kyriakosm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 τα σπαει! ανοιξε το ματακι μας επιτελους!,ωραια γραφικα γενικα ειναι λιγο διαφορετικο απο το πρωτο και μου αρεσει αυτο
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Smooth όλα, απόλαυση το παιχνίδι.Κολλημένα 60άρια παντού, ευτυχώς δεν του έβαλαν την unreal stuttering 3 και μπορούμε να το απολαύσουμε όπως πρέπει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Με SweetFX γίνεται ακόμα πιο γαμάουα : Preset for Castlevania: Lords of Shadow 2
kyriakosm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 σιγουρα ρε? το εχω κοψει το sweetfx εδω και καιρο, ναι μεν δινει λιγο καλυτερα χρωματα αλλα πολλες φορες καρτουνιαζει τα γραφικα
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το φτιάχνεις εσύ όπως θες, για μένα είναι must το sharpness που δίνει στα textures.Για το χρώμα άμα θες δεν πειράζεις τίποτα.
kyriakosm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 εγω το εβαζα default δεν πειραζα τιποτα,αλλα με το καιρο παρατηρησα αυτο που ειπα,τεσπα
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις το δοκίμασα, δεν δουλεύει σε Win8.1, βγάζει μαύρη οθόνη.
kyriakosm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 για να ολοκληροσω την παρατηρηση μου περι sweetfx σε παλιους τιτλους εδεινε ενα up αλλα σε πολλους καινουριους λειτουργουσε λιγο αναποδα,περι ορεξεως βεβαια!
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Και στους νέους δίνει, αρκεί να το φέρεις στα γούστα σου.Το default είναι μάπα.
kyriakosm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 συνηθως δοκιμαζα και κατι με προεπιλεγμενες ρυθμισεις που βγαζανε,τα ιδια και χειροτερα πιο καρτουν ε δεν θα κατσω τωρα να κανω και τον μηχανικο!
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Παιχνίδι που έχει ήδη cartoon γραφικά όπως το Castlevania παίρνει πολύ από SweetFX.Αλλά σου λέω, είναι και πως θα το φτιάξεις, δηλαδή μπορείς να βάλεις μόνο SMAA ή sharpness και τα χρώματα να μείνουν ίδια.Ότι θες κάνεις.
kyriakosm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ισως καποια στιγμη να ξανα ασχοληθω αλλα εχει πολλες ρυθμισεις και τιμες το μαμιμενο
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 το ψιλοπαιξα σημερα, μεχρι εκει που παιρνεις το λυκο, συμπαθητικο ειναι...και αρκετο exploration, ποικιλια στο gameplay...τεσπα νωρις ειναι ακομα για συμπερασματα, αλλα μου αρεσει και το lore του παιχνιδιου οποτε ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Το έχω προχωρήσει αρκετά, σχεδόν στο τέλος είμαι.Εντυπώσεις ως τώρα(Warning spoiler) : Μ' αρέσει αρκετά το lore του, έχει κάποια κουλά βέβαια αλλά σε κρατάει για να δεις τι πρόκειται να γίνει.Οι μάχες είναι λίγο σπαστικές, ειδικά τώρα προς το τέλος καταντάει λίγο βαρετό, όχι στο βαθμό του πρώτου βέβαια που έφτανες σε σημείο να παρακαλάς να τελειώσει το παιχνίδι.Οι μάχες με τα boss ειδικά με τον Zobek ήταν υπερβολικά εύκολες, αφού αν είσαι στον αέρα και βαράς δεν σε πετυχαίνει σχεδόν κανένα attack του.Επίσης πολύ σπαστικά τα σημεία που έπρεπε να ξεγελάσεις τον φρουρό με νυχτερίδες και να μπεις μέσα του κλπ, δεν ταιριάζουν τέτοια stealth missions σε τέτοιο παιχνίδι, αυτό ήταν φάουλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα