Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 μετά την παρέμβαση του Δεινόσαυρου....θα έχει... :P Έχει δίκιο ο φίλος από πάνω. Με παραπλάνησε το site του visionstudio. Όντως δεν έχει.
Green Dragon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά αποφάσισα να πάρω μια φθηνή μητρική, γιατί με περιορίζουν τα χρήματα. κοιτάω τη GA-H61M-S2PV και θέλω να βεβαιωθώ 1000% για 2 πράγματα: 1. Αν η μητρική θα μπορεί να πάρει κάποια στιγμή SSD δίσκο και 2. Αν θα είναι αναβαθμίσιμο το σύστημα μου σε ivy... thanks
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 κοιτάω τη GA-H61M-S2PV και θέλω να βεβαιωθώ 1000% για 2 πράγματα: 1. Αν η μητρική θα μπορεί να πάρει κάποια στιγμή SSD δίσκο και ΝΑΙ, αλλά θα δουλεύει σε sata2. Στην πράξη δεν θα δεις καμία διαφορά ούτε θα αντιμετωπίσεις καμιά ασυμβατότητα. 2. Αν θα είναι αναβαθμίσιμο το σύστημα μου σε ivy... NAI, αλλά ακόμα και να πας σε ξεκλείδωτο ivy, δεν θα έχεις δυνατότητες overclocking. thanks
ninos30 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά αποφάσισα να πάρω μια φθηνή μητρική, γιατί με περιορίζουν τα χρήματα. κοιτάω τη GA-H61M-S2PV και θέλω να βεβαιωθώ 1000% για 2 πράγματα: 1. Αν η μητρική θα μπορεί να πάρει κάποια στιγμή SSD δίσκο και 2. Αν θα είναι αναβαθμίσιμο το σύστημα μου σε ivy... thanks Είναι λάθος σκεπτικό κατά την γνώμη μου. Άσε να λέει ο Δεινοσαυρούλης πως με την 'τάδε' ΜΒ για Gxxx έχεις και επεκτασιμότητα κλπ, κλπ. (Αυτά τον πληρώνει η Intel για να τους προμοτάρει, αυτά λέει!!) Θεωρητικά ΝΑΙ. Πρακτικά...θα αρχίσουμε να γελάμε όλοι μαζί (κι ο Dino μαζί) αν πας να βάλεις σε τέτοια μητρική έναν σοβαρό επεξεργαστή. Αυτά τα συστήματα δεν είναι για upgrade. Άλλο να βάλεις μια καλή μητρική τώρα μ' έναν μικρό επεξεργαστή κι αργότερα να αλλάξεις CPU μόνο. Αλλά μιλάμε για +120 μόνο για αυτήν... Πάρε αυτό που σε καλύπτει τώρα, κάνε την δουλειά σου με 100 ευρώ και όταν/άμα έρθει η ώρα για κάτι καλύτερο τα δίνεις 60-70, και παίρνεις κάτι καταλληλότερο
Green Dragon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 dino σε παρακαλώ, ρίξε μια ματιά σε 2 από τις μητρικές που προτείνεις για τον I3 2105, που φοράει HD3000 τι σημαίνει η διαφορά που έχουν στο Onboard graphic card... ούύύπς members, τώρα σε είδα δες και εσύ το link να πάρω μία από τις δύο, χωρίς να ξεφύγω;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν βλέπω τίποτα στο λινκ σου αλλά κάτι με τις θύρες θα παιζει. Δεν καθορίζονται από τη μητρική τα on board graphics εφόσον αυτή τα υποστηρίζει.
Green Dragon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν βλέπω τίποτα στο λινκ σου αλλά κάτι με τις θύρες θα παιζει. Δεν καθορίζονται από τη μητρική τα on board graphics εφόσον αυτή τα υποστηρίζει. σημαίνει ότι η μία υποστηρίζει onboard graphics, ενώ η άλλη όχι;; εγώ π.χ. που δεν θέλω να πάρω ξεχωριστεί GPU, ποια μητρική από τις δύο να πάρω;;;
Green Dragon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μα δεν μπορώ να δω ποιές λινκαρες. λάθος,,,,,,,το σωστό είναι αυτές αν κάνεις την επιλογή για σύγκριση δείχνει ότι η μία υποστηρίζει on board graphics, ενω η άλλη όχι
ninos30 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 To προηγούμενο μήνυμα σαν να μην το γραψα... Πάμε πάλι. Αφού έφτασες να βλέπεις Β75 chipsets των 70 ευρώ, καλύτερα να πας σε Η77 με ~10 ευρώ παραπάνω, να σου μείνει το board... http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=h77 Υ.Γ. Και οι 2 που έβαλες υποστηρίζουν γραφικά 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 H μία έχει 4 slots για ram και hdmi και η άλλη έχει 2 και dvi.
Green Dragon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 To προηγούμενο μήνυμα σαν να μην το γραψα... Πάμε πάλι. Αφού έφτασες να βλέπεις Β75 chipsets των 70 ευρώ, καλύτερα να πας σε Η77 με ~10 ευρώ παραπάνω, να σου μείνει το board... http://www.skroutz.g...n&keyphrase=h77 Υ.Γ. Και οι 2 που έβαλες υποστηρίζουν γραφικά συγγνώμη και μη με παρεξηγείς ξεκίνησα από τα 46e και έχω φθάσει στα 70e πρέπει να βάλω κάπου ένα όριο
ninos30 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Βάλε τότε στα 46 και ακολούθησε την συμβουλή του προηγούμενου μηνύματος. Και το Β75 το ίδιο άχρηστο είναι, απλά πιο ακριβό... Το Η77 μπορείς να το κρατήσεις με έναν κλειδωμένο καλό IB. Τα Η61, Β75...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Σπέρνει λέμε με τον celeron το H61! Ξέρεις πόσες ταινίες έχω δει?
ninos30 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μαζί σου 1.000.000 φορές! (αν και έχουν ένα bug με το NTSC format, το 23,976fps, αλλά εμάς δεν μας αφορά αφού παίζουμε PAL, 25fps) Απλά τόνισα πως τα παραπάνω chipset δεν κάνουν για high-end επεξεργαστές (γιατί φαντάζομαι εκεί απευθυνόταν η ερώτηση για μελλοντική αναβάθμιση σε ΙΒ). Γι'αυτά που θέλει να κάνει τώρα είναι ταμάμ και πάνω απ' όλα φθηνά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα