Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωωω ρε μίρλα! Κι εμείς έχουμε φάει χύλοπιτα αλλα δεν κάνουμε κι έτσι.Σιγα μην μισήσω όλους τους άντρες επειδη γνώρισα 2-3 ψώνια και 4-5 ψεύτες.εχω γνωρίσει και φοβερους άντρες αλλα ήταν περιζήτητοι οι ατιμοι -όποια πρόλαβε πρόλαβε.

• Like 1
  • Απαντ. 419
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωωω ρε μίρλα! Κι εμείς έχουμε φάει χύλοπιτα αλλα δεν κάνουμε κι έτσι.Σιγα μην μισήσω όλους τους άντρες επειδη γνώρισα 2-3 ψώνια και 4-5 ψεύτες.εχω γνωρίσει και φοβερους άντρες αλλα ήταν περιζήτητοι οι ατιμοι -όποια πρόλαβε πρόλαβε.

Εμεις που δεν εχουμε φαει χυλόπιτα δεν μας πεφτει λογος; Οσο για το δευτερο που ειπες, μηπως αυτος ειναι ο λογος που τρως χυλόπιτες;
  • Like 1
Δημοσ.

Εσείς οι υπέροχοι που δεν έχετε φάει τι παράπονο να έχετε?ο λόγος που εφαγα ήταν ότι βρέθηκε μια άλλη και τελικα ανάμεσα στις 2 προτιμήσε την αλλη(εγω προσωπικά ακόμη ψάχνω τον λόγο που προτίμησε την άλλη)

Δημοσ.

Χα, ποσοτητα matters καλη μου. Αλλο μερικες πιτες και αλλο φορτηγα ολοκληρα. Εεεεε καποια στιγμη θα μπουχτισεις.

• Like 3
Δημοσ.

Εσείς οι υπέροχοι που δεν έχετε φάει τι παράπονο να έχετε?ο λόγος που εφαγα ήταν ότι βρέθηκε μια άλλη και τελικα ανάμεσα στις 2 προτιμήσε την αλλη(εγω προσωπικά ακόμη ψάχνω τον λόγο που προτίμησε την άλλη)

Μη το παρεις προσωπικα αλλα του δινω ενα 95% να την προτιμησε επειδη του αρεσαν παραπανω τα οπισθια της αλλης.

Στα σοβαρα τωρα, ειναι απειρες οι μεταβλητες που παιζουν ρολο σε τετοια θεματα επιλογης (εκτος αν μιλαμε για τιποτα οφθαλμοφανες, πχ φαλαινα εναντιον Κλοντια Σιφερ και να προτιμησει την φαλαινα), οποτε με το να καθεσαι να ψαχνεις τι πηγε στραβα απλα χαλας τη δικη σου ζαχαρενια προσπαθωντας συνηθως να ριξεις ευθυνες (που δεν εχεις) στον εαυτο σου. Απλα για Χ,Υ λογους προτιμησε αλλην, ενας αλλος θα προτιμουσε εσενα, ενας τριτος θα σας ηθελε και τις 2 (και αυτο θα ηταν το χειροτερο και για τις 2 σας) κοκ. Αν ο αλλος σε τετοια σκηνικα ειναι ειλικρινης και ξηγιεται αντι να παιζει διπλο ταμπλο με αυτην που δεν πολυτρελενεται, τοτε μαγκια του. Διοτι εγω 1-2 φορες που βρεθηκα σε παρομοιες περιπτωσεις η αλλη με επαιζε για αυτοεπιβεβαιωση μεχρι να παρω χαμπαρι οτι απλως με παιζει και με δουλευει ενω την εχει καταβρει με τον αλλον.

• Like 2
Δημοσ.

αν προτιμησε τον κωλο της ειναι ενας πολυ σοβαρος λογος οντως.

το αστειο ειναι οτι λετε τις ελληνιδες πουτ@@ες(αρα καθονται σε ολους) αλλα παραλληλα και ψηλομυτες. δηλαδη αποφασιστε. κατι δεν παει καλα με σας μηπως, διοτι καπως γινεται και η μεση ελληνιδα εχει παει με 10 αντρες. ε? δε νομιζετε?

Δημοσ.

Εγω δεν τις λέω πουτάνες , γιατί δεν πληρώνονται . Αρκούμαι στο τσούλες .

Και πλέον πιστεύω οι κοπέλες , οι γυναίκες και οι γκόμενες ( ανάλογα την ηλικία και την ηθική οι προσδιορισμοί ) απο τις απαιτήσεις που έχουν θα καταλήξουν να το κάνουν με βοηθήματα παρά με άνθρωπο .

Ήδη στην πιάτσα πλανάται η μιζέρια και η στεναχώρια του ιστού της αράχνης .

• Like 2
Δημοσ.

το αστειο ειναι οτι λετε τις ελληνιδες πουτ@@ες(αρα καθονται σε ολους) αλλα παραλληλα και ψηλομυτες. δηλαδη αποφασιστε. κατι δεν παει καλα με σας μηπως, διοτι καπως γινεται και η μεση ελληνιδα εχει παει με 10 αντρες. ε? δε νομιζετε?

Εσυ δε το θεωρεις σοβαρο λογο, αλλα θα πρεπει να ξερεις οτι το να κυκλοφορεις γκομενα με καλο κωλο (αντι για μια με μετριο πχ) ειναι συγκρισιμο για την παρεα του και τον κυκλο του με το να κυκλοφορει με φεραρι εναντι φιατ.

Στην τελικη εγω δεν υποστηριξα ποτε μου οτι ειμαστε σοβαροι, ουτε ασχοληθηκα με το αν οι γυναικες ειναι ετσι η αλλιως. Θεωρω οτι και τα 2 φυλλα εν Ελλαδι ειναι γτπ και οτι οι σχεσεις στις ηλικιες 30- ειναι αρκετα υποκριτικες, προχειρες και καβατζο-καταστασεις, παρα σχεσεις -παντοτε με λαμπρες εξαιρεσεις-. Και θεωρω οτι δε φταινε ουτε οι μεν ουτε οι δε, αλλα η βλαχια και ο νεοπλουτισμος που χαρακτηριζει τον Ελληνα ανεξαρτητως φυλλου. Πολλα απο αυτα ειναι επιδρασεις των ΜΜΕ απο το 90κατι κι επειτα που αρχισαν να βγαινουν ιδιωτικα καναλια στον αερα και να παιρνανε διαφορα περιεργα προτυπα κανοντας τα εμμονες στο μυαλο του Ελληνα.

Για τις ηλικιες 30+ θα εχω γνωμη σε αρκετα χρονια, αλλα υποψιαζομαι οτι δεν θα δω και πολλες διαφορες οταν τα πατησω :P

• Like 1
Δημοσ.

Χα, ποσοτητα matters καλη μου. Αλλο μερικες πιτες και αλλο φορτηγα ολοκληρα. Εεεεε καποια στιγμη θα μπουχτισεις.

ikaruga24 : Καταλαβαίνεις γιατί μιλάω για 100 καλάμια τώρα έτσι;Εγώ πήγα να μιλήσω να πούμε δυο κουβέντες και να ανταλλάξουμε απόψεις σαν σύγχρονοι άνθρωποι και οι άλλες το βλέπουν σαν χυλόπιτα.Αποδεικνύονται τα λεγόμενά μου δηλαδή ακόμα και μέσα στο thread που μιλάμε...χεχεχεχε

• Like 1
Δημοσ.

"Δεν θέλω να χαλάσει η φιλία μας"....11 χρόνια μετά απο αυτή την ατάκα κλείσαμε 10ετία μαζί....go figure.

Θεωρω οτι και τα 2 φυλλα εν Ελλαδι ειναι γτπ και οτι οι σχεσεις στις ηλικιες 30- ειναι αρκετα υποκριτικες, προχειρες και καβατζο-καταστασεις, παρα σχεσεις -παντοτε με λαμπρες εξαιρεσεις-.

Εγώ αντιθέτως. Όντας 30+ βρίσκω τις σχέσεις στις μικρότερες ηλικίες πολύ πιο αληθινές και αυθόρμητες. Μετα τα 30 συνήθως έχεις "καεί" απο 2-3-5-10 σχέσεις η απο κανα 2 μεγάλες και πλέον υπάρχουν πολύ περισσότερες απαιτήσεις, δεν υπάρχουν αντοχές, δεν υπάρχει υπομονή, είμαστε λιγότερο ανεκτικοί κτλ. Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις πίστωση χρόνου στη σχέση σου να ωριμάσει. Πλέον η επιλογή της σχέσης γίνεται πολύ περισσότερο με βάση τη λογική παρά το συναίσθημα.

Όταν π.χ. είσαι 20 συνήθως λόγω ανωριμότητας δίνεις περισσότερα σε μια σχέση, θα κάνεις υπομονή με τον άλλον, θα μεγαλώσεις μαζί του, ο ένας θα μάθει να "ανέχεται" τα κουσούρια του άλλου και γενικότερα έχεις τις αντοχές να προσπαθήσεις να κάνεις τη σχέση να πετύχει.

Οι καβαντζοκαταστάσεις απο την άλλη θα έλεγα ότι όσο μεγαλώνουν και χειροτερεύουν. Όταν είσαι φοιτητής 20αρης μια χαρα ρίχνεις τη γκόμενα που ψάχνει καβατζοκατάσταση με τη γκαρσονιέρα σου, το μηχανάκι και καμια μπυρίτσα σε κανα κλάμπ. Προφανώς η 30άρα θα ψάξει πολύ ακριβότερη καβατζοκατάσταση και σε αυτή τη περίπτωση ο "χορηγός" δεν άπειρος 20χρονος πιτσιρικάς αλλά συνειδητοποιημένος 50άρης που γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ίδιος αγοράζει τη καβαντοκατάσταση. Άρα πολύ πιο υποκριτική η σχέση.

• Like 1
Δημοσ.

ok like σε όλα. αφού εσείς προτιμάτε αυτήν με τον ωραιότερο πωπό ετσι κι εμείς μπορούμε να προτιμάμε αυτόν με το καλύτερο διαμέρισμα, το καλύτερο κούρεμα, το πιο μαρκάτο παντελόνι, ή το καλύτερο αμάξι. Αφού θέλετε τις ανθρώπινες σχέσεις γτπ, τότε έτσι θα είναι.

Δημοσ.

Παντως πεφτεις στην ιδια λουπα με την οποια διαφωνεις.

Αφου εσεις, τοτε κι εμεις.

Οι αντρες λενε "εσεις κανετε ετσι γιαυτο κι εμεις αλλιως".

Οποτε, εχετε μια ομορφη λουπα για να ανακαλυψετε αν για τον κοινωνικο και ηθικο ξεπεσμο ευθυνονται οι αντρες ή οι γυναικες. Εκανε η κοτα το αυγο ή το αυγο την κοτα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ δε το θεωρεις σοβαρο λογο, αλλα θα πρεπει να ξερεις οτι το να κυκλοφορεις γκομενα με καλο κωλο (αντι για μια με μετριο πχ) ειναι συγκρισιμο για την παρεα του και τον κυκλο του με το να κυκλοφορει με φεραρι εναντι φιατ.

Στην τελικη εγω δεν υποστηριξα ποτε μου οτι ειμαστε σοβαροι, ουτε ασχοληθηκα με το αν οι γυναικες ειναι ετσι η αλλιως. Θεωρω οτι και τα 2 φυλλα εν Ελλαδι ειναι γτπ και οτι οι σχεσεις στις ηλικιες 30- ειναι αρκετα υποκριτικες, προχειρες και καβατζο-καταστασεις, παρα σχεσεις -παντοτε με λαμπρες εξαιρεσεις-. Και θεωρω οτι δε φταινε ουτε οι μεν ουτε οι δε, αλλα η βλαχια και ο νεοπλουτισμος που χαρακτηριζει τον Ελληνα ανεξαρτητως φυλλου. Πολλα απο αυτα ειναι επιδρασεις των ΜΜΕ απο το 90κατι κι επειτα που αρχισαν να βγαινουν ιδιωτικα καναλια στον αερα και να παιρνανε διαφορα περιεργα προτυπα κανοντας τα εμμονες στο μυαλο του Ελληνα.

Για τις ηλικιες 30+ θα εχω γνωμη σε αρκετα χρονια, αλλα υποψιαζομαι οτι δεν θα δω και πολλες διαφορες οταν τα πατησω :P

Υπάρχει μια διαφορά με το εξωτερικό.Στην Ελλάδα μοιραστήκανε χρήματα σε πολλούς χωρίς ταυτόχρονα να ανέβει το πνευματικό επίπεδο.Στο εξωτερικό ακόμα και τα πιο ανώτερα στελέχη κυκλοφορούν με μικρά αυτοκίνητα και υπολογίζουν μέχρι και το τελευταίο νόμισμα.Έτσι κι αλλιώς αν είσαι μέσα σε καπιταλιστικό και όχι κομμουνιστικό σύστημα όπως εδώ, δουλεύεις τόσο πολύ και με τέτοια ένταση που δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με πολλά άλλα πράγματα.Ακόμα και στην Ελλάδα οι καλύτεροι χαρακτήρες που έχω γνωρίσει , ήταν αυτοί που δούλευαν πολλές ώρες και παρήγαγαν υπεραξία.

Δημοσ.

Βλέπαμε ένα ντοκυμαντέρ με καρχαρίες, εγώ ένας φίλος μου και η κοπέλα του (μπίτι ντουγάνι). Σε κάποια φάση ο αφηγητής του ντοκιμαντέρ λέει οτι οι καρχαρίες μπορούν να ανιχνεύσουν μια σταγόνα αίμα σε μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Αυτή σκαλώνει και λέει "δεν καταλαβαίνωωωω τι εννοειιιί;". Προσπαθεί λοιπόν ο φίλος μου να της εξηγήσει 5 φορές, και μετά λέει αυτή "κοίτα, οι καρχαρίες δεν πηγαίνουν σε πισίνες, οπότε κόφτε το δούλεμα".

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο γιατι αρνειστε να καταλαβετε οτι σας λεμε πουτανες οχι γιατι πατε με αντρες εναντι ανταλαγματος (οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο οπως λεφτα, κοινωνικη θεση, status, ανεσεις, ευκολιες κτλ) αλλα γιατι σκεφτεστε με αυτον τον κουτοπονηρο τροπο. Κοινως εμεις το "πουτανα" το λεμε καθαρα για την ψυχη σας αλλα αν εισαι πουτανα στην ψυχη (δεν μιλαω για εσενα προσωπικα) θα εισαι και στο σωμα. Το συμφερον πανω απο ολα...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...