poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 για μενα λυση α.ασυρματη καρτα στον υπολογιστη και αν δεν πιανει το σημα τοτε β.εφοσον εχεις το linksys κανεις μια τρυπα στον τοιχο στο δωματιο σου και βγαζεις το Linksys απο την αριστερη πλευρα οποτε δινεις μετα ασυρματα εφοσον παρεις μια ασυρματη καρτα για το α pc.
maniac89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ευχαριστώ πολύ, αυτό που θα κάνω είναι θα βάλω μια ασύρματη κάρτα στο desktop. http://www.e-shop.gr...l?id=PER.615008 (αυτό το προϊόν το χα πάρει κατά λάθος πριν κάτι χρόνια αλλά κάτι μου χαν πει ότι χρειάζεται να συνδέσω και το άφησα ... μαλακίες μικρών παιδιών ) poulinos, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, μια τελευταία ερώτηση, το παραπάνω προϊόν που έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα, μπορώ να το αξιοποιήσω κάπως, (βασικά δεν έχω καταλάβει την λειτουργία του), αφού είναι σκέτο router τί μπορεί να κάνει;
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 πες οτι βαζεις την καρτα στο σταθερο και μετα δεν πιανεις καλο σημα επειδη ειναι οι τοιχοι.θα μπορουσες να βαλεις το linksys εξω απο τον δωματιο που ειναι το ρουτερ και να το συνδεσεις με καλωδιο ethernet με το δικο σου ρουτερ οποτε να εχουν καλυτερο σημα τα εξω Pc.για το ethernet πρεπει να κανεις μια μικρη τρυπα στον τοιχο.ισως να μπορουσες να το κανεις και repeater δηλαδη να πιανει το σημα ασυρματα απο τον adsl router σου και να το αναμεταδιδει αλλα εκει σιγουρα θα χρειαστει custom firmware>με το κανονικο firmware δεν το κανει.ναι μαλλον ηθελες να παρεις adsl router και πηρες κατα λαθος ρουτερ τοτε.την εχουν πατησει απειρα ατομα.ειναι γνωστο λαθος και με Linksys και γενικοτερα.στην Linksys οτι ειναι wrt ειναι ρουτερ ενω οτι ειναι wag ειναι adsl router.το ιδιο βεβαια θα μπορουσες να κανεις οχι μονο με το linksys αλλα και με το δευτερο adsl router που εχεις.με μια δυο αλλαγες μπορει να γινει access point σαν το ρουτερ.πολλα γινονται απλα αμα δεν ξερεις θελει λιγο παιδεμα.το πιο απλο ναι ειναι μια καρτα δικτυου Usb.δεν λεω pci για να μην ειναι χωμενη πισω απο το pc.ενω μια usb με ενα καλωδιο 1-2 μετρα θα βγει σε πιο εμφανες σημειο για να αποφυγεις τα εμποδια.επισης αν μπορεις βαλε και το ρουτερ καπου μακρια απο εμποδια και καπου ψηλα για καλυτερα.αν το pc το νεο δεν παιξει καλα σε σημα μπορεις επισης να βαλεις να παιξει σε b mode αντι για g.θα ειναι μεν λιγο πιο αργο αλλα πιο σταθερο. 2
Thanos233 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα! εχω ωρα που προσπαθω να βρω τροπους να ενισχυσω το σημα απο το ασυρματο router της γειτονισας. εχουμε κανονισει να μοιραζομαστε τα εξοδα της συνδεσης. ομως εγω στο σπιτι μου δεν εχω πολυ καλο σημα κι ετσι θελω να το ενισχυσω! εχω δει σε καφετεριες καποιους που εχουν κατι σαν usb stick με κεραια.. νομιζω κατι τετοιο ψαχνω κι εγω. ουσιαστικα θελω κατι που να ειναι ανεξαρτητο απο το κεντρικο router. ευχαριστω εκ των προτερων
leventakas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 @Thanos πες μας αποστασεις απο το router της γειτονησας για να σου προτεινουμε λυσεις..πιανεις καθολου σημα τωρα και αν ναι ποσο..?
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα! εχω ωρα που προσπαθω να βρω τροπους να ενισχυσω το σημα απο το ασυρματο router της γειτονισας. εχουμε κανονισει να μοιραζομαστε τα εξοδα της συνδεσης. ομως εγω στο σπιτι μου δεν εχω πολυ καλο σημα κι ετσι θελω να το ενισχυσω! εχω δει σε καφετεριες καποιους που εχουν κατι σαν usb stick με κεραια.. νομιζω κατι τετοιο ψαχνω κι εγω. ουσιαστικα θελω κατι που να ειναι ανεξαρτητο απο το κεντρικο router. ευχαριστω εκ των προτερων το ρουτερ ειναι στην γειτονισα και αυτο δεν αλλαζει .οποτε αυτα που μπορουν να γινουν ειναι. α.να παρεις καποια κεραια με κατευθυντικο Panel ωστε οσο γινεται να στοχευσεις το ρουτερ της γειτονισσας.β.να πεις τις γειτονισσας να μεταφερει το ρουτερ σε καποιο σημειο που να ειναι πιο κοντα σε σενα και μακρια απο εμποδια.αν γινεται δηλαδη στο παραθυρο και εχεις οπτικη επαφη θα ειναι μια χαρα..η αλλη λυση θα ηταν καπου ενδιαμεσα αν γινεται ενδιαμεσα να μπει καποιο repeater. αυτα για αρχη.απο εκει και περα πρεπει να μας πεις και τα υπολοιπα.αποστασεις κτλ κτλ.αλλα οι απλες λυσεις ειναι αυτες.γιατι αν η γειτονισσα εχει το ρουτερ σε κανα δωματιο και 10 τοιχους μεχρι εσενα ε game over ακομα και με καλυτερη κεραια σε σενα.οσο γινεται κοντα και σε παραθυρο.στις καφετεριες κτλ που λες δεν ειναι κατι .απλα εχουν Usb sticks που ειναι wifi και εχουν και κεραια.στα λαπτοπ η κεραια ειναι περιμετρικα της οθονης και δεν φαινεται χωρις να σημαινει οτι ειναι χειροτερη απο τα usb sticks.απλα το καλο με το usb stick ειναι οτι μπορεις να βαλεις και μια μικρη Usb επεκταση για να πας το stick πιο περα.απλα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα γιατι η γειτονισσα εχει ενα ρουτερ που δεν μπορεις να πειραξεις τιποτα.ουτε να το αλλαξεις ουτε να κανεις κατι αλλο.επισης ισως να παιξεις καλυτερα αμα αντι για g βαλεις να παιξει η καρτα σου σε b mode. μπορει να γινει και απο το ρουτερ αλλα εκει θα τους επηρεασει ολους οποτε θα ηταν καλο να γινει απο την δικια σου καρτα εαν εινα εφικτο.αν ειναι λαπτοπ τοτε πηγαινε στο device manager και σε καποιο property εχει ενα δεικτη να το πω ετσι που παει δεξια αριστερα.πχ δεξια performace αριστερα Power save(εξοικοκονηση μπαταριας).αν εχει τετοιο συνηθως ειναι στην μεση.εσυ βαλτο στο performance.θα παιξει καλυτερα η καρτα γιατι ειναι σαν να λες στην καρτα οτι παιξε στο max και δεν με ενδιαφερει αν τρωει παραπανω μπαταρια. αν εσυ τωρα εχεις σημα στο παραθυρο σου αλλα οχι μεσα στο υπολοιπο σπιτι που θες τοτε βαζεις Repeater εκει να πιανει το σημα και να το αναμεταδιδει στο υπολοιπο σπιτι σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα