Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα σε ολους.

Χρειαζομαι τις γνωσεις σας,ευχαριστω εκ των προτερων.

Η συνθεση γινεται απο την αρχη και θελω να τα περιλαβανει ολα

Για αγορά υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε :1000

Χρήση υπολογιστή games

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).e-shop

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? e-shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) Nαι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Windows 7

Θα προτιμουσα να βασιζεται στον παρακατω επεξεργαστη

INTEL CORE I7-3770 3.40GHZ LGA1155 - BOX

Δημοσ.

Καλησπερα φίλε μου. Αξιόλογη σύνθεση για games στα λεφτά που θες δεν βγαίνει με αυτόν τον επεξεργαστή. Αλλά δεν χάνεις τίποτα. Οι ι5 έχουν ίδιες επιδόσεις στα παιχνίδια. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι μια όσο το δυνατόν καλύτερη κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής δεν παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο στα παιχνίδια.

Mια πρόταση:

post-228313-0-47598700-1345111977_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι, δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Πέρα απ όλα τα άλλα προβλήματα (τροφοδοτικό, μητρική, οθόνη) που έχει, η κάρτα γραφικών του δεν κάνει για παιχνίδια σε full hd. Διάβασε αν θέλεις σχετικά με τα έτοιμα μηχανήματα στο λινκ της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Το διαβασα ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα.

Απλα στην συνθεση δεν μου εχεις βαλει τα Windows 7 οποτε να υποθεσω οτι το κοστος ανεβαινει και τελος θελω να ξερω αν θα ειναι ετοιμο για χρηση μετα την συναρμολογηση απο το e-shop ή θα πρεπει να ψαχω να φορτωσω drivers αν το διατυπωνω σωστα.

Σε ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Δεν έχεις κάποιον "θείο" που μπορεί να σου βάλει windows 7? Όπως θα σου έρθει το μηχάνημα απο το eshop θα χρειαστεί να στήσεις windows και κάποιους drivers. Εύκολο είναι πάντως. Αλλά και δύσκολο να ήταν, πάλι θα άξιζε τον κόπο προκειμένου να μην πάρεις κάποιο έτοιμο μηχάνημα. Δεν κάνουν.

Δημοσ.

Oκ απολυτα κατανοητος σε ευχαριστω.

Kαι κατι τελευταιο το ιnternet μου ειναι ασυρματο χρειαζομαι κατι εχτρα?

Δημοσ.

Δεν θελω να εχω καλωδιο ethernet γιατι το desktop θα τοποθετει μακρια απο το ρουτερ.

Οποτε αναγκαστικα το ιντερνετ θα ειναι ασυρματο.

Δημοσ.

Μην μπλέξεις με στικάκια....είχα παλιά ένα στικακι tp-link για να συνδέομαι ασύρματα με τον σταθερό μου μιας και ήταν μακριά το ρουτερ..το αποτέλεσμα?ΑΠΟΤΥΧΙΑ...τις περισσότερες φορές μετά απο λίγο με πετούσε η σύνδεση και πάντα είχα πρόβλημα ταχύτητας!Οπότε όπως είπε και ο συμφουριτής απο πάνω τράβα καλώδιο!

Δημοσ.

Μηπως υπαρχει καποια μητρικη με ενσωματωμενο ασυρματο δικτυο η καποιο αλλο εξαρτημα που να μπαινει εσωτερικα στο κουτι και να μπορω να συνδεθω ασυρματα χωρις στικακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...