batman3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω μόνο εδώ ---> http://store.univers...ear-headphones/ Σίγουρα θα βρεις και σε ebay κλπ, αλλά μεγάλη προσοχή! Στη Νέα Υόρκη, γύρω απ' την Canal str. κυκλοφορούν πολλοί πλανόδιοι που προσπαθούν να σου πασάρουν εκτός των άλλων, δήθεν κλεμμένα Beats by Dre, σε πολύ χαμηλές τιμές (πχ, $100 για τα pro)... Η συσκευασία του είναι ακριβώς η ίδια με την official, αλλά το προιόν είναι μια κινέζικη πλαστική απομίμιση με πραγματική αξία κάτω των $10... Οπότε, είναι πολύ πιθανό, αντίστοιχες απομιμήσεις να έχουν κατακλύσει και διάφορα e shops.
graphist83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Φίλε graphist83, τυγχάνει να ήμουν κάτοχος των HD 25-1 της Sennheiser. Ο λόγος που αναγκάστηκα να αγοράσω καινούριο σετ ακουστικών ήταν επειδή το σημείο που καταλήγει το καλώδιο στο κυρίως σώμα των ακουστικών, διαλύθηκε μετά από μόλις 2μιση μήνες μέτριας χρήσης... Με τον ήχο τους ήμουν πολύ ικανοποιημένος, αλλά από ποιότητα κατασκευής ούτε καν! Και πως μπορώ να συγκρίνω κάτι φουλ στο κακής ποιότητας πλαστικό με κάτι το οποίο είναι κατασκευασμένο σχεδόν αποκλειστικά από αλουμίνιο και κράμα μετάλλου; Και επίσης, μάλλον αγνοείς πως τα Beats κατασκευάζονται από αμερικάνικη εταιρία, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση υψηλής ποιότητας προιόντων ήχου και εικόνας, την Monster Cable Products και όχι από κάποιο τυχάρπαστο κινέζικο εργοστάσιο. Όπως γράφω και πιο πάνω, η τιμή τους είναι αρκετά τσιμπημένη και το θέμα ποιότητας ήχου μπορεί να είναι εντελώς υποκειμενικό (ανάλογα με τα γούστα του καθενός, αλλά και της χρήσης για την οποία προορίζει το κάθε προιόν). Το ιδανικό για μένα ήταν η τιμή να ήταν 30 -40% χαμηλότερη. Αλλά, σε αυτό φταίει και το γεγονός ότι κατασκευάζονται στην Αμερική όπου το κατώτερο ωρομίσθιο είναι $8 ενώ αν φτιάχνονταν στην Κίνα ή την Ταιβάν $8 είναι τρία ημερομίσθια. Αγαπητέ μου γνωρίζω την monster cable ως μια κατασκευάστρια εταιρια καλωδίων και audio interconnects. Απο το 1980 ειδικεύονται σοβαρά στο κομμάτι αυτό. Μάλιστα εχω χρησιμοποιήσει παρα πολλες φορες προϊόντα τους σε πολλές επαγγελματικες εγκαταστάσεις μου. (μεχρι και στο αυτοκίνητο μου στο car audio, οπου εχω δαπανησει πολλα χρήματα σε ηχητικό εξοπλισμό). Σήμερα βέβαια χρησιμοποιώ καλώδια και αλλων εταιριών που ειναι καλύτερα σε ποιότητα αλλα και τιμη. Τώρα πως προέκυψε η εν λόγω εταιρια να αποκτήσει σοβαρή τεχνογνωσία στα ακουστικά? Ειναι άξιων απορίας! Δεν γνωρίζω εαν τα σχεδιάζουν αυτοι η ειναι φασών κάποιού κατασκευαστή. Πάραυτα δεν τα εχω ακούσει ολα για να κρίνω. H sennheiser κατασκευάζει αποκλειστικά ακουστικά και μικρόφωνα απο το 1945 εως και σήμερα. Εχει βραβευτεί απειρες φορές για τα προϊόντα της. Οσον αφορά την ποιότητα κατασκευης. Η sennheiser ως στόχο θετει να κατασκευάζει ανετα και ελαφριά ακουστικά με έμφαση στην ποιότητα του ηχου. Το αλουμίνιο ως υλικό ειναι πολυ ωραιο και εμφανίσιμο αλλα πολυ βαρύτερο του πλαστικού και πολυ πιο ευαίσθητο. Πχ εαν σου πέσουν κατω η τα χτυπήσεις μπορει να βαθουλώσει η να γρατζουνιστει εύκολα. Το πλαστικό ειναι ελαφρύ και ειναι πιο ελαστικό στις πτώσεις Εαν μιλαγαμε για μια σταθερή ηλεκτρική συσκευή τοτε αλλάζει το θεμα. Τα ακουστικά τα φοραμε στο κεφάλι μας και η ανεση παιζει σημαντικό ρολο. Παράδειγμα μαλιστα οτι τα αλουμινένια dr dre studio ειναι στα 400 γραμμάρια ενω τα πλαστικά sennheiser HD 25 μολις 140. Τι ειναι πιο ανετο? Και ποιο ειναι το πιο εντυπωσιακό για να δικαιολογήσει την τιμη του? Οσον αφορα το καλώδιο. Τα περισσότερα καλα sennheiser χρησιμοποιούν OFC καλωδιο με περίβλημα σιλικόνης. Αυτο επειδή ειναι μαλακό και εύκαμπτο ετσι ωστε οταν τα φοραμε να νιώθουμε το καλώδιο οσο δυνατόν γινεται λιγότερο. Το περίβλημα σιλικόνης ομως ειναι μαλακό αρα προστατεύει πολυ λιγο τον εσωτερικό αγωγο. Θελει προσοχή στα τραβήγματα κτλ. Πάραυτα το καλώδιο στα περισσότερα sennheiser αλλαζει ευκολα καθως ειναι αποσπωμενο. Αρα μπορείς να βαλεις ανταλλακτικό η οτι αλλο καλωδιο υψηλής αντοχής θες. Τα HD25 που εχεις δεν έχουν παθει κατι σοβαρό λοιπόν, ουτε κατι ανεπισκεύαστο. Ενα καλώδιο δεν ξεπερνα τα 10 ευρώ. Ακομα και τα μαξιλαράκια τους που ειναι απο φυσικό δέρμα με σκοπό την άνεση, εαν κάποιος μετα απο καθε χρηση δεν τα καθαρίζει η προσέχει 1 φορα το μήνα με καποια κρεμα για δερμα πολυ πιθανο να του χαλάσουν μεσα σε 10 μήνες. Τα δικα μου σειρας HD μετράνε 6 χρόνια και κρατάνε μια χαρά. Ευτυχώς που αλλάζουν και αυτα ως ανταλλακτικό. Ακόμα και μονάδα να κάψεις υπάρχει ως ανταλλακτικό. Παιζει σημαντικό ρόλο λοιπόν και το support. Αρα προκύπτει οτι ακόμα και κατι πολυ καλό πρεπει να το προσέχουμε. Τα HD25 που αναφέρεις έχουν πολυ καλο ηχο. Δύσκολα θα τα αποχωριζόμουν στην θεση σου για ενα καλώδιο (που αλλαζει πανεύκολα). Περαν αυτου κοστιζουν 185 ευρω ενω τα dr dre pro 399!!!! Συγκρινε τα με τα HD 650 η 700 εφάμιλλης τιμης για ποιοτητα κατασκευης..Οσο και για ηχο. Σίγουρα δεν θεωρώ τα dr dre κακα ακουστικά. αντίθετα ειναι πολυ καλά. Αλλα τα λεφτα που ζητάνε για την κτήση τους ειναι ίσως και 4 φορές πανω από οτι αξίζουν σε συνάρτηση με αυτο που αποδίδουν. Πάντως υπάρχουν και αλλες Αμερικάνικες εταιρίες που πωλούν φθηνα προϊόντα σε συνάρτηση με τις επιδόσεις τους Πχ η Klipsh. Πολύ καλα ηχεία σε λογικές τιμες, με επιδόσεις που κατατροπώνουν πανάκριβες Αγγλικές προτάσεις. Εκει το Αμερικάνικο ωρομίσθιο δεν έπαιξε το ρόλο του? Ακομα και η ιδια η monster δεν πουλα ακριβα τα καλωδια της η τα main ακουστικά της. Οτι εχει ομως σχέση με τον dr dre η την lady gaga (έχουν βγαλει και τετοια version) ειναι πανάκριβα. Τι συμπεραίνουμε? Κερατιάτικα λεφτα, αγαπητε μου. Δεν θετω θεμα προς αντιπαράθεση. Απλα θεωρώ την κίνηση της Monster καθαρά μαρκετιστικη που σε αυτα τα χρήματα που ζητάει κινείται στο όριο της χυδαιότητας. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2012 από graphist83 1
batman3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ουδεμία πρόθεση αντιπαράθεσης υπάρχει και από την πλευρά μου. Και ειδικά, αφού ο διάλογος γίνεται με κάποιον που ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο της εικόνας και του ήχου (αν κατάλαβα καλά), η γνώμη του είναι κάτι παραπάνω από σεβαστή. Απλά, έχω βαρεθεί κατά κάποιον τρόπο, ότι "πουλάει" αλλά είναι ακριβό, κάποιοι να προσπαθούν με το ζόρι να το βγάλουν σκάρτο και αναξιόπιστο. Όπως ήδη έχω τονίσει άλλες δύο φορές, την τιμή για τα Beats by Dre pro (εγώ τα αγόρασα $399, άρα €319) τη θεωρώ τσιμπημένη και νομίζω πως μια τιμή μειωμένη τουλάχιστον κατά 30% θα ήταν πιο ταιριαστή. Αλλά εκεί είναι που πληρώνεις και το όμορφο design καθώς και τα brand names του Dre και όσων άλλων διαφημίζουν το προιόν και τον τόπο κατασκευής. Εγώ λοιπόν, παραδέχομαι πως έκανα αυτή την ακριβή αγορά, έχοντας υπόψιν μου όλο το πακέτο, δηλαδή ποιότητα ήχου, ποιότητα κατασκευής, design, "μόδα" και φυσικά αξία μεταπώλησης. Τώρα σχετικά με τη Sennheiser, σίγουρα η πορεία της στο χρόνο, δείχνει πως είναι μία απ' τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο του ήχου. Απλά η δική μου προσωπική εμπειρία δεν αποδείχτηκε καλή. Το πρόβλημα που είχαν τα ακουστικά μου, σύμφωνα με την επίσημη αμερικάνικη αντιπροσωπεία της Sennheiser, δε λυνόταν απλά με αλλαγή του καλωδίου στο οποίο αναφέρεσαι. Και η επίσημη απάντησή τους ήταν πως " η εγγύηση των 24 μηνών δεν καλύπτει ζημιές ή δυσλειτουργίες που σχετίζονται με κακή χρήση ή συντήρηση του χρήστη". Με λίγα λόγια, το "στρίψιμο" και το σπάσιμο του κλιπ του καλωδίου που προκαλείται απ' την χρήση του προιόντος, θεωρήθηκε απ' την εταιρία ώς κακή χρήση.. Άρα εξαιρείται της κάλυψης της εγγύησης... Οπότε έπρεπε να πληρώσω ξανά $299 (δηλαδή €239 και όχι €185 όπως είπες. Μάλλον τα μπερδεύεις με τα SPII, εγώ είχα αυτά ---> http://en-de.sennheiser.com/hd-25-1-ii ). Αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα, δε θα άλλαζα αυτά τα ακουστικά, καθώς ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με την ποιότητα του ήχου. Επίσης άσχημη εμπειρία πάλι στο συγκεκριμένο σημείο (ένωση καλωδίου με το ακουστικό) είχα και στο bar/club όπου εργαζόμουν μέχρι τις αρχές του 2011, με δύο διαφορετικά μοντέλα της Sennheiser, αρκετά πιο φθηνά (€50 έως €70), εμφάνισαν πρόβλημα μέσα σε διάστημα 5-6 μηνών από την αγορά τους. Τώρα για τα HD 650 και HD -700, νομίζω πως είναι άδικη η οποιαδήποτε σύγκριση, αφού και για άλλη χρήση προορίζονται και σε άλλη κατηγορία ανήκουν και η τιμή τους είναι σε άλλα επίπεδα ( $499 και $999 αντίστοιχα) Σχετικά με τη Cable Monster, δε νομίζω πως απέχει και τόσο πολύ το αντίκειμενο της κατασκευής καλωδίων εικόνας και ήχου, με την επέκταση σε κατασκευή ακουστικών. Και συγκεκριμένα ο σχεδιασμός των Beats δεν είναι φασόν κανενός άλλου κατασκευαστή. Όλος ο σχεδιασμός έχει γίνει απ' το μηδέν, σχετικά με το συγκεκριμένο προιόν έχουν κατοχυρωθεί ουκ ολίγες πατέντες, ενώ η Monster Cables υπέγραψε συμβόλαιο με την Beats (πίσω απ' την οποία βρίσκονται οι Dre, Universal Music και HTC) για την κατασκευή των προιόντων σύμφωνα με κάποιες προδιαγραφές. Μάλιστα, απ' ότι διάβασα το συμβόλαιο αυτό λήγει στο τέλος του 2012 και ήδη η Monster έχει βγάλει τη δική της σειρά ακουστικών. Σχετικά, με την Klipsh, με πιάνεις αδιάβαστο, αφού δεν ήξερα καθόλου την εταιρία. Anyway... Έτσι κι αλλιώς, πιστεύω πως όλα αυτά που γράφουμε, είναι "ψιλά γράμματα" για το μέσο αγοραστή... Από αυτά που βλέπω, συμπεραίνω πως η συντριπτική πλειοψηφία που έχουν αγοράει τα Beats, το έκαναν επειδή θέλουν να κάνουν μόστρα τα "μοδάτα" ακουστικά τους παρέα με το iPhone... Και σε αυτούς θέλω να πω πως, είναι κρίμα να πας να δώσεις από €180 έως €400, ενώ την ίδια δουλειά μπορείς να την κάνεις με €20...
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Κρίμα ρε "Αλήτες" που δεν θα ζω για να σας δω σε κανένα καφενείο να παίζετε τάβλι με διαπασών την τηλεόραση γιατί θα έχετε κουφαθεί με αυτά που κάνετε στ'αυτια σας...
graphist83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ναι αγαπητέ μου οντως ασχολούμαι σε επαγγελματικό επιπεδο με av προιοντα. Τα Sennheiser τα εχω δουλέψει αρκετα τοσο σε μικρόφωνα οδο και σε ακουστικά. Παράπονα γενικα δεν λαμβανω. Οστοσο μεμονωμένες περιπτώσεις για ενα προϊόν που σφαλει υπάρχουν παντα. Στην περίπτωση σου το καλώδιο των HD25 μπορούσε να αλλαχτεί και απο εσενα τον ιδιο. Δεν ειναι κατι εξειδικευμένο. Στην χειρότερη πηγαινες σε ενα ηλεκτρονικό της γειτονιας να σου φτιαξει ενα χειροποίητο με οτι ποιότητα καλωδίου ηθελες. Παντως ασχετα εαν η Αμερικάνικη Sennheiser το κάλυπτε ως εγγύηση, το καλώδιο σαν ανταλλακτικό διατίθεται 100% με πολυ χαμηλο κοστος καθως ειναι πλήρως αποσπωμενο απο τα ακουστικά. Οι τιμες που εχετε στην Αμερικη ομολογώ ειναι λιγιο τσιμπημένες. Δες τιμες απο Ελλαδα. HD 25 απο 183€ σε μαγαζι στην Αθηνα http://www.skroutz.gr/s/440515/Sennheiser-HD-25-1-II.html?from=autocomplete HD 650 απο 360€ παλι απο μαγαζί στην Αθήνα. (για αυτο και τα συγκρινα με τα DR DRE PRO) http://www.skroutz.gr/s/31885/Sennheiser-HD-650.html?keyphrase=Sennheiser+hd+650 Τελος πάντων, σημασία εχει που εισαι ευχαριστημένος με το προϊόν. Καλό σίγουρα είναι και εφόσον σε εκφράζει και σου αρέσει απο όλες τις μεριές, τότε εχει εκπληρώσει τον σκοπό του. Καλές ακροάσεις.
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Χωρίς να είμαι σίγουρος' date=' νομίζω μόνο εδώ ---> http://store.univers...ear-headphones/ Σίγουρα θα βρεις και σε ebay κλπ, αλλά μεγάλη προσοχή! Στη Νέα Υόρκη, γύρω απ' την Canal str. κυκλοφορούν πολλοί πλανόδιοι που προσπαθούν να σου πασάρουν εκτός των άλλων, δήθεν κλεμμένα Beats by Dre, σε πολύ χαμηλές τιμές (πχ, 100 για τα pro)... Η συσκευασία του είναι ακριβώς η ίδια με την official, αλλά το προιόν είναι μια κινέζικη πλαστική απομίμιση με πραγματική αξία κάτω των 10... Οπότε, είναι πολύ πιθανό, αντίστοιχες απομιμήσεις να έχουν κατακλύσει και διάφορα e shops. Δεν υπηρχε περιπτωση να παρω απο ebay.. Απλα θα βολευε αν υπηρχαν εδω, σε φυσικο καταστημα, να τα δω απο κοντα Παντως ειναι πανεμορφα τα ατιμα, κι αν σ αρεσουν τα headphones, σ εμφανιση ειναι ο,τι καλυτερο. Εγω τωρα χρησιμοποιω της wesc οποτε δεν εχω και σπουδαιες απαιτησεις για ηχο Sent from my new iPad using Insomnia
batman3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αφού δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις για την ποιότητα του ήχου και σου αρέσει καθαρά η εμφάνιση, τότε καλύτερο είναι να επιλέξεις τα Beats by Dre Solo HD, έτσι ώστε να μη χρειαστείς να ξοδέψεις πάρα πολλά χρήματα
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ή αυτα λεω ή τα wireless. αλλα δε μπορω να καταλαβω αν σε μεγεθος, ειναι μεγαλυτερα απο τα solo
graphist83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Να προσθέσω προς ενημέρωση σας ότι σήμερα είδα στην συσκευσια των dr dre studio ότι είναι made in china. Αυτο είναι ένας άλλος λόγος που κρινεται υπερβολική η τιμή τους.
batman3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 @margaritagr : Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος. Βασικά, πρέπει να είναι το ίδιο μοντέλο με τα Solo HD, με τη διαφορά πως είναι wireless. @graphist83 : Και τα Pro είναι made in China, οπότε λογικά όλα είναι made in China. Αυτό βέβαια δε λέει κάτι για την ποιότητά τους. Σίγουρα θα γνωρίζεις το παιχνίδι, παρόμοιο της κολοκυθιάς, του "made in", "assembled in", designed in", "made in EU by Chinese parts" κλπ... Και τα iPhone για παράδειγμα, made in Taiwan είναι, αλλά κατασκευάζονται κάτω από πολύ αυστηρά κριτήρια και αυτό αποδεικνύεται και από την ποιότητα κατασκευής τους και την αξιοπιστία τους. ΥΓ: Τα Sennheiser που είχα ήταν made in Ireland, αλλά ποιος μου λέει ότι δεν ήταν assembled in Ireland by Chinese parts; Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα κόλπα που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις... Μάλιστα, πριν 7-8 χρόνια εργαζόμουν σε εργοστάσιο ¨παραγωγής ελληνικών δορυφορικών δεκτών"... Τα προιόντα βαφτίζονταν made in Greece, αλλά εμείς απλά κάναμε τη συναρμολόγηση! Όλα τα parts, ακόμη και οι βίδες, το κολλητήρι και το καλάι, ήταν made in China!
graphist83 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν αντιλέγω καθολου σε αυτα που λες. Πολλες μην πω σχεδον ολες οι μεγαλες εταιρίες συναρμολογούν στην Κινα. Δεν εχω καποιο πρόβλημα με αυτο. Άλλωστε τα περισσοτερα συναρμολογούνται σε τυποποιημένη παραγωγή οπου ελάχιστα επεμβαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας. Απλα εαν η monster πλασάρει οτι ειναι ακριβά επειδη κατασκευάζονται σε Αμερικάνικα εργοστάσια οπου το ημερομίσθιο ειναι μεγάλο, τοτε διαψευδεται καθώς εχει την ίδια λογικη παραγωγής με το 90% των υπολοίπων εταιριών. Αρα καταλήγουμε παλι στο μαρκετιστικο αλλα dr dre brand name. Σήμερα ακουσα τα beats για αλλη μια φορα, περαν του χαμηλού που ειναι βαθυ και ζωηρό, δεν με ενθουσίασαν, Τα pro εχω καιρο να τα ακούσω. Θα ηθελα να τα ακουσω και στο δικο μου mp3 (i audio Cowon ) για να τα κρινω σωστα. (στον ενισχυτή μου χλωμό.) Ελπίζω να ξανα βρω κατάστημα να τα εχει σε demo. Απο ακουστικά σε ψείρες η monster εχει κατι αξιόλογο? (οχι με dr dre brand name φυσικα.) Ψαχνω κατι ανετο με καλο noise cancelation, (το προωθεί πολυ αρα θα το κανουν καλά). Ευχαριστω
batman3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Συμφωνώ μαζί σου σε αυτά που λες. Απλά για παράδειγμα η Monster είναι μια εταιρία που έχει (υποθετικά) στο payroll της 500 υπαλλήλους, οι οποίοι πληρώνονται με βάση τα Αμερικάνικα εργασιακά δεδομένα. Άσχετα αν την παραγγελία για ένα προιόν την υλοποιήσει under license κινέζικο εργοστάσιο, η εταιρία πάλι τους υπαλλήλους της θα συνεχίσει να τους πληρώνει με τα ίδια δεδομένα... Θέλω να πω πως τα Beats, δεν είναι σε καμμία περίπτωση το προιόν μιας Αμερικάνικης εταιρίας που έχει 5-10 μόνο ανώτατα στελέχη εντός Αμερικής και προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της, διαλέγει τον πιο φθηνό κινέζο κατασκευαστή αγνοώντας την ποιότητά του. Και όταν έχεις την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσεις τα Pro, ελπίζω να συγκλίνει η γνώμη σου με τη δική μου. Ότι δηλαδή, αν ήταν 30% πιο φθηνά, δηλαδή περίπου στα $275, θα ήταν από τις πιο value for money αγορές, με άψογο design και με υπεραρκετή αξία μεταπώλησης για κάποιον που δε θα έμενε ικανοποιημένος Δυστυχώς, δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάποια από τις ψείρες της Monster. Σε πρώτη ευκαιρία που θα δοκιμάσω, θα έχεις feedback. Φυσικά, θα με βοηθούσε ιδιαίτερα αν μου διευκρίνιζες για τι χρήση προορίζονται, καθημερινή ή επαγγελματική, έτσι ώστε αν τύχει να ξέρω ποια να δοκιμάσω. Αλήθεια, επειδή ανέφερες πως τα Beats τα είχες δοκιμάσει σε κατάστημα... Ποια καταστήματα τα εμπορεύονται στην Ελλάδα; Ευχαριστώ!
graphist83 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αυτη την λογικη ομως την εχουν πολλες εταιρίες. Οι περισσότεροι μεγαλοι κατασκευαστές Πχ μιας και μιλαμε και για την senheisser, εχει το τμημα σχεδίασής-ανάπτυξης στην Γερμανία και το τμημα παραγωγής στην Κινα. Οι τιμες ομως ειναι λογικότερες. Το ιδιο κανουν και αλλες αμερικάνικες οπως Klipsh, JBL, Harman κτλ. Τελος παντων, αφου η Monster εχει αγοραστικό κοινο και μαλιστα ικανοποιημένο δεν υπαρχει λογος να το αναλύουμε. Τα είδα στα Κωτσοβολος (DIxons). Έχω καλες επαφές μαζί τους και δοκιμάζω προϊόντα στο χώρο τους. Θεωρω οτι θα ηταν value for money εαν ηταν ακομα φθηνότερα απο τις τιμες που αναφερεις. Βεβαια γνωμες ειναι αυτες. Ελπιζω οταν τα ξανα ακούσω να εχω την δυνατότητα να τα βαλω σε καποιον ενισχυτή και οχι στο πιο τυχαιο mp3 του καταστήματος. Ισως αναθεωρήσω. Δεν ξερω. Για επαγγελματική χρηση χρησιμοποιώ ακουστικά open air (around the ear) μεγάλου μεγέθους. Εχω τα AKG K240 και τα HD 600 Τις ψείρες τις θελω για καθημερινή χρηση με mp3. Απλα θελω κατι ανετο που να προσεγγίζει (οσο μπορεί) τον ηχο ενος καλου σετ on the ear. Θα ηθελα να κανει καλη μόνωση σε σχεση με το εξωτερικό περιβάλλον. Οποτε μαλλον προσανατολίζομαι σε earbuds η καποιο υβρίδιο. Απλά ειναι ενα ειδος πολυ δύσκολο να το δοκιμάσω (που ετσι θελω) στα καταστήματα.
cris41 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ημουν Αμερικη και εκει που χαζευα σε ενα "Best Buy" ειδα σε προσφορα μιας ημερας τα Beats Tour κοκκινα-μαυρα στα 79€ οπου και τα πηρα πιο πολυ για την τιμη. Ενταξει ειναι παρα πολυ ομορφα σαν ακουστικα αλλα δεν ειμαι και κανενας που καταλαβαινω διαφορες! Τα εδωσα στο κολλητο μου που παιζει μουσικη και μου ειπε οτι ειναι αριστη η ποιοτητα που εχουν! Αυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα