giorgio86 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Καλησπερα και χρονια πολλα. Ψαχνω να μαθω αν υπαρχει καποιος οδηγος για να αναβαθμισω τη συσκευη μου σε android 4 και επισης ποια ειναι η καταλληλη rom. Λιγο που ειδα στο xda οι περισσοτερες ειναι σε beta release ακομη.. Ωστοσο αν γνωριζει καποιος και του ειναι ευκολο ας αναφερει μερικα βηματα. Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Επειδή ότι έγραψα πριν ήταν για το HTC Desire τώρα επανήλθα για το Desire HD.Η κορυφαία Fully Working ROM είναι αυτή:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531218 η οποία έχει Sense 3.6 και είναι Port από HTC Incredible.Λειτουργούν τα πάντα και αν έχεις απορίες η κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2012 από sakisosf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgio86 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Σευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον φιλε μου, η συσκευη μου ομως ειναι το Desire HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Σευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον φιλε μου, η συσκευη μου ομως ειναι το Desire HD. Ωχχχχ.Μέγα λάθος.Θα αλλάξω το παραπάνω Post μου με πληροφορίες για το Desire HD.Απλά να ξέρεις ότι η HTC επιβεβαίωσε ότι θα το λάβεις επίσημα.Οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys31 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ωχχχχ.Μέγα λάθος.Θα αλλάξω το παραπάνω Post μου με πληροφορίες για το Desire HD.Απλά να ξέρεις ότι η HTC επιβεβαίωσε ότι θα το λάβεις επίσημα.Οπότε διαλέγεις και παίρνεις. δηλαδη τι ενοης ???????????? αν διαβασες κατι πες μας να το ξερουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντος για την Blackout υπαρχουν ενστασεις !!!!! η ποιο σταθερη παραμενη ακομα η IceColdSandwich - 8.4 με μερικες παραλαγες και λιγο καλιτερη εγραφη βιντεο ειναι και η ποιο νεα IceColdSandwich - 8.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά σε ένα από τα 15 Forums που επισκέπτομαι καθημερινά διάβασα ότι το DHD θα λάβει επίσημο ICS.Θα επανέλθω αργότερα με το Link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά σε ένα από τα 15 Forums που επισκέπτομαι καθημερινά διάβασα ότι το DHD θα λάβει επίσημο ICS.Θα επανέλθω αργότερα με το Link. Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο αναφέρει εδώ: http://www.facebook.com/notes/htc/update-on-android-ice-cream-sandwich-upgrades/10150762287733084 ότι το Desire S και το Desire HD θα λάβουν Ice Cream Sandwich!Τώρα ισχύει ή όχι δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgio86 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 μεσα στον ιουλιο ομως βγηκε νεα ανακοινωση που λεει οτι τελικα δεν θα αναβαθμιστει το desire hd Επειδή ότι έγραψα πριν ήταν για το HTC Desire τώρα επανήλθα για το Desire HD.Η κορυφαία Fully Working ROM είναι αυτή:http://forum.xda-dev...d.php?t=1531218 η οποία έχει Sense 3.6 και είναι Port από HTC Incredible.Λειτουργούν τα πάντα και αν έχεις απορίες η κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με βοηθας σε παρακαλω με την εγκατασταση? η συσκευη μου ειναι rooted. μονο τη rom φλασαρω? το kernel εγω το βαζω κ αν ναι πως γινεται? ελληνικα εχει η blackout? ευχαριστω για την κατανοηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 μεσα στον ιουλιο ομως βγηκε νεα ανακοινωση που λεει οτι τελικα δεν θα αναβαθμιστει το desire hd Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με βοηθας σε παρακαλω με την εγκατασταση? η συσκευη μου ειναι rooted. μονο τη rom φλασαρω? το kernel εγω το βαζω κ αν ναι πως γινεται? ελληνικα εχει η blackout? ευχαριστω για την κατανοηση Άρε HTC,μας ξέκανες πάλι.Anyway!Εάν έχεις Recovery όλα είναι απλά και αυτό γιατί απλά κάνεις Wipe Data,Wipe Cache και Wipe Dalvik (CWM>Advanced) και μετά περνάς την ROM η οποία είναι AROMA και είναι πολύ εύκολη στην εγκατάσταση.Η ROM έχει Kernel μέσα οπότε δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιον .Να ξέρεις ότι οι γλώσσες που θα σου βγάλει στο Menu του AROMA Installer δεν έχουν σχέση με τις γλώσσες του τηλεφώνου,και ναι κατά 99% έχει όλες τις γλώσσες οπότε και τα Ελληνικά.Να ξέρεις βέβαια ότι όλη η ευθύνη είναι δική σου.Εάν σου πετάξει κανα σφάλμα ή κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε.Να ξέρεις όμως ότι δεν είμαι κάτοχος ενός HTC Desire HD οπότε μπορεί να πέφτω έξω σε κάποια θέματα.Εδώ έχω δύο χρήσιμα Video για αυτό το θέμα. Part1: http://www.youtube.com/watch?v=LtVeLrWcXPs&feature=related Part2: http://www.youtube.com/watch?v=lbAvh4g1Vw0&feature=channel&list=UL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgio86 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Φλασαρα τελικα την blackout η οποια ειναι αψογη μεχρι στιγμης! Να σαι καλα για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Φλασαρα τελικα την blackout η οποια ειναι αψογη μεχρι στιγμης! Να σαι καλα για την βοηθεια Για οποιοδήποτε πρόβλημα εδώ είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 εγω παντως με την blackout ειδα το dhd να lagaρει κ γενικα εγεινε αργο... αυτες που προτεινω για το dhd ειναι CM 7.2 rc ,icecold 8.5 k Miui 2.8.10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 εγω παντως με την blackout ειδα το dhd να lagaρει κ γενικα εγεινε αργο... αυτες που προτεινω για το dhd ειναι CM 7.2 rc ,icecold 8.5 k Miui 2.8.10... Πρώτον η CM7 είναι Gingerbread (Ο Τopic Starter θέλει ICS) και δεύτερον εγώ στο Youtube την είδα αρκετά γρήγορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Πρώτον η CM7 είναι Gingerbread (Ο Τopic Starter θέλει ICS) και δεύτερον εγώ στο Youtube την είδα αρκετά γρήγορη. αν δεις στο xda εχει καποια θεματακια...αυτα που ειδα κ εγω στο dhd κ οχι στο ytube... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgio86 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 η blackout παιδια ειναι εξαιρετικη στο browsing. δεν λαγκαρει καθολου το dhd αντιθετως ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο σε σχεση με την προηγουμενη rom που ειχα (Rc mix 3d). Το μονο προβλημα που υπαρχει (αν ειναι κιολας) ειναι οτι δεν λειτουργει το ραδιοφωνο. Παρολα αυτα συνεχως αναβαθμιζεται και στην επομενη εκδοση λογικα θα το διορθωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα