logitech Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 παιδια εχω ενα acer 7730z και ληγει η εγγυηση σε ενα μηνα και το λαπτοπ κανει κατι τρελα του τυπου κοβει την οθονη στα δυο δηλαδη μαυριζει την μιση και μετα επανερχεται οταν παει να φορτωσει το λογοτυπο της acer οταν ανοιγει τρεμοπαιζει ολη η οθονη και γινεται λευκη και μετα ξαναερχεται στα λογικατου και ολα αυτα ενα μηνα πριν ληξει η εγγυηση,αυτα τα κανει μια στο τοσο και μου ειπαν στο servise οτι αμα δεν τους το κανει με χρεωνουν τον ελεγχο και ξανα παλι πισω για καρτα γραφικων στα τελευταια της μου κανει τι λετε εσεις?
Alxnks Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 να τρεξεις να το πας, ο ιδιος, αμεσα! και να κατσεις εκει μεχρι να το κανει μπροστα τους!
logitech Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) μου εδωσε ενα κωδικο service η acer και μου ειπε να το παω στο πλαισιο και ας μην το εχω παρει απο εκει αλλα ελεγα νατο λιωσω μεχρι το πρωι με το furmark ξερεις κανενα αλλο προγραμμα να το στρεσαρω?? Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2012 από logitech
kosegdit Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω κατά πόσο το να στρεσάρεις το μηχάνημα θα αυξήσει τις πιθανότητες να εμφανίσει το πρόβλημα μπροστά τους. Για μένα κάνε αυτό που σου είπε πολύ σωστά ο φίλος Alxnks. Ωστόσο αν επιμένεις να το στρεσάρεις, το πρόβλημα μου φαίνεται πως είναι στην κάρτα γραφικών, οπότε τρέξε το furmark και θα είσαι ok. Άλλα προγράμματα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το prime, το OCCT... αν και απόσο ξέρω δεν έχουν να κάνουν με gpu.
logitech Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 τιποτα παιδια κολλαει το furmark τι format του εκανα τι να πω,το βαζω να τρεξει και κολλαει μετα ξεκολλαει και παλι τα ιδια τι καρτα που εχει το λαπτοπ επανω ειναι η intel 4000
kosegdit Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Η intel HD 4000 είναι γραφικά ενσωματωμένα στον επεξεργαστή, οπότε το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Το πρόβλημα μπορεί να είναι και στην ταινία που συνδέει την οθόνη, δεν μπορώ να ξέρω. Το συντομότερο δυνατό πήγαινέ τους το πίσω και κάτσε εκεί μέχρι να αρχίσει να ξεψυχάει μπροστά τους.
logitech Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 αυριο το παω εκει αλλα το κακο ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια δηλαδη σημερα δεν το εχει κανει καθολου το σπας η δεν σπας !!
egw_eimai_re Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 τιποτα παιδια κολλαει το furmark τι format του εκανα τι να πω,το βαζω να τρεξει και κολλαει μετα ξεκολλαει και παλι τα ιδια τι καρτα που εχει το λαπτοπ επανω ειναι η intel 4000 whatttttt???????
logitech Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 whatttttt??????? ναι φιλε μου κολαγε ξεκολαγε και μετα το πεταγε εντελως το furmark to το φορμαρα το αφησα σκετο το λαπτοπ μονο το furmark μεσα και τους driver και παλι τα ιδια,καλα να παθω γιατι ηθελα acer
egw_eimai_re Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 πως γίνεται να εχει την intel hd 4000; ειναι 2 χρόνια + λάπτοπ... Το οτι ειναι acer δεν νομίζω οτι έχει να λεει και πολλά εδω dell χαλάνε απο 1η μέρα το θέμα ειναι να σε εξυπηρετήσουν σωστά αν οχι κανε καταγγελία.
logitech Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 λαθος δικο μου την Intel GMA 4500MHD εχει,οπως το ακους τι λες να ειναι ?
egw_eimai_re Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ιδεα δεν εχω απο laptop-προβλήματα δεν ειναι ο τομέας μου. Αν δεν ειναι vga ή οθόνη θα σου έλεγα να τσεκάρεις παλι με αλλο σκληρό δίσκο ή να βγάλεις τις εξτρα μνήμες απο πάνω και να μείνεις με αυτή την onboard. Ποτέ δεν ξερεις. Τρέξε όμως τώρα που μπορείς να πας να τους το δείξεις η εγγύηση που έχεις κρίμα ειναι να πάει στο πάτο.
egw_eimai_re Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 περιμένουμε νέα!! Καλή τύχη σου εύχομαι!
logitech Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 ευχαριστω παρα πολυ παιδια ,με το που μαθω κατι σας λεω τι εγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα