Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε ελπιζω να μην το πιγες στο πλαισιο γιατη εχουν δει πολα τα ματια μου απο τους τεχνικους του .

το προβλιμα σου ειναι 99% VGA και αν δεν θες να ταλεπορισε μπορω να σου την αλαξω με χαμιλο κοστος. Αν παλι θες να το περασεις στην εγγυιση Να το πας ο ιδιος στην ACER για να εχεις το κεφαλι σου ησιχο και να τους ζωρισεις λιγο για να βγαλεις ακρη.

Τα μονα laptop με καλη αντιπροσωπεια και γριγορη εξιπηρετιση ειναι τα TOSHIBA και σου δινουν και δθο χρονια εγγυηση οτι κι αν συμβει.ακομα και αν στο κλεψουνε και κανεις διλωση στην αστινομια σου δινουν αλο.

Δημοσ.

Τα μόνα με καλη αντιπροσωπεία ειναι πρωτίστως τα dell.

Η εγγύηση για τα toshiba παύει να ισχύει για κλοπή και αυτή ζητάει πάρα πολλά για να στο αλλάξουν οπως εμφανής σωματικά χτυπήματα ως απόδειξη τις ληστείας κλπ κλπ.

Τωρα αν ειναι vga μιας και αναφέρεις το κόστος θα με ενδιέφερε να γράψεις εδώ το κόστος και κατά πόσο και αν είσαι επαγγελματίας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια να σας πω τι εγινε,τελικα το λαπτοπ ειχε προβλημα στην μητρικη και ευτυχως το προλαβα πριν ληξει η εγγυηση το πηγα το παρεδωσα στο πλαισιο και εας μην το ειχα αγορασει απο εκει αφου πλεον ειναι επισημο service της acer και αφου του αλλαξαν την μητρικη μου το παρεδωσαν χωρις να πληρωσω μια (ευτυχως γλιτωσα την αλμαν ελλας γιατι ειχα ακουσει διαφορα)

Δημοσ.

Ευχαριστα νεα. Θυμαμαι τι μανουρα ειχα τραβηξει με εναν acer 5920. Μου ειχαν βγαλει την παναγια στην αλμαν...

Δημοσ.

μια εβδομαδα μου πηρε φιλεμου αλλα πρωτα πηρα την acer και μου εδωσε ενα κωδικο service και τους ειπα σε ποιο μαγαζι θα το παω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...