bella89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ SUBMIT ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ????
isay Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μη γράφεις κεφαλαία. Θα έκανα την εξης ροή που θα έτρεχε σε μια σελίδα ωστε να μην χρειάζεται να γίνονται ανακατευθύνσεις σε αλλες σελίδες. Συμπλήρωση form με action τον ίδιο της τον εαυτό Έλεγχος στη βάση αν υπάρχουν τα στοιχεία. Αν οχι καταχώρηση και τέλος Αν υπάρχουν ήδη τα στοιχεία τοτε μέσα απο την php αντλώ τα στοιχεία απο την βάση, δημιουργώ μια νεα form και βάζω τα στοιχεία μέσα στη form. Πρέπει να προσέξεις να εχεις καποιο flag ωστε σε αυτό το submit να κάνει καταχώρηση-pdate Εναλλακτικά θέλει ajax αλλά δεν ξέρω πόσο έμπειρη είσαι.
bella89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 δεν ειμαι καθολου εμπειρη τωρα μαθαινω...δεν εχω ιδεα απο ajax...Αν μπορεισ γινε λιγο πιο αναλυτικος σ αυτο που πες παραπανω
isay Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δες το παρακάτω link. Έχει ενα παραδειγμα self submitting form σε php http://www.webdeveloper.com/forum/showthread.php?t=172875
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Αφού δεν το πολύ έχεις το άθλημα να μια γρήγορη λύση: στην φόρμα, το action το βάζεις να ξανά πάει στην φόρμα σου και κάνεις το παρακάτω > $name = ""; $surname = ""; $email = ""; if (isset($_POST['name']) && isset($_POST['surname']) && isset($_POST['email'])) { $name = mysql_real_escape_string($_POST['name']); $surname = mysql_real_escape_string($_POST['surname']); $email= mysql_real_escape_string($_POST['email']); $find_if_exist = mysql_query("SELECT id FROM users WHERE name = '".$name."' AND surname= '".$surname."' AND email= '".$email."' "); if (mysql_num_rows($find_if_exist) > 0) { } else { mysql_query("INSERT INTO ......."); $name = ""; $surname = ""; $email = ""; } } και τα input σου θα είναι έτσι: > <input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo $email; ?>" /> Πιο απλά δεν γίνεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα