geowizard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Νεα φρεσκια-φρεσκια! Υστερα απο περιπου 2 μηνες σχεσης η κοπελα μου αποφάσισε σημερα να μου κανει την εξης ερωτηση: "Θελεις να παντρευτούμε;" Τα σχολια δικα σας....!
gatokoritso Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Νεα φρεσκια-φρεσκια! Υστερα απο περιπου 2 μηνες σχεσης η κοπελα μου αποφάσισε σημερα να μου κανει την εξης ερωτηση: "Θελεις να παντρευτούμε;" Τα σχολια δικα σας....! πες της οτι αν δεν σου παρει δαχτυλιδι δε μπορεις να παρεις σοβαρα τη προταση της! (σιγουρα δεν σου εκανε πλακα?)
geowizard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 πες της οτι αν δεν σου παρει δαχτυλιδι δε μπορεις να παρεις σοβαρα τη προταση της! (σιγουρα δεν σου εκανε πλακα?) Ειλικρινά ειχα μεινει μ@λ@κας για κανα τεταρτο. Της ειπα απλα οτι ειναι λιγο νωρις για να ξερω εαν θελω να περασω την ζωη μου με αυτην και οτι θα δουμε με τον καιρο........
Liverpool89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Νεα φρεσκια-φρεσκια! Υστερα απο περιπου 2 μηνες σχεσης η κοπελα μου αποφάσισε σημερα να μου κανει την εξης ερωτηση: "Θελεις να παντρευτούμε;" Τα σχολια δικα σας....! Γονατισε κιολας???
status Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μονόπετρο τίποτα; έτσι ξεροσφύρι; Εσύ πότε θα γίνεις μάνα; ;ρ 2
geowizard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Γονατισε κιολας??? Μονόπετρο τίποτα; έτσι ξεροσφύρι; Εσύ πότε θα γίνεις μάνα; ;ρ οχι βρε, την ωρα που τρώγαμε το πεταξε! (και μου κάθισε η μπουκια στο λαιμο)
status Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 οχι βρε, την ωρα που τρώγαμε το πεταξε! (και μου κάθισε η μπουκια στο λαιμο) Ε, μαλακίες, θέλει να της δώσεις κώλο και σου τάζει γάμους και παιδιά, γυναίκες παιδί μου, γυναίκες.;ρ
μαφαλντα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 οχι βρε, την ωρα που τρώγαμε το πεταξε! Να σε πνίξει ήθελε.Κάτι της έκανες. 1
tehAllantin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Είτε αυτό που είπε η μαφάλντα είτε έχεις $$ και είναι το κορίτσι ~30
geowizard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ε, μαλακίες, θέλει να της δώσεις κώλο και σου τάζει γάμους και παιδιά, γυναίκες παιδί μου, γυναίκες.;ρ Χαχαχαχαχαχα, μπορει! Να σε πνίξει ήθελε.Κάτι της έκανες. Λες, ε; Είτε αυτό που είπε η μαφάλντα είτε έχεις $$ και είναι το κορίτσι ~30 Ελα! Μην τα ισοπεδώνουμε ολα!
aledjo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Νεα φρεσκια-φρεσκια! Υστερα απο περιπου 2 μηνες σχεσης η κοπελα μου αποφάσισε σημερα να μου κανει την εξης ερωτηση: "Θελεις να παντρευτούμε;" Τα σχολια δικα σας....! ποσο χρονων ειναι - εισαι?
Tenshi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Νατα μαααας....Mother instinct has kicked in, yo -Εγω πότε θα ντυθώ νυφούλα; -Η μάνα μου πότε θα με δεί νυφούλα; -Η μάνα μου θέλει εγγόνια -κλπ -κλπ -κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα