Liverpool89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι...παει στο κλειδωμα... Να πω και γω μια αληθεια ...σε τρεις την εχω πεσει και οι τρεις με πηραν απο τα μουτρα..αλλα συνεχιζω..
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 το να τραβεις καποιους ανθρωπους δεν το κανεις συνειδητα. μπορει να ειναι αυτο που βγαζεις εσυ σαν ανθρωπος. Δεν διαφωνουμε, γιατι ομως αυτοι οι ανθρωποι να ηταν ως τωρα ολες τους ελληνιδες δεν καταλαβα. Γιατι οχι ρουμανες? Γιατι οχι ρωσιδες? Γιατι οχι αρμενιες? Γιατι οχι η κοπελα με την οποια ειμαι τωρα που ειναι απο Ουγγαρια?
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν διαφωνουμε, γιατι ομως αυτοι οι ανθρωποι να ηταν ως τωρα ολες τους ελληνιδες δεν καταλαβα. Γιατι οχι ρουμανες? Γιατι οχι ρωσιδες? Γιατι οχι αρμενιες? Γιατι οχι η κοπελα με την οποια ειμαι τωρα που ειναι απο Ουγγαρια? ελα μου ντε.. η μηπως ειναι ολες οι ιδιες απλα καποιες εκδηλωνονται πιο αργα;
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Και το μονο που πινεται στο σπιτι αυτη τη στιγμη ειναι νερό και cocacola. 1
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 εμένα πάντως μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα και όχι τραβεστί (στην συμπεριφορά της) απο την αρχή θα καταλάβω τι θέλει με την αντρική μου ενόραση και αν θέλω κάτι ανάλογο θα κινηθώ ,αν όχι θα της πω δεν μ'αρεσεις φύγε. (με ευγενικό τρόπο) δεν καταλαβαίνω γιατι αμφίδρομοι οι άντρες και οι γυναίκες όταν γνωρίζουν κάποιον/α σύντροφο προσπαθούν να προβούν σε αλλαγές στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση του/ης οι ξένες πάντως ειναι καλύτερες απο τις Ελληνίδες γιατι δεν σέρνουν απο πίσω και το σόι τους , δηλαδή δεν θα σου σκάσει μύτη ξαφνικά η μαμα η ο μπαμπάς της ουτε θα στα κανει τούμπανα να τους γνωρίσεις. γιατι οκ , θες να την "κεράσεις μπακλαβά" , αλλα μέχρι εκεί , τα σόγια και οι γονείς που κολλάνε? και μετά αναρωτιούνται οι Ελληνίδες γιατι είμαστε τόσο επιλεκτικοί και δεν τις επιλέγουμε και στεναχωριούνται και γίνονται μισαντρίδες.
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΑΛΙ ξεφυγατε απο το θεμα μας.... (δε το γλυτωνω το κλειδωμα) ΑΛΛΑ μια και το θίξατε το θεμα, διαβασα τι ειπατε και θα κανω το "δικηγορο του διαβολου" αυτες οι χαζες δικαιολογιες που λενε οι αντρες για τα "καλαμια", "πουτ....", "Τσου...", "ψων..." ειναι λογια απο αντρες που δε δεχονται να καταλαβουν οτι δεν αρεσουν σε ολες τις γυναικες και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα επρεπε να τους κατσει η γκομενα που γουσταρουν.... προς πληροφοριση για αντρες: αφηστε τα καλαμια, ψωνια κτλ. ειναι χαζομαρες να τις λετε ετσι. Ηλιθιες, ναι! αλλα αυτο το λες ακομα και μεσα στη σχεση. ΠΩΣ γινεται ομως οταν σου καθεται μια γκομενα να μην ειναι ψωνιο και πουτ.... και οταν σε παραταει αυτοματος γινεται??? δε το ειχες καταλαβει απο πριν? το "ηλιθια" παραμενει και πριν και μετα.... ΚΑΙ οι αντρες εχουμε καβαλησει το καλαμι και ζηταμε εξωφρενικα πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματοτητα. δε μπορεις κυριε να ζητας να εχεις σουπερ μοντελο που εχεις φανταστει στο μυαλο σου απο τις απειρες τσοντες που εχεις δει στο ιντερνετ, "περνοντας καλα", και οταν βγαινει στο δρομο η καθε μια να σου φαινεται ασχημη και να τις λες και ψωνιο επειδη δε σε θελουν! ΕΓΩ αυτο το λεω επιπεδο και οχι καλαμι ή ψωνιο. ΑΝ συμφωνα με τα δικα σας λογια δεν ειχαν καβαλισει το καλαμι, τοτε θα επρεπε να δωσουν ευκαιρια ακομα και στο γυφτο που περναει με τις πατατες και της κανει καμακι. ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ επιτελους! ΑΝ "εσυ" εχεις προβλημα και δε μπορεις να ανταπεξελθεις στις σημερινες απαιτησεις που εχει η κοινωνια, δε σου φταιει η γκομενα που εχει αποκτησει επιπεδο. ριχτα σε μια γυφτισα και θα δεις οτι εχεις στανταρ επιτυχια... Ποιος κανει καμακι στο δρομο σημερα? Ποιος γινεται "γελιος" για μια γκομενα"? ποιος κυνηγαει μια γκομενα σημερα? εχουν χαθει οι αξιες του αντρα και την ΕΧΟΥΝΕ ΨΩΝΗΣΕΙ παρα πολυ που ακομα και το καμακι το λενε "γελιο" ή "μουνοδουλο" αν το κανει καποιος.... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΨΩΝΗΣΤΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ? αν σε εφτυσε η γκομενα και πηγε με τον αλλον, δεν ειναι αυτη πουτ,,,,, ΕΣΥ εισαι ο μαλακ..ς που με τις μακακιες σου την ξενερωσες και ο αλλος ειναι πιο αντρας απο σενα. το προβλημα δηλαδη εισαι εσυ.... οχι η γκομενα. ποσες φορες εχω ακουσει αυτες ηλιθιες δικαιολογιες για τις γυναικες οτι στο εξωτερικο ειναι καλυτερες, πιο απελευθερωμενες, ενω οι Ελληνιδες δε σου καθονται.... αλλα ΕΙΝΑΙ και πουτ..... LOL πηγεντε στο εξωτερικο τοτε να βρειτε τον ερωτα της ζωη σας! ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ! ηρεμιστε και ψαχτε τον εαυτο σας (δε τις βγαζω αγιες, εγω απλα τις λεω ηλιθιες με την καλη εννοια και τις δικαιολογω λογο βλακειας πολλες φορες. μεχρι εκει!) προς γυναικες: συνεχιστε οπως εισαστε και ανεβαστε περισσοτερο το πηχη. (βγαινουν εκτος "μαχης" περισσοτεροι αντιπαλοι και μου αφηνουν το πεδιο ελευθερο) 6
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 σας βρηκα τη λυση http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=160857&catid=7
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 όντως το θέμα ξέφυγε. ας μείνουμε εντός θέματος γιατι έχουν αρχίσει και ακούγονται σοφές κουβέντες. οπότε σήμερα μάθαμε πως ψηλομύτες καβαλημένες Ελληνίδες δεν υπάρχουν και οτι όλοι μας που το λέμε είμαστε χάλια τύποι που δεν μας γουστάρουν και νευριάζουμε και τις κράζουμε. οι γυναίκες έχουν πάντα δίκιο και για όλα φταίμε εμείς οι άντρες! η γνώμη μου για όλα αυτά στο spoiler (μην παρεξηγηθεί κανεις , δεν πάει συγκεκριμένα σε κάποιον) http://www.youtube.com/watch?v=wv2lWqbFLIY και φυσικά δεν φταίνε οι Ελληνίδες που εχουν στην πλειοψηφία τους αυτή την συμπεριφορά , φταίνε οι μανάδες που τις δασκαλεύουν και οι ΜΔ. απο την άλλη υπάρχουν και άντρες που είναι ψώνια και φαφλατάδες και πουλάνε παραμύθι με το κιλό , αλλα για κάποιο λόγο οι γυναίκες τους γουστάρουν και γουστάρουν τα παραμίθια τους , ανεξαρτήτως εξωτερικής εμφάνισης. 2
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 οπότε σήμερα μάθαμε πως ψηλομύτες καβαλημένες Ελληνίδες δεν υπάρχουν και οτι όλοι μας που το λέμε είμαστε χάλια τύποι που δεν μας γουστάρουν και νευριάζουμε και τις κράζουμε. υπαρχουν και παραυπαρχουν! οπως υπαρχουν και gay "αντρες".... ΤΟ οτι υπαρχουν ομως gay αντρες, αυτο δε σημαινει οτι ειναι οοοοολοι οι αντρες gay. ΕΤΣΙ και το οτι υπαρχουν καβαλημενες γυναικες, δεν σημαινει οτι ειναι ολες ετσι απο την άλλη υπάρχουν και άντρες που είναι ψώνια και φαφλατάδες και πουλάνε παραμύθι με το κιλό , αλλα για κάποιο λόγο οι γυναίκες τους γουστάρουν και γουστάρουν τα παραμίθια τους , ανεξαρτήτως εξωτερικής εμφάνισης. εδω συμφωνω.... γι'αυτο αλλωστε χρησιμοποιω τη λεξη "ηλιθια" ΟΜΩΣ αυτο που λες, δε κολαει με το καβαλημενες! που λες πιο πανω... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ! 1
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχουν και παραυπαρχουν! οπως υπαρχουν και gay "αντρες".... ΤΟ οτι υπαρχουν ομως gay αντρες, αυτο δε σημαινει οτι ειναι οοοοολοι οι αντρες gay. ΕΤΣΙ και το οτι υπαρχουν καβαλημενες γυναικες, δεν σημαινει οτι ειναι ολες ετσι εδω συμφωνω.... γι'αυτο αλλωστε χρησιμοποιω τη λεξη "ηλιθια" ΟΜΩΣ αυτο που λες, δε κολαει με το καβαλημενες! που λες πιο πανω... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ! ναι , σε αυτό συμφωνούμε όλοι που γράφουμε στο θέμα και το λέμε πως δεν ισχύει για όλους/όλες, γιατι το αναφέρεις? για εμένα καβαλημένη και ψηλομύτα ειναι αυτή που έχει επίγνωση της ομορφιάς της αλλα αντιμετωπίζει των υπόλοιπο κόσμο σαν κατώτερα όντα. Οχι μόνο αυτούς που θα τις φλερτάρουν αλλα και αυτούς που θα τύχει να της κοιτάξουν /συναναστραφούν μαζι της. (και υπάρχουν αρκετές σύμφωνα με μαρτυρίες) έχω συναντήσει μια φορά στην ζωή μου τέτοια γκόμενα και δεν ήταν του γούστου μου καν , απλά δεν μου άρεσε το στυλάκι της γιατι την φλέρταρε ενας απο την παρέα μας με όμορφο τρόπο και αυτή αντέδρασε πολύ άσχημα δείχνοντας έλλειψη τρόπων/παιδείας/εγκεφάλου. εγω προσωπικά επειδή ειμαι αντικειμενικά εμφανίσιμος δεν έχω πρόβλημα και δεν είμαι ψηλομύτης. Οσες φορές έριξα χυλόπιτα την έριξα ευγενικά και με όσο το δυνατών ποιο όμορφο τρόπο. υπάρχουν και τραγικές περιπτώσεις βέβαια όπως κάποιες μπαζόλες που είναι σαν το Ζέπελιν των ολυμπιακών αγώνων και νομίζουν πως είναι γκομενάρες επειδή 2-3 κακομοίρηδες η κακόγουστοι (υπάρχουν άντρες και γυναίκες που γουστάρουν την ασχήμια , ειναι φετίχ/ανωμαλία) 1
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 για εμένα καβαλημένη και ψηλομύτα ειναι αυτή που έχει επίγνωση της ομορφιάς της αλλα αντιμετωπίζει των υπόλοιπο κόσμο σαν κατώτερα όντα. Οχι μόνο αυτούς που θα τις φλερτάρουν αλλα και αυτούς που θα τύχει να της κοιτάξουν /συναναστραφούν μαζι της. (και υπάρχουν αρκετές σύμφωνα με μαρτυρίες) ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ αυτες ειναι λιγες! (στο λεω εμπειρικα) το μεγαλυτερο ποσο των γυναικων, εχει ανασφαλειες ΑΚΟΜΑ και οι πανεμορφες υποτιμανε τον εαυτο τους! (αιτια πολλα οπως το lifestyle κτλ) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για το συμπερασματα αυτο που εχουν βγαλει οι αντρες και πιστευουν οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων ειναι καβαλημενες (που εγω λεω οτι ειναι λιγες), ειναι οτι περνουν δειγματοληψια απο λαθος γυναικες! ειναι σαν να παω εγω σε μπουρδελο ή σε στριπτιτζαδικο, και αφου δω οοτι ολες οι γυναικες εκει ειναι τετοιες, τοτε να βγαλω το συμπερασματα οτι οοοολες σε αυτη τη χωρα ειναι ετσι! κολαει? δε κολαει! ετσι οτι εσυ γνωρισες 50 γυναικες (μη μου πεις παραπανω γιατι θα ξερασω) που τις περισσοτερες τις γνωρισες απο σποντα σε περιεργα μερη, αυτο δε σημαινει και οτι οι υπολοιπες 4.000.000 στην Ελλαδα ειναι ετσι... ΑΝ υπαρχουν πχ 5 club και εκει συχναζουν 500 γυναικες, υπαρχουν αλλες 5.000 που δε πανε εκει. ετσι αν εσυ συχναζεις εκει, αναγκαστικα θα γνωρισεις καποια απο τις 500 και οχι απο τις 5.000 τι θελω να πω με αυτο: μη περιμενε να βρειτε τον ερωτα της ζωη σας σε club/kafeteries κτλ οι μεγαλυτεροι ερωτες με "σωστες" γυναικες βρισκονται στα εξης μερη 1) χωρος εργασιας οπου τη γνωρισεις καλα και βλεπεις τι ρολο παιζει και αναλογα διαλεγεις και προχωρας (δοκιμασμενο με 100% σιγουρη επιτυχια) 2) φιλη της αδερφης/ξαδερφης/κολητης οπου εκει μπορεις να ξερεις απο πριν τι ρολο παιζει (επιτυχια 80%) και αφηνω στο τελος το νουμερο 3 που ειναι η ειδικοτητα μου 3) δρομος, σουπερ-μαρκετ, παραλια, ιντερνετ (ΟΧΙ zoo, facebook κτλ, αλλα μεσα απο τυχαιες συζητησεις forum που ΔΕΝ εχουν αυτο το σκοπο) ετσι η επιτυχια ειναι 50-50 γιατι εκει πραγματικα ειναι κατι αγνωστο και δε ξερεις τι θα συναντησεις μπροστα σου. ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ σας λεω οτι ετσι (και ειδικα απο ιντερνετ) εγω γνωρισει ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ 90%! 9
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 έχεις ενα point και οφείλω να το παραδεχθώ.
gatokoritso Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 παρτε ολοι μαθηματα απο τον aledjo!!κενταει σημερα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα