετα το αγορασα κιολας αυτο δυσκολευομαι να δικαιολογησω ακομα και ενα playthrough. Λες και το φτιαξανε 2 διαφορετικες ομαδες το παιχνιδι και απλα στο τελος συναντηθηκαν και προσπαθησαν να κολλησουν τη δουλεια τους μαζι για να φτιαξουν ενα τελικο παιχνιδι. Απορω πως ειναι δυνατον, η διαφορα ποιοτητας απο σημειο σε σημειο ειναι πραγματικα αξιοπεριεργη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εντάξει, αν εξαιρέσεις τα stealth κομμάτια που ήταν τραγικά και το τέλος που ήταν επίσης τραγικό, το παιχνίδι ήταν καλό.Η ιστορία του μ' άρεσε πολύ εμένα και το modern περιβάλλον μου θύμισε την ταινία Underworld οπότε δεν με χάλασε καθόλου.Περιμένω πως και πως να παίξω ως Alucard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα