MATRIX TECHNOLOGY Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 φιλε ελπιζω να μην το πιγες στο πλαισιο γιατη εχουν δει πολα τα ματια μου απο τους τεχνικους του . το προβλιμα σου ειναι 99% VGA και αν δεν θες να ταλεπορισε μπορω να σου την αλαξω με χαμιλο κοστος. Αν παλι θες να το περασεις στην εγγυιση Να το πας ο ιδιος στην ACER για να εχεις το κεφαλι σου ησιχο και να τους ζωρισεις λιγο για να βγαλεις ακρη. Τα μονα laptop με καλη αντιπροσωπεια και γριγορη εξιπηρετιση ειναι τα TOSHIBA και σου δινουν και δθο χρονια εγγυηση οτι κι αν συμβει.ακομα και αν στο κλεψουνε και κανεις διλωση στην αστινομια σου δινουν αλο.
egw_eimai_re Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τα μόνα με καλη αντιπροσωπεία ειναι πρωτίστως τα dell. Η εγγύηση για τα toshiba παύει να ισχύει για κλοπή και αυτή ζητάει πάρα πολλά για να στο αλλάξουν οπως εμφανής σωματικά χτυπήματα ως απόδειξη τις ληστείας κλπ κλπ. Τωρα αν ειναι vga μιας και αναφέρεις το κόστος θα με ενδιέφερε να γράψεις εδώ το κόστος και κατά πόσο και αν είσαι επαγγελματίας.
logitech Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια να σας πω τι εγινε,τελικα το λαπτοπ ειχε προβλημα στην μητρικη και ευτυχως το προλαβα πριν ληξει η εγγυηση το πηγα το παρεδωσα στο πλαισιο και εας μην το ειχα αγορασει απο εκει αφου πλεον ειναι επισημο service της acer και αφου του αλλαξαν την μητρικη μου το παρεδωσαν χωρις να πληρωσω μια (ευτυχως γλιτωσα την αλμαν ελλας γιατι ειχα ακουσει διαφορα)
liakjim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστα νεα. Θυμαμαι τι μανουρα ειχα τραβηξει με εναν acer 5920. Μου ειχαν βγαλει την παναγια στην αλμαν...
logitech Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 και εγω αυτο πιστευω το οτι μπηκε το πλαισιο στην μεση σαν επισημο service ειναι ευχαριστω γεγονος
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 μια χαρά πόσες μέρες σου πήρε; Να πάω και το δικό μου acer στο όταν είναι; Ασχέτως που δεν το αγόρασα από κει;
logitech Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 μια εβδομαδα μου πηρε φιλεμου αλλα πρωτα πηρα την acer και μου εδωσε ενα κωδικο service και τους ειπα σε ποιο μαγαζι θα το παω
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τέλος καλό ολα καλά. Μπράβο στην acer μακάρι να μη χρειαστώ service αλλά αν είναι ετσι τζιτζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα