Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Ενδιαφέρομαι για μια αναβάθμιση στον επεξεργαστή και την μητρική μου.

Σκεφτόμουν να πάρω τον FX8120 της AMD (164 ευρώ από Visionstudio) και να τον βάλω σε μια Asrock 970 Pro3 (71 ευρώ από visionstudio).

Διαβάζω δεξιά κι αριστερά όμως ότι είναι καλύτερο να βάλεις τους FX της AMD σε 990FX chipset. Αληθεύει, και αν ναι γιατί;

Η πιο φθηνή μητρική με 990FX chipset είναι η Asrock extreme3 στα 107 ευρώ από visionstudio. Αξίζει αυτή η διαφορά των ~30 ευρώ;

Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση για επεξεργαστή+μητρική; Δεκτές όλες οι προτάσεις σε αυτό το budget περίπου (270 ευρώ περίπου) και η μητρική να έχει 4 DIMM slots.

Επίσης θέλω καμιά πρόταση για οθόνη. 22" το λιγότερο θα την βάλω ΜΑΖΙ με μια LG W2240S PN (VGA) σε μια HD5550, οπότε ας έχει HDMI :-D Η τιμή της να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα.

Δημοσ.

Κριμα να βαλεις τον 8πυρηνο σε αυτη την μητρικη.οχι οτι δεν θα παιξει η οτι ειναι ασχημη μητρικη αλλα οπως και να το κανουμε,οι fx καινε και λιγο παραπανω,σκεψου και το Overclocking.

Αυτη ειναι μια πολυ καλη λυση με 1 χρονο παραπανω εγγυηση και επισης,ψυχτρακια στα vrms (και πιο πολλα).

Τελος,δεν ξεφευγει σε τιμη.απλα με αυτες τις μητρικες ξεχνας το crossfire.

Asus Socket AM3+ M5A97 PRO ΤΙΜΗ 87.39 €

Δημοσ.

Δηλαδή αξίζει να δώσω τα 30 ευρώ παραπάνω για να πάρω την Asrock extreme3 ? Δεν αξίζει να κρατήσω ας πούμε τα 30 ευρώ να πάρω μια ψύκτρα, για overclock με την 970 Pro3?

Επίσης βλέπω ότι υποστηρίζεται crossfire από την μητρική που πρότεινες, γιατί να το ξεχάσω; :confused:

Δημοσ.

Κριμα να βαλεις τον 8πυρηνο σε αυτη την μητρικη.οχι οτι δεν θα παιξει η οτι ειναι ασχημη μητρικη αλλα οπως και να το κανουμε,οι fx καινε και λιγο παραπανω,σκεψου και το Overclocking.

Αυτη ειναι μια πολυ καλη λυση με 1 χρονο παραπανω εγγυηση και επισης,ψυχτρακια στα vrms (και πιο πολλα).

Τελος,δεν ξεφευγει σε τιμη.απλα με αυτες τις μητρικες ξεχνας το crossfire.

Asus Socket AM3+ M5A97 PRO ΤΙΜΗ 87.39 €

τ διαφορα εχει η μητρικη που ειπε το παιδι απ αυτη που του ειπες?και γιατι δεν παει στην asrock 970 extreme3??

Δημοσ.

τ διαφορα εχει η μητρικη που ειπε το παιδι απ αυτη που του ειπες?και γιατι δεν παει στην asrock 970 extreme3??

Ειπα ηδη τις διαφορες τους.1 χρονος παραπανω εγγυηση για 15 euros παραπανω και πιο πολλα vrms και ψυχτρακια επανω σε αυτα.ειπα,για το overclocking....

Το crossfire το ξεχνας γιατι η δευτερη θυρα pci express δουλευει στο Χ4.

Δημοσ.

ρωταω γιατι και εγω εχω παρει τον fx8120 και περιμενω να ερθει η μητρικη (asrock 970 extreme3)...θα εχω προβλημα με overclock ή μελλοντικο crossfire??

Δημοσ.

Μα λέει ότι έχει 2 PC Express 2.0 x16 και στο site της asus λέει πάλι ότι υποστηρίζει CrossfireX :confused:

Μάλλον αυτή θα τσιμπήσω πάντως..

Μια άλλη ερώτηση.. Σκέφτομαι να πάρω και μια ψύκτρα πχ αυτήν . Με φοβίζει το ενδεχόμενο όμως να μη χωράει στο case μου διότι είναι ένα παλιό (2006) turbo-x. Πως μπορώ να βρω ποιό μοντέλο είναι το case μου; Το λέει κάπου μέσα ή να αρχίσω τις μετρήσεις με χάρακα; :-D

Δημοσ.

Μπορει να λεει οτι υποστηριζει xfire αλλα πρεπει να αναφερει και ξεκαθαρα σε τι ταχυτητες θα τρεχουν οι θυρες οταν μπει δευτερη καρτα.

Για να τρεχει σωστα το xfire χρειαζεται να τρεχει 8x και ανω....!

μερικες μητρικες τρεχουν 1x16 και 1x4 αντι 2x8 που ειναι πιο σωστο, ωστε να μην "κοβει" τη δευτερη καρτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...