viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι δε σου δινει κανεις αλλος σημασια.
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Για οσους ειναι απο Θεσσαλονικη, μολις γυρισα απο το beerart. Ερχεται σερβιτορος για παραγγελια, λέω εγώ την Hofbräu και το ξανθο διπλαμ τολμησε και ρωτησε "Απο μπυρες τι έχετε". Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν τη φατσα του σερβιτορου.
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλάκα άθλιε σε τάπωσε το γκομενάκι και ούτε πήρες πρέφα. 9
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, αφου εχασε 10 χρονια απτη ζωή του ο άνθρωπος "Έλα ντάξει σκασε, θα παρω μία μπύρα με γεύση κεράσι"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ... κι αφού αφαιρέθηκαν ογδόντα (80) offtopic μηνύματα, το topic συνεχίζεται. Συνεχίζεται; 1
aledjo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ... κι αφού αφαιρέθηκαν ογδόντα (80) offtopic μηνύματα, το topic συνεχίζεται. Συνεχίζεται; επρεπε να φτιαξεις αλλο θεμα και να τα μεταφερεις εκει 1
e_lena Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Aυτο ειναι κατα το : -Τι έχεις. -εγώ??? ΤΙΠΟΤΑ Sooo true http://www.youtube.com/watch?v=ixrC2xvXh4g 6
Ntinaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 φιλικο ζευγαρι ειχε μεινει με το αμαξι απο μπαταρια γιατι ειχαν ξεχασει τα φωτα αναμμενα πολλη ωρα... το λεει ο αντρας στη κοπελα "μειναμε απο μπταρια" και λεει αυτη "να σου δωσω του κινητου μου" ? 7
aledjo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 συζητηση μεταξυ εμου και φιλης μου αυτη- Αλεξη, θελω αλλα σε ντρεπομαι..... να εγω- γιατι? αυτη- εεεε να, σε ξερω αρκετο καιρο... δε μου εισαι αγνωστος εγω- καλα και με τον Γιαννη πως και τοσο ευκολα αυτη- μα τον Γιαννη δε τον ηξερα μεχρι τη προηγουμενη βδομαδα... εγω- ...... αυτη- εγω- δε σε ξερω αυτη- ουτε γω 1
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Kάθομαι στο μπαρ, σκάνε δίπλα μου δυο κλασικές κοντές αλητόβλαχες χίπισσες πιτσιρίκες, σαλβάρια, χαϊμαλιά, παπάρια μεγαλύτερα από τα δικά μου, τα πόδια από τη μέση και κάτω κατσικίσια, ο αγκώνας στη μπάρα λες και μπήκαν στο σαλούν, λέει ο μπαρμαν "τι θα πάρετε κορίτσα;" , περιμένει να σαλιώσουν το στριφτό οι καμπόησσες και του λέει η μια με φωνή νταλικέρη: "Εμένανε...θα μου βάλεις μια ντελμπεντέρε πορτοκάλι..." 3
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ητανε και με το χλιπι χλιπι στα δαχτυλα των ποδιωνε?
deesnider Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ντελμπεντέρε Δε μπορώ με τίποτα να φανταστώ τι είναι αυτό (ή, αν δεν είναι τίποτα, τι ήθελε να πει)... πες σε παρακαλώ διότι θα με φάει η περιέργεια! 2
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Βότκα ρε, μπελβεντέρε. Μια πανάκριβη βότκα κι έτσι, δεν έπινε ο,τι να ναι η ντερμπεντέρισσα. Και εκτός από το οτι τη σκότωσε στο σαρδάμ, ήθελε να την πιεί με πορτοκάλι. Προφανώς έτσι την έπιναν στο κατσικοχώρι της οι μερακλήδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα