Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η blackout παιδια ειναι εξαιρετικη στο browsing. δεν λαγκαρει καθολου το dhd αντιθετως ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο σε σχεση με την προηγουμενη rom που ειχα (Rc mix 3d). Το μονο προβλημα που υπαρχει (αν ειναι κιολας) ειναι οτι δεν λειτουργει το ραδιοφωνο. Παρολα αυτα συνεχως αναβαθμιζεται και στην επομενη εκδοση λογικα θα το διορθωσουν.

Για να είμαι ειλικρινής εμένα προσωπικά δεν μου έχει λειτουργήσει ποτέ το ραδιόφωνο σε Custom ROM.Τώρα εσύ μπορεί να είσαι πιο τυχερός.

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής εμένα προσωπικά δεν μου έχει λειτουργήσει ποτέ το ραδιόφωνο σε Custom ROM.Τώρα εσύ μπορεί να είσαι πιο τυχερός.

Mε την RC mix 3D λειτουργουσαν ολα

Δημοσ.

Η συσκευη μου οπως ειπα παραπανω ειναι rooted. Αν αγορασω μεγαλυτερη SD απο αυτη που εχω, χρειαζεται ξανα η διαδικασια, η απλα κανω copy paste τις ρυθμισεις ;

Δημοσ.

Η συσκευη μου οπως ειπα παραπανω ειναι rooted. Αν αγορασω μεγαλυτερη SD απο αυτη που εχω, χρειαζεται ξανα η διαδικασια, η απλα κανω copy paste τις ρυθμισεις ;

Τι ακριβώς εννοείς τις ρυθμίσεις.Εξήγησε μου λίγο γιατί ψιλο-μπερδεύτηκα.

Δημοσ.

Το λειτουργικό και οι ρυθμίσεις σου είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού, δεν έχει σχέση αν έχεις root access ή όχι.

Αν θες να βάλεις μεγαλύτερη κάρτα, απλά αντιγράφεις τα περιεχόμενα της παλιάς στην καινούργια και θα είσαι ΟΚ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...