Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow 2 (PC Version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Smooth όλα, απόλαυση το παιχνίδι.Κολλημένα 60άρια παντού, ευτυχώς δεν του έβαλαν την unreal stuttering 3 και μπορούμε να το απολαύσουμε όπως πρέπει.

Δημοσ.

σιγουρα ρε? το εχω κοψει το sweetfx εδω και καιρο, ναι μεν δινει λιγο καλυτερα χρωματα αλλα πολλες φορες καρτουνιαζει τα γραφικα

Δημοσ.

για να ολοκληροσω την παρατηρηση μου περι sweetfx σε παλιους τιτλους εδεινε ενα up αλλα σε πολλους καινουριους λειτουργουσε λιγο αναποδα,περι ορεξεως βεβαια!

Δημοσ.

συνηθως δοκιμαζα και κατι με προεπιλεγμενες ρυθμισεις που βγαζανε,τα ιδια και χειροτερα πιο καρτουν

ε δεν θα κατσω τωρα να κανω και τον μηχανικο!

Δημοσ.

Παιχνίδι που έχει ήδη cartoon γραφικά όπως το Castlevania παίρνει πολύ από SweetFX.Αλλά σου λέω, είναι και πως θα το φτιάξεις, δηλαδή μπορείς να βάλεις μόνο SMAA ή sharpness και τα χρώματα να μείνουν ίδια.Ότι θες κάνεις.

Δημοσ.

το ψιλοπαιξα σημερα, μεχρι εκει που παιρνεις το λυκο, συμπαθητικο ειναι...και αρκετο exploration, ποικιλια στο gameplay...τεσπα νωρις ειναι ακομα για συμπερασματα, αλλα μου αρεσει και το lore του παιχνιδιου οποτε ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...

Δημοσ.

Το έχω προχωρήσει αρκετά, σχεδόν στο τέλος είμαι.Εντυπώσεις ως τώρα(Warning spoiler) :

Μ' αρέσει αρκετά το lore του, έχει κάποια κουλά βέβαια αλλά σε κρατάει για να δεις τι πρόκειται να γίνει.Οι μάχες είναι λίγο σπαστικές, ειδικά τώρα προς το τέλος καταντάει λίγο βαρετό, όχι στο βαθμό του πρώτου βέβαια που έφτανες σε σημείο να παρακαλάς να τελειώσει το παιχνίδι.Οι μάχες με τα boss ειδικά με τον Zobek ήταν υπερβολικά εύκολες, αφού αν είσαι στον αέρα και βαράς δεν σε πετυχαίνει σχεδόν κανένα attack του.Επίσης πολύ σπαστικά τα σημεία που έπρεπε να ξεγελάσεις τον φρουρό με νυχτερίδες και να μπεις μέσα του κλπ, δεν ταιριάζουν τέτοια stealth missions σε τέτοιο παιχνίδι, αυτό ήταν φάουλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...