Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ειναι ο γιος μου Κυμη με ενα Ibiza 1.2/2006 και ενω σβηνει την μηχαη τα φωτα του STOP δεν σβηνουν.Το ιδιο και με αναμενη μηχανη.Αποσυνδεσε την μπαταρια και την ξαναβαλε αλλα το ιδιο κανει.... Ηλεκτρολογικο θα ειναι και τι ??? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Αποσύνδεσες την μπαταρία και ήταν ακόμα αναμμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Εγω ειμαι Αθηνα και ο γιος που εχει το προβλημα Κυμη οταν αποσυνδεσε την μπαταρια εσβησαν αλλα οταν την ξανασυνδεσε χωρις να κανει κατι ξανααναψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 βαλβιδα φρενων?μια Site: μαλακιτσ α στο πεταλ του φρενου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Πιθανον βαλβιδα....Αντε τωρα στη Κυμη να βρει για το Ibiza.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Βαλβιδα ναι. Καλυτερα ετσι παρα να πατας και να μην αναβουν... Υπομονη, υπαρχουν και χειροτερα. Βενζινας ξεχασε να μου ξαναβαλει την ταπα της βενζινης και τρεχω γιατι προφανως χανει...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Οπως και να εχει ενα αυτοκινητο που πρπορευεται παντα με ανοιχτα τα φωτα φρενου ειναι επικυνδυνο για τους πισω...αλλα και για τον εαυτο του για ...πισωκολητο ξαφνικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Aς κοιταξει μηπως εχει στραβωσει η βαλβιδα (το ειχα παθει στο accent μου) να την ισιωσει λιγο η μηπως δεν κανει καλη επαναφορα λογο βρομιας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Τελικα ηταν η βαλβιδα και περιμενει το ανταλλακτικο σημερα στην Κυμη που ειναι για διακοπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα