aer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Φίλοι καλησπέρα, εχω ψαξει αρκετά αλλά δεν εχω βρει απάντηση. Στο jelly bean υπάρχει το ελληνικό πληκτρολόγιο για τα sms. (Γεγονός) Η απορία μου είναι η εξής: έχει επιλυθεί και το θεμα με τους χαρακτήρες? είναι δηλ. 160 και για τα ελληνικά ή παραμένουν 60 οπότε θα το λύσω με καποια εφαρμογή από τις προτεινόμενες στο φόρουμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Φίλοι καλησπέρα, εχω ψαξει αρκετά αλλά δεν εχω βρει απάντηση. Στο jelly bean υπάρχει το ελληνικό πληκτρολόγιο για τα sms. (Γεγονός) Η απορία μου είναι η εξής: έχει επιλυθεί και το θεμα με τους χαρακτήρες? είναι δηλ. 160 και για τα ελληνικά ή παραμένουν 60 οπότε θα το λύσω με καποια εφαρμογή από τις προτεινόμενες στο φόρουμ? για να γινει αυτο κατεβασε ειτε το go sms pro και ενεργοποιησε το local support > greek στο advanced settings ειτε το handcent sms και κανεις το ιδιο πραγμα (στο send settings αν θυμαμαι καλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ok. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Για πιο προχωρημένους μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μεταποιημένη έκδοση του επίσημου sms app από έναν Έλληνα του XDA. Θα τη βρεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Για πιο προχωρημένους μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μεταποιημένη έκδοση του επίσημου sms app από έναν Έλληνα του XDA. Θα τη βρεις εδώ: http://forum.xda-dev...d.php?t=1591989 Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα