gigisoni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 @gigisoni ο εκτροφεας ειναι επαγγελματιας...δεν ξερω αν το καταλαβαινεις..ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ στο τελος. και αδρα μαλιστα.και 5-6 να χει , στην πρωτη γεννα/γεννες εχει μανι μανι τα διπλασια..αρα το να πω οτι ενας εκτροφεας εχει παραπανω απο 5-6 σκυλια δεν ειναι τοσο τραγικα λαθος(μπορει να χει καμμια 10αρια)..δεν εννοουσα να χει καμμια 100στη στοματα...απλα 5-6 μου φαινονται τραγικα λιγα για ζευγαρωματα...μετα απο λιγες γεννες ειτε θα ξεσκιζεις τα ελαχιστα θηλυκα ειτε θα αρχιζουν οι αιμομιξιες. Έχεις την εντύπωση ότι αυτό που πληρώνεται στο τέλος είναι αυτό που έχει ξοδέψει σωστά; Να σε πληροφορήσω ότι δεν ισχύει. Ξοδεύουν πολλά περισσότερα απ'όσα θα βγάλουν στο τέλος με την γέννα. Για να το κάνεις επάγγελμα και να έχεις κέρδος, θα πρέπει να έχεις πάνω από 10 σκυλιά και να αρχίσεις να κόβεις από δεξιά και αριστερά. Και ο εκτροφέας δεν θα έχει την θηλυκιά να του γεννάει δύο φορές τον χρόνο. Τι έχεις την εντύπωση, ότι ο εκτροφέας ζει από αυτό; Και μετά είναι και τα κουτάβια που θα βγάλει. Θα κρατήσει επαφή με αυτόν που θα τα δώσει, ώστε να μπορέσουν να συναντηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον τα σκυλιά τους για μελλοντική γέννα. Δεν ζευγαρώνουν μόνο αυτά που έχει αυτός μεταξύ τους, αλλά έρχονται και σε συνεννόηση με άλλους εκτροφείς για θέματα αναπαραγωγής. Και όπως είπα, αν έχουν 3 θηλυκές δεν θα έχουν την κάθε μία να γεννήσει κάθε φορά που θα της έρθει οίστρος. Μπερδεύεις τα πράγματα και μπερδεύεις τους εκτροφείς με τα puppy factories μου φαίνεται.
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 @zeniath πρεπει να ειναι μεγαλη μαγκια αυτες οι εικονες ε?χαχα ποτε δεν ειπα οτι ειμαι scientist.ουτε καν εκφερω επιστημονικη γνωμη.Διαβαζω οτι βρισκω στο γοογλε.Και λεω την γνωμη μου και την αποψη μου. Εσυ με τις γνωσεις πες μας τι σπουδες εχεις κανει πανω στην κτηνιατρικη και πες μας και την επιστημονικη σου αποψη που θα χει ιδιαζουσα βαρυτητα!! Εκτος και αν σου αρεσει η δουλεια στο κυλικειο οποτε να μην σε ενοχλουμε με σαχλαμαρες περι σκυλων!!
zeniath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μαγκιά δε λες τίποτα, την έφτιαξα μόνο και μόνο για σένα ρε μπαγάσα Υ.Γ. Είμαι ζωγράφος ποιητής, κτηνίατρος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μουσική διάνοια και master στο game boy Mortal Combat 2. Υ.Γ. 2 Τελείωσα και το Cadilacs & Dinosaurs στα ηλεκτρονικά ... με ένα κατοστάρικο.
Pintsie Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μαγκιά δε λες τίποτα, την έφτιαξα μόνο και μόνο για σένα ρε μπαγάσα μην του λες τέτοια, θα πάρουν τα μυαλά του αέρα!
zeniath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ά έχω και copyright για το συγκεκριμένο meme, αφού δεν υπήρχε πριν με τα συγκεκριμένα captions. BEAT THAT
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μαγκιά δε λες τίποτα, την έφτιαξα μόνο και μόνο για σένα ρε μπαγάσα Υ.Γ. Είμαι ζωγράφος ποιητής, κτηνίατρος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μουσική διάνοια και master στο game boy Mortal Combat 2. δεν εχω αμφιβολια οτι εισαι ολα αυτα.Γιατι αλλωστε σε εβαλα στο κυλικειο νομιζεις?!?!? @gigisoni δεν αντιλεγω ουτε εχω λογο να αμφισβητησω την εικονα ενος οικογενειακου εκτροφειου με ελαχιστα σκυλια , ελεγχομενες γεννες , μερακι για την εκτροφη κλπ κλπ.Κατι τετοιο μου περιγραφεις. Πηγα λοιπον στο αγαπητο σε ολους μας και ιδιαιτερα στον zeniath google και εβαλα τις λεξεις "εκτροφειο σκυλων" και χτυπησα το 3ο αποτελεσμα ( http://www.lazaros-kennel.gr/index.html ) Ενα υπερχλιδατο , με ολα το κομφορ και εξοπλισμο και εγκαταστασεις εκτροφειο.Η χαρα του σκυλου. Τι παρατηρησα. 1.6 ρατσες (οχι 2 που ειπε καποια πριν κατι ποστς) 2.οχι οικογενειακο περιβαλλον (οχι κατα αναγκη κακο βεβαια αν οι εγκαταστασεις ειναι μεσα στην χλιδα). 3.και σιγουρα οχι 5-6 σκυλια.Για να καλυπτει 6 ρατσες μιλαμε για πολλα περισσοτερα. Αρα για τι εκτροφεια μιλαμε τελικα?Για τον ιδιωτη που εχει παρει ολες τις σχετικες αδειες και το κανει απο χομπι ?(μην σου πω οτι θυμιζει νομιμο BYB μια τετοια φαση) ή για οργανωμενα εκτροφεια που βλεπω στο λινκ που παρεθεσα που απεχει παρα πολυ απο την εικονα που μου περιγραφεις ?
zeniath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Έ ρε δουλειά που θα έχει ο paredwse το πρωί... Σόρρυ μαν προκαταβολικά
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Έ ρε δουλειά που θα έχει ο paredwse το πρωί... Σόρρυ μαν προκαταβολικά εχω πολυ δρομο για να φτασω αυτο που σε εκανε εσενα το γοογλε..δηλ "Είμαι ζωγράφος ποιητής, κτηνίατρος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μουσική διάνοια και master στο game boy Mortal Combat 2." ουτε 3 ζωες δεν μου φτανουν λεμε!! αρε γοογλε..σε αλλους εισαι καλο και σε αλλους οχι !!!
zeniath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ξέχασες το Cadilac & Dinosaurs, στην τελική εσύ ρώτησες τις σπουδές μου. Υ.Γ. αμα θες τόσο πολύ να σου δίνω σημασία στείλε pm φτάνει πια
Pintsie Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 έμπορας που το παίζει εκτροφέας είναι ο συγκεκριμένος. οπότε άτοπο το παράδειγμά σου. υπογραφή -η κάποια- χχαχαχαχαχ
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ξέχασες το Cadilac & Dinosaurs, στην τελική εσύ ρώτησες τις σπουδές μου. Υ.Γ. αμα θες τόσο πολύ να σου δίνω σημασία στείλε pm φτάνει πια ναι ασε και πικραθηκα...τετοιο πολυδιαστατο ταλεντο ουτε το συμπαν δεν το χωραει.Και εγω το χω και πουλαει ποπκορν και λεμονιτες!!! ΥΓ: οχι περισσοτερο θελω να μου δινει σημασια η pintsie!!χαχαχα αχ μου δωσε σημασια...θεε μου τι χτυποκαρδι νοιωθω!! δεν ξερω τι ειναι..ο τυπος εχει υπερχλιδατο και πληρως νομιμο εκτροφειο..και πουλαει σκυλια. το ιδιο κανει και ο "εκτροφεας" οπως το οριζεις εσυ. μειον το υπερχλιδατο εκτροφειο. αρα σε τι υπερεχει ο "εκτροφεας" οπως τον οριζεις εσυ?
zeniath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 ΥΓ: οχι περισσοτερο θελω να μου δινει σημασια η pintsie!!χαχαχα αχ μου δωσε σημασια...θεε μου τι χτυποκαρδι νοιωθω!! ...και εδώ βλέπουμε το τελετουργικό αναπαραγωγής του είδους Forumis Trollarious που προσπαθεί να φέρει σε ερωτικό παροξυσμό τον χρήση pintsie...
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 ...και εδώ βλέπουμε το τελετουργικό αναπαραγωγής του είδους Forumis Trollarious που προσπαθεί να φέρει σε ερωτικό παροξυσμό τον χρήση pintsie... τελετουργικο..χμμ....οκ παμε απο την αρχη γιατι εχεις λαθος τελετουργικο στο μυαλο σου..μαλλον του ειδους ζενιαθιους της συνομοταξιας ξερολιους . λοιπον...εχουμε τις μελισσες...που πανε στα λουλουδακια.....μεχρι εδω με παρακολουθεις ή χαθηκες ?!?! @pintsie ουτε καν , δεν ειμαι τοσο μαζοχας!χαλαρωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα