zoranb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Στα αθλητικά παπούτσια μου, μπροστά στη μύτη έχει γίνει μια τρύπα. Πως λέτε να τη μαντάρω; Μπορεί να υπάρχει κιτ από την εταιρία ώστε να φτιάχνει κανείς τέτοιες περιπτώσεις; Γιατί είναι κρίμα τα παπούτισα είναι ολοκαίνουργια αλλά έχουν αυτή τη τρύπα κ είναι ξεφτίλα. Η κάποια άλλη λύση έχει κανείς ιδέα, τι υλικά μπορεί να βάλω και πώς;
traganeus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Αν πας σε έναν τσαγκάρη θα σου το φτιάξει, λογικά θα σου βάλει εσωτερικό μπάλωμα και δεν θα φαίνεται σχεδόν καθόλου. Αφού είναι καινούργια είναι κρίμα να τα πειράξεις και να μην το πετύχεις. Δεν θα σου πάρει τίποτα, εγώ θυμάμαι κανα 5ευρο ή και λιγότερα είχα δώσει για κάτι παπούτσια που μου σκίστηκαν μπροστά και το αποτέλεσμα ήταν. Και αθλητικά να είναι δεν πειράζει.
zoranb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Λοιπόν πήγα σε τσαγκάρη κ όχι μόνο έναν και ακούστε τι έγινε: - ο ένας ήθελε να μου ράψει από πάνω κάποιο κομμάτι δέρματος και στα δύο παππούτσια μάλιστα κάτι το οποίο αισθητικά θα ήτανε χάλια, οπότε άκυρος - ο άλλος ήθελε μεν να μου ράψει δέρμα από κάτω αλλά δεν είχε δέρμα χρώματος γκρι παρά μόνο κρεμ, οπότε άκυρος κ αυτός - ένας άλλος πάλι θα μου έραβε γκρι δέρμα κ μάλιστα από την κάτω μεριά αλλά θα το γέμιζε από πάνω με ραφές για να πιάσει το δέρμα κ θα γινότανε σαν ιστός αράχνης, οπότε άκυρος κ αυτός. Ειδικά ο τελευταίος όμως μου έκανε εντύπωση γιατί όταν του ζήτησα να μου πουλήσει το κομμάτι δέρματος ώστε να το κάνω μόνος μου γιατί θα ήτανε αισθητικά άσχημο με τις ραφές από πάνω δεν ήθελε με τίποτα να μου πουλήσει το δέρμα, ψιλο αντιεπαγγελματικό έτσι; Οπότε άκυρος κ αυτός! Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκα μέχρι στιγμής τσαγκάρη που να κάνει δουλειά λεπτομέρειας πάνω στο συγκεκριμένο παππούτσι και οι τρείς πλάτσα πλούτσα δουλειά!
ask Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 εγω σε κατι σταρακια ειχα παθει το ιδιο κ εωαλα χανζαπλαστ..αλλα ντακς χαβαλε εκανα..λιγες φορες τα φορεσα ετσι! 1
zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Λοιπόν παιδιά, βρήκα μάστορα τσαγκάρη και δείτε αποτέλεσμα... 2
Xristos112 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στις 24/8/2012 στις 2:21 ΠΜ, zoranb είπε Λοιπόν παιδιά, βρήκα μάστορα τσαγκάρη και δείτε αποτέλεσμα... Φιλε καλησπερα, μηπως θυμάσαι σε ποιον τσαγκαρη πηγες? Εντός Αττικής? Εχω και εγω το ιδιο πρόβλημα
bromiaris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από bromiaris
papoys1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Είναι το είδος του υφάσματος και η ποιότητα τέτοια που ανοίγει σε αυτά τα σημεία. Είχα πάρει και εγώ κάτι kappa πριν δύο χρόνια από lidl.Πολύ άνετο παπούτσι ωραία άνετη σόλα καθόλου ίδρωμα όσες ώρες και αν τα φοράς ,αλλά σε 2-3 σημεία έχει ξεφτίσει και έχει κάνει τρυπούλες το ύφασμα ενώ οι σόλες είναι ακόμη σε καλή κατάσταση.Δεν αξίζουν επισκευής 20 ευρώ τα είχα πάρει εκτός και τα δικά σας είναι ακριβά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα