Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^...Χμ; Δεν κατάλαβα γιατί αναφέρεις την "εγγύηση", Έλφη...Ορθό μεν - αλλά δεν κατάλαβα τί σχέση έχει με την "εξήγηση" που έδινα στο παιδί...

το λαπτοπ ο αδερφος μου σαν τα ματια του το προσεχε,πολυ δυσκολα εβαζε κατι στον σκληρο γιατι φοβοταν πολυ τους ιους οποτε δυσκολα να μην ειναι καλος.

...καθόλου μην το λες. Η "υγεία" ενός δίσκου, σχεδόν καθόλου δεν έχει να κάνει με το "πόσο τον προσέχει" ο κάτοχός του. Και σίγουρα, το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που έχει να κάνει με την προαναφερθείσα υγεία, είναι οι "ιοί" (αυτοί, μόνο σε σοφτγουερικό επίπεδο κάνουν "ζημιές"). Τεσπα, στην πράξη θα φανεί αν ΕΙΝΑΙ τζιτζί ή όχι, όταν τον συνδέσεις εσωτερικά, και μας ποστάρεις screenshot από το HDS.

Δημοσ.

^...Χμ; Δεν κατάλαβα γιατί αναφέρεις την "εγγύηση", Έλφη...Ορθό μεν - αλλά δεν κατάλαβα τί σχέση έχει με την "εξήγηση" που έδινα στο παιδί...

...καθόλου μην το λες. Η "υγεία" ενός δίσκου, σχεδόν καθόλου δεν έχει να κάνει με το "πόσο τον προσέχει" ο κάτοχός του. Και σίγουρα, το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που έχει να κάνει με την προαναφερθείσα υγεία, είναι οι "ιοί" (αυτοί, μόνο σε σοφτγουερικό επίπεδο κάνουν "ζημιές"). Τεσπα, στην πράξη θα φανεί αν ΕΙΝΑΙ τζιτζί ή όχι, όταν τον συνδέσεις εσωτερικά, και μας ποστάρεις screenshot από το HDS.

τι ειναι το hds?

Δημοσ.

Οκ,αλλα για να τον ελεγξω θα πρεπει να παρω μια θηκη ή να τον βαλω στο pc που εδωσα στον θειο μου;

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να τον βάλεις στο πισί "του θείου", πριν πάρεις την θήκη.

Από την άλλη, και να την πάρεις πρώτα, τζάμπα δεν θα πάει, γιατί απ' ό,τι κατάλαβα, δίσκο θα χρειαστεί η μητέρα σου, ούτως ή άλλως. Αν λοιπόν βγει τυχόν ακατάλληλος ο 320άρης, τότε (εφ' όσον σου φαίνεται καλή η πρόταση που είχα αρχικά κάνει, για "χειροποίητο" και όχι "ετοιματζίδικο" εξωτερικό) παίρνεις έναν WD Scorpio "black" που λέγαμε (73 ο σκληρός και 10 η θήκη που θα έχεις ήδη πάρει), τον βάζεις μέσα, τον παραδίδεις στην μητέρα σου και τέλος.

Όχι ότι δεν μπορείς πάντως να ελέγξεις τον 320άρη με το HDS, αν τον συνδέσεις μέσω της USB θήκης. Είτε στην θήκη συνδεδεμένος, είτε στον σταθερό "του θείου", το ίδιο διαβάζεται από το HDS.

Δημοσ.

Να πηγαινω στον θειο μου και να ανοιγω το πισι του βαριεμαι οποτε θα σας πω τι δισκος ειναι το.σαββατο που θα ειμαι σπιτι.

Δημοσ.

...και να μας πεις, τί θα βγει; Τον δίσκο είπαμε να τον συνδέσεις στο πισί του θείου, για να τον ελέγξεις ώστε να σιγουρευτείς πως είναι αξιόπιστος και να τον χρησιμοποιεί η μητέρα σου. Αν δεν είναι να πας στου θείου, πάρε την θήκη, βαλ΄τον μέσα, και τσέκαρέ τον με το HDS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε μου,εκανα κατι που σε πειραξε;νομιζεις οτι λεω ψεμματα;

Τελος παντων αν εκανα κατι που σε πειραξε σορρυ.

Τον δισκο δεν μπορω να τον δω τωρα γιατι ειναι σπιτι και εγω διακοπες οποτε αυριο που γυρναω τοτε μπορω να σας πω με σιγουρια τι ειναι και να μου προτεινετε μια θηκη.

Επεξ/σία από koularasss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...