maniac89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ο χώρος του σπιτιού μου είναι έτσι διαμορφωμένος όπως φαίνεται στην φωτογραφία που επισυνάπτω. Ο υπολογιστής Α δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου.Το θέμα είναι ότι θέλω να έχω και στους 4 υπολογιστές internet.Όταν βάζω το router στον υπολογιστή C πιάνουν ασύρματα internet τα άλλα δύο laptop(το B και το D) αλλά δεν έχω σύνδεση στο desktop.Όταν συνδέσω το router στο desktop(στον Α) πιάνουν ασύρματα ο B και ο C αλλά ο D δεν πιάνει(είναι μακρόστενο το σπίτι).Τί μπορώ να κάνω για να έχω internet και στα 4 pc; Κάθε πρόταση δεκτή.
8anos94 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 εχεις 2 επιλογες 1/Τρυπα στο τοιχο και απο το ρουτερ στην θεση C φερνης μια ethernet 2/Τα αφηνεις ολα οπως ειναι και αγοραζης μια ασυρματη καρτα δικτυου για το desktop σου Και στις 2 περιπτωσης αφηνεις το router εκει που ειναι αφου οπως ειπες τα αλλα pc πιανουν κανονικα
SpirosLouis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Βάλε το router στον Β και σύνδεσε τον Α με ένα καλώδιο ethernet. Αλλιώς θα πρέπει να πάρεις ένα wifi adapter για τον A.
8anos94 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν ειμαι σιγουρο αν γινετε αυτο γιαυτο δεν το εγραψα στις ΣΙΓΟΥΡΕΣ επιλογες σου 3/ να αγορασης ηη αν εχεις ενα router και να το συνδεσης σε μια γραμη οπως και το αλλο διπλα στο desktop αυτο δεν ξερω αν γινετε Βάλε το router στον Β και σύνδεσε τον Α με ένα καλώδιο ethernet. Αλλιώς θα πρέπει να πάρεις ένα wifi adapter για τον A. Μα αμα το βαλει στο B δεν θα πιανει το D
SpirosLouis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν το λέει αυτό. Το B φαίνεται κοντά στα άλλα 2(C - D). Ας μας πει καλύτερα ο maniac89,
8anos94 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν το λέει αυτό. Το B φαίνεται κοντά στα άλλα 2(C - D). Ας μας πει καλύτερα ο maniac89, Ε φανταζομαι αφου λεει οτι εκει ειναι το σαλονι λογικα θα εχει μια μπριαζα για γραμμη οποτε θα ειναι το ιδιο.We whait you maniac89
maniac89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Στο B είναι λίγο δύσκολο να συνδέσω το router (παράλειψή μου που δεν το έγραψα από την αρχή), μάλλον θα πάω στην λύση να βάλω μια ασύρματη κάρτα στον παλιό το desktop στο σαλόνι(στον Α) αλλά και πάλι φοβάμαι ότι δεν θα πιάνει internet από το router στον C. να σας πω έχω και αυτά τα δύο στην αποθήκη μήπως μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω πουθενά; http://www.e-shop.gr...l?id=PER.612340 http://www.e-shop.gr...l?id=PER.615008 (αυτό το προϊόν το χα πάρει κατά λάθος πριν κάτι χρόνια αλλά κάτι μου χαν πει ότι χρειάζεται να συνδέσω και το άφησα ... μαλακίες μικρών παιδιών ) ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
8anos94 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Παιδια δεν ξερω αν γινετε αλλα αφου εχει extra ρουτερ δεν μπορει να βαλει αλλο ενα ρουτερ στη γραμη του σαλονιου και να λειτουργει με 2 ρουτερ σε μια συνδεση.Τι εννοω στο σαλονι να εχει το πρωτο royter και στο δωματιο c να εχει το αλλο για να πιανουν ασυρματα τα laptopia ας μας ενημερωση καποιος αν γινετε αυτο....
maniac89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ναι κάτι τέτοιο ψάχνω.Τώρα το router που έχω είναι το sagem fast 2404 του ΟΤΕ.Αν γίνεται να συνδέσω κάτι από τα παραπάνω προϊόντα σε αυτό ή αν δεν γίνεται με αυτά να αγοράσω κάποιο άλλο router. Αν υπάρχει κάποιο tutorial πάνω σε αυτό θα ήταν ευπρόσδεκτο.
SpirosLouis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν γίνεται να συνδέσεις 2 modem σε μια γραμμή ADSL.Βασικά γίνεται αλλά δεν μπορούν να δουλεύουνε μαζί. Άμα το 1 είναι κλειστό το άλλο μπορεί να δουλεύει. Μια άλλη λύση είναι τα power lines. Αλλά και πάλι νομίζω ότι με μια απλή καρτούλα για τον Α θα λυθεί το πρόβλημα.
8anos94 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Και εγω αυτο θα προτινα μια καρτουλα και αμα φοβασε τοσο για το αν θα πιανει η οχι αμα διαθετης 40 euro παρε μια της alfa που θα πιανης και του γειτονα
australis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Βαλε ενα απο τα laptop στη θεση Α και δες τι "πιανει"...
sam sam Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 αρχικα: θες να κανεις κατι, απλο, για να εχουν ολα internet; θες να κανεις κατι καλαίσθητο και να εχουν ολα internet; εχεις μονο ενα router ή μπορεις να βρεις (δωρεαν) και ενα αλλο; εισαι διατεθειμένος/η να πειραξεις λιγο την τηλεφωνικη καλωδιωση; εισαι διατεθειμενος/η να κανεις τρυπα στον τοιχο; θες απλα να εχεις internet; να ειναι μονο ενσυρματο; ασυρματο; και τα δυο; θες να το φτιαξεις μονο για αυτα δωματια ή αν μπορουσες για ολο το σπιτι; ανοιξε μια πριζα και δες αν εχεις τηλ. καλωδιο τυπου utp ή οχι ) αναλογα με την απαντηση σε καθε ερωτημα υπαρχει και διαφορετικη λυση.... * ανεξαρτητα του τι θες ή οχι , εκτος απο μια περιπτωση, το ολο κοστος ειναι στα ~5 ευρω (και αν)... 1
maniac89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 θες να κανεις κατι, απλο, για να εχουν ολα internet;ναι θες να κανεις κατι καλαίσθητο και να εχουν ολα internet; εχεις μονο ενα router ή μπορεις να βρεις (δωρεαν) και ενα αλλο;έχω και τα δύο παραπάνω προίόντα που ανέφερα, αν υπάρχει κάποιο άλλο router,access point που θα βοηθήσει ίσως το σκεφτώ να δώσω μερικά λεφτά να το αγοράσω εισαι διατεθειμένος/η να πειραξεις λιγο την τηλεφωνικη καλωδιωση;μου ακούγεται πολύπλοκο αλλά αν υπάρχει κανά link που να δείχνει πως μπορεί να γίνεικαι αν φαίνεται εύκολο ίσως το επιχειρήσω εισαι διατεθειμενος/η να κανεις τρυπα στον τοιχο; θες απλα να εχεις internet; να ειναι μονο ενσυρματο; ασυρματο; και τα δυο;δεν έχω πρόβλημα θες να το φτιαξεις μονο για αυτα δωματια ή αν μπορουσες για ολο το σπιτι;οι υπολογιστές είναι έτσι τοποθετημένοι που σχεδόν πιάνουν όλο το σπίτι ανοιξε μια πριζα και δες αν εχεις τηλ. καλωδιο τυπου utp ή οχι )μια πρίζα τηλεφώνου να ανοίξω;
sam sam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 [*]ανοιξε μια πριζα και δες αν εχεις τηλ. καλωδιο τυπου utp ή οχι ) μια πρίζα τηλεφώνου να ανοίξω; ναι, τηλεφωνικη και δες τι καλωδιο εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα