Προς το περιεχόμενο

Ευρεση Mac Os X Lion

akismixfreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους.Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω ενα original mac os x lion.Καταρχας υπαρχει σε cd?Ειμαι καινουριος στα Mac και προσπαθησα να κανω format σε ενα macbook pro 2007 αλλα κατι λαθος εκανα με το φλασακι που προσπαθησα να μπουταρω.Ειχα κατεβασει απο τορεντ μια κοπια του lion εκανα τα βηματα για να το περασω στο usb αλλα εκει που πηγα να το κανω κατι δεν πηγε καλα και εχω κανει και erase το lion που ειχε και τωρα δεν μπορω να κανω τπτ....

Την βοηθεια σας παρακαλω

Ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ.Αν το θεμα υπαρχει καπου ας με συγχωρεσει ο admin και ας το πεταξει εκει που ειναι σωστο.Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε υλική μορφή (δισκάκι) θα βρεις μόνο το snow leopard. Το lion και το mountain lion υπάρχουν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (κατέβασμα από το app store). Βέβαια υπάρχει τρόπος να τα κάψεις σε δισκάκι. Το lion νομίζω οτι κυκλοφόρησε κ σε usb stick. Στο post: Mac OS X 10.7 Lion στο insomnia υπάρχει οδηγός πως να κάψεις το lion σε δισκάκι, αλλά επειδή δε θυμάμαι τη σελίδα ήταν στο γράφω εδώ:

Πως να κάψετε το Mac OS X Lion σε Bootable DVD

1. Αγοράστε και κατεβάστε το Lion από το Mac App Store σε οποιοδήποτε συμβατό για το Lion Mac σας το οποίο τρέχει το Snow Leopard με όλα τα updates του.

2. Δεξί κλικ στο “Mac OS X Lion” installer και επιλέξτε την επιλογή “Show Package Contents.”.

3. Μέσα στο φάκελο Contents που θα εμφανιστεί, θα βρείτε ένα φάκελο SharedSupport και μέσα σε αυτό το φάκελο θα βρείτε το “InstallESD.dmg.”

4. Αντιγράψτε (copy-paste) το “InstallESD.dmg” σε κάποιο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας.

5. Τρέξτε το Disk Utility και πατήστε το κουμπί Burn.

6. Διαλέξτε από εκεί που κάνατε copy το “InstallESD.dmg”, τοποθετήστε ένα απλό 4.7 GB DVD, και περιμένετε για να καεί το Lion Boot Disc σας.

Φτιάχνοντας αυτό το Dvd, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Mac OS X Lion με τον ίδιο τρόπο που κάνατε εως τώρα για προηγούμενες εκδόσεις του Mac OS

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω καν στο περιβαλον του Mac και δευτερον οτι εκανα ενα search στο App Store και δεν βρηκα κατι για Mac OS X Lion.To laptop μεχρι τοτε ετρεχε σπασμενη εκδοση του Lion.Εχω κανει το στικακι αντιστοιχα με το dvd.Οταν παω να ξεκινησω το install φτανει στο σημειο που μου ζηταει apple id & password,τα βαζω αλλα δεν ανταποκρινεται.Τι λαθος εχει γινει?

Μπορω απο καποιο pc που τρεχει windows να κατεβασω το lion και να το καψω ετσι?Η μονο απο mac γινεται?

Όσον αφορά το Lion στο app store, η Apple το κατήργησε εφόσον λάνσαρε το Mountain Lion. Βέβαια όσοι το είχαν κατεβάσει όταν υπήρχε, αν πάνε στα purchases και κρατήσουν πατημένο το alt (νομίζω?) θα εμφανισθεί. Τώρα το γιατί δε σου δέχεται το apple id δεν ξέρω, είσαι σίγουρος πως το πληκτρολογέις σωστά; κεφαλαία/μικρά κλπ κλπ;

Ναι μια χαρα τα βαζω.Ισως μηπως γιατι ειναι κατεβασμενο απο τορεντ το αρχειο που εχω στο στικακι?Πως θα μπορουσα να μπω στο περιβαλον του Mac ξανα ωστε να κατεβασω ξανα καποιο αλλο αρχειο ακομη και original.Βρηκα το λιον απο το isquare για 24 ευρω νομιζω που με παραπεμπει σε μακ στορ.Αλλα δεν μπορω να μπω καν μεσα στο περιβαλον ωστε να το κατεβασω και να το εγκαταστησω.Ωρε μπλεξιμο.....

Δεν ξερω.Το περασα διαφορετικα και επιασε.Δεν μου εβγαλε καν να βαλω στοιχεια στην αρχη.Ισως γιατι δεν ηταν original το lion.Μαλλον γιαυτο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...