Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow 2 (PC Version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνηθως δοκιμαζα και κατι με προεπιλεγμενες ρυθμισεις που βγαζανε,τα ιδια και χειροτερα πιο καρτουν

ε δεν θα κατσω τωρα να κανω και τον μηχανικο!

To SweetFx αν το δουλέψεις λίγο κάνει θαύματα.

Το χρησιμοποίησα εκτενώς για το Dishonored και έπαιζα πραγματικά άλλο παιχνίδι.

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι κάνει ακριβός το sweetfx? 

βελτιωνει τα χρωματα και δινει μια αλλη υφη στα textures!

καποια εποχη ειχα ενθουσιαστει πολυ και δεν επαιζα καποιο τιτλο χωρις αυτο, αλλα μετα απο  καιρο με ξενερωσε

• Like 1
Δημοσ.

Με το Game, ξενέρωσα που έχει και σύγχρονη εποχή πάντος... έλεος, δεν είχαν τίποτα άλλο να βάλουν? και καποια καινοτομία? σαν να παίζεις God of war σε άλλο μοτίβο.

Δημοσ.

Το τερμάτισα, πολύ καλό αν και την τελική μάχη την περίμενα πιο καλή, ήταν κακό το τέλος για τους εξής λόγους :

Ουσιαστικά δεν πολεμάς τον Satan αλλά τον Alucard αφού μπαίνει μέσα του, κρίμα γιατί το form του Satan με τα φτερά φαινόταν ενδιαφέρον για μάχη.

Ο Dracula δεν βρίσκει eternal peace αλλά συνεχίζει και ζει κανονικά.(Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να βγάλουν DLC για συνέχεια, αν ναι καλώς, αν όχι κακώς)

Overall: 8.5/10(Θα έπαιρνε 9 αλλά ξενέρωσα με το τέλος)

Δημοσ.

Έχω ποστάρει links για τα πάντα κάνα δυό σελίδες πριν(Αλλά είναι για 8.1, αν έχεις 7άρια κατέβασε την έκδοση SweetFX 1.5.1).Απλά βάζεις όλα τα αρχεία εκεί που υπάρχει το .exe του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήρε τόσο άσχημα reviews... Το game είναι μια χαρά.

Σε όσους άρεσε το 1 σίγουρα θα τους αρέσει και αυτό, απλά τα stealth κομμάτια είναι επιεικώς άθλια , αλλά ευτυχώς είναι λίγα, και τα σημεία που εμπλέκεται η μοντέρνα εποχή δεν είναι και τόσο συναρπαστικά. 

Δεν το έχω τερματίσει ακόμα αλλά ελπίζω να μην είναι όντος τόσο απογοήτευση το τέλος όσο λέει ο απο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω παίξει λίγο προς το παρόν οπότε είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά μόνο και μόνο επειδή στην αρχή λέει την αγαπημένη μου ατάκα όλων των εποχών σε game (die monster you don't belong in this word) θα του βάλω +1 βαθμό στην τελική βαθμολογία που θα του δώσω :P

Δημοσ.
Castlevania: Lords of Shadow 2 dev discusses troubled development, blames director for ‘mediocre’ game

Δεν ξέρω για ποια μετριότητα μιλάει ο τύπος, αλλά αν εξαιρέσω τα χαζο-stealth missions που ευτυχώς δεν ήταν πολλά και το ξενέρωμα στο τέλος, μου άρεσε πιο πολύ από το πρώτο.

Δημοσ.

παιδια επειδη ειμαι αρχη ακομα..

το παιχνιδι στην συνεχεια εχει στον εξω ''φανταστικο'' κοσμο; ή ειναι μονο σε κτηρια και στην πολη;

που ειναι οι πιστες απο το προηγουμενο της σειρας που ηταν σε μερη με φανταστικα γραφικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...