PavelX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ναι,τρώμε τα νύχια μας κάθε βράδυ. Και μετά αναρωτιέστε γιατί παχαίνετε.
freedubus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Έχω ακουσει τις απιστευτες μαλακιες απο γυναικες, απο "εισαι ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει" και "θελω να πεθανω στα χερια σου" μεχρι "θελω ενα παιδι απο σενα". Ολα αυτα ειπωνονταν παντα στην αρχη της σχεσης και παντα απο γυναικες τερμα εγωιστριες και που οταν χωρισαμε με πεταξαν σαν βρωμικη σερβιετα. Δυνατα συναισθηματα δηλαδη, οχι μαλακιες. Καποιοι ανθρωποι αγαπανε τοσο ευκολα; Καποιοι ανθρωποι εχουν περιεργο τροπο να εκφραζουν την αγαπη τους; Μπα. Καποιοι ανθρωποι ειναι ο,τι να 'ναι λεω εγω. Υπαρχει πολυ μοναξια και απελπισια εκει εξω. 4
athlios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μονόπετρο τίποτα; έτσι ξεροσφύρι; Εσύ πότε θα γίνεις μάνα; ;ρ πίπες...
μαφαλντα Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Έχω ακουσει τις απιστευτες μαλακιες απο γυναικες, απο "εισαι ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει" και "θελω να πεθανω στα χερια σου" μεχρι "θελω ενα παιδι απο σενα". Ολα αυτα ειπωνονταν παντα στην αρχη της σχεσης και παντα απο γυναικες τερμα εγωιστριες και που οταν χωρισαμε με πεταξαν σαν βρωμικη σερβιετα. Δυνατα συναισθηματα δηλαδη, οχι μαλακιες. Καποιοι ανθρωποι αγαπανε τοσο ευκολα; Καποιοι ανθρωποι εχουν περιεργο τροπο να εκφραζουν την αγαπη τους; Μπα. Καποιοι ανθρωποι ειναι ο,τι να 'ναι λεω εγω. Υπαρχει πολυ μοναξια και απελπισια εκει εξω. Το ίδιο ξέρεις ισχύει και για τις γυναίκες.Το νόμισμα έχει δύο όψεις-κοινότυπο αλλά έτσι είναι.
Tenshi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Τι μου λέτε τώρα, εδώ κοπέλα παραδέχτηκε ευθαρσώς οτι "δέν έχω δει αντρικό μόριο (sic.), παρα μόνο σε στύση" και -Το αγόρι μου μου έκανε δώρο γενεθλίων -Τι; -Τον φίλο του! (θρίσομ) -Wat? Κάτι τέτοιες φάσεις σε κάνουν να αναθεωρείς πράγματα, την αντίληψη που είχες για τον κόσμο μέχρι εκείνη τη στιγμή και τις παρέες σου -όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά- Αθάνατα φοιτητικά χρόνια... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2012 από Tenshi 2
freedubus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μαφαλντα αυτο ειναι το τοπικ που γραφουμε μαλακιες που εχουν ξεστομισει θηλυκα ομως. 1
μαφαλντα Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μαφαλντα αυτο ειναι το τοπικ που γραφουμε μαλακιες που εχουν ξεστομισει θηλυκα ομως. Αποχωρώ.
viper2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Έχω ακουσει τις απιστευτες μαλακιες απο γυναικες, απο "εισαι ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει" και "θελω να πεθανω στα χερια σου" μεχρι "θελω ενα παιδι απο σενα". Ολα αυτα ειπωνονταν παντα στην αρχη της σχεσης και παντα απο γυναικες τερμα εγωιστριες και που οταν χωρισαμε με πεταξαν σαν βρωμικη σερβιετα. Δυνατα συναισθηματα δηλαδη, οχι μαλακιες. Καποιοι ανθρωποι αγαπανε τοσο ευκολα; Καποιοι ανθρωποι εχουν περιεργο τροπο να εκφραζουν την αγαπη τους; Μπα. Καποιοι ανθρωποι ειναι ο,τι να 'ναι λεω εγω. Υπαρχει πολυ μοναξια και απελπισια εκει εξω. really? 1
status Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αποχωρώ. http://www.youtube.com/watch?v=NXk617h0NQk Έχω ακουσει τις απιστευτες μαλακιες απο γυναικες, απο "εισαι ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει" και "θελω να πεθανω στα χερια σου" μεχρι "θελω ενα παιδι απο σενα". Ολα αυτα ειπωνονταν παντα στην αρχη της σχεσης και παντα απο γυναικες τερμα εγωιστριες και που οταν χωρισαμε με πεταξαν σαν βρωμικη σερβιετα. Δυνατα συναισθηματα δηλαδη, οχι μαλακιες. Καποιοι ανθρωποι αγαπανε τοσο ευκολα; Καποιοι ανθρωποι εχουν περιεργο τροπο να εκφραζουν την αγαπη τους; Μπα. Καποιοι ανθρωποι ειναι ο,τι να 'ναι λεω εγω. Υπαρχει πολυ μοναξια και απελπισια εκει εξω. Γλυκοτσούτσουνος ο μπαγάσας..γλυκοτσούτσουνος.! 1
athlios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γλυκοτσούτσουνος ο μπαγάσας..γλυκοτσούτσουνος.! κατι ξερεις εσυυυ!
status Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 κατι ξερεις εσυυυ! Κάνω πλάτες στον χρήστη, προβληματίζεσαι; ;ρ
nicoc89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 με αυτά που είπες freedubus μου θύμισες μια φάση πριν λίγα χρόνια, με ενα φίλο μου που τα εφτιαξε με emo .. μετά απο 2 εβδομάδες σχέση (λοοοοοοολ) της είπε οτι δεν ταιριάζουν και θέλει να χωρίσουν(είχε χαράξει το όνομα του με ξυραφάκι στο χέρι της , το είδε και αυτός και φρίκαρε) και αυτή του έλεγε πως αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει και πήγαινε και στηνόταν έξω απο το σπίτι του και έκανε σκηνές και του είχε πει του μ.,..κα ... οχι με emo αδερφέ !
evabb Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 epic φραση απο φιλη μου (κινεζα!) «μα γιατι να κανω ερωτα αν δεν θελω να κανω παιδια;»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα