Junior22 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα κινητο απο 200-250 το οποιο: Θα εχει καλη καμερα Θα εχει σχετικα μεγαλη οθονη με καλη αναλυση Μεγαλο αποθηκευτικο χωρο Καλη ποιοτητας μουσικη Γρηγορο επεξεργαστη Η τιμη μπορει να ανεβει ελαχιστα μονο αν αξιζει το επιπλεον ποσο!ευχαριστω πολυ!
nikoskon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Νομίζω τα έχουμε ματαξαναπεί και σε άλλα threads. Ωστόσο, δες το Alcatel OT-995. edit: Και όντως, 3 σελίδες πριν υπάρχει ίδιο ακριβώς thread http://www.insomnia....νητού-εως-250e/ Σιγά σιγά, καλό θα είναι τουλάχιστον μια αναζήτηση να την κάνουμε. 1
ssns Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ισως στα 280€ μπορεσεις να βρεις htc sensation xe dr. Dre beats!!!!τρομερο κινητο με ακομα ποιο τρομερο ηχο!!! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Junior22 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Για το SE xperia Arc S τι γνωμη εχετε?καλυτερο απο το alcatel OT-995 και sony xperia sole?
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Το Nexus S σε ενδιαφέρει; έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάς. Δεν είναι βέβαια εντελώς καινούργιο μοντέλο. Το δικό μου το πήρα πέρισυ τέλος καλοκαιριού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα