Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναλογα το παιχνιδι βασικα.

Αν εχεις να κανεις με αλλαγες οπλων κλπ εννοειεται το WASD.Αν ειναι κανενα flash game παιζω και με βελακια

racing games->ps3 controller.

Δημοσ.

Θέματα που ανοίγετε βραδιάτικα.

Στην ηλικία των 11 μόνο βελάκια. Πλέον μόνο WASD. Αν το παιχνίδι έχει από Default βελάκια, με πιάνουν τα νεύρα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Για FPS συνήθως βελάκια. (εκτός αν βολεύει καλύτερα το default)

Το ποντικι το εχεις με το αριστερο χερι;

Δημοσ.

Για FPS συνήθως βελάκια. (εκτός αν βολεύει καλύτερα το default)

Για τα υπόλοιπα WASD.

Και άμα θες να χρησιμοποιήσεις και άλλα κουμπιά όπως τρέξιμο(shift) ,crouch( c ), cover , melee attack κτλ ?

Για τα σημερινά fps ειδικά επιβάλετε να είσαι δίπλα σε περισσότερα κουμπιά... εκτός αν έχει κανα super duper ποντίκι οπότε πάω πάσο :P

Όσο για τα racing αν και δεν παίζω ποια τέτοια games με βόλευε να έχω στο δεξί χέρι τον χειρισμό(βελάκια) και στο αριστερό τα special κουμπιά.

• Moderators
Δημοσ.

Το ποντικι το εχεις με το αριστερο χερι;

Δεξί χέρι.

Και άμα θες να χρησιμοποιήσεις και άλλα κουμπιά όπως τρέξιμο(shift) ,crouch( c ), cover , melee attack κτλ ?

Για τα σημερινά fps ειδικά επιβάλετε να είσαι δίπλα σε περισσότερα κουμπιά... εκτός αν έχει κανα super duper ποντίκι οπότε πάω πάσο :P

Όσο για τα racing αν και δεν παίζω ποια τέτοια games με βόλευε να έχω στο δεξί χέρι τον χειρισμό(βελάκια) και στο αριστερό τα special κουμπιά.

Βάζω τα κουμπιά στο numpad και insert, home, κλπ.

Δημοσ.

Θα γελάσετε αλλά... όταν έπαιζα παιχνίδια χρησιμοποιούσα τα 1, 2, 3, 4. Ούτε τα βελάκια με βόλευαν ούτε τα WASD.

Δημοσ.

Θα γελάσετε αλλά... όταν έπαιζα παιχνίδια χρησιμοποιούσα τα 1, 2, 3, 4. Ούτε τα βελάκια με βόλευαν ούτε τα WASD.

μου θυμισες flight simulator 98 νομιζω με τον WW2.Το ειχε αγορασει ο πατερας μου για το Pc κ ειχε απο εκει χερισμο.Ε μετα απο ωρες καψιματος πηραμε joystick:Ρ

Δημοσ.

Βάζω τα κουμπιά στο numpad και insert, home, κλπ.

Δεν συμφέρει imho, σκέψου πως με WASD έχεις συγχρόνως στον αντίχειρα το space και στο μικρό δάχτυλο το Shift.

Για να πατήσεις home instert κλπ, πρέπει να κουνήσεις ολόκληρη τη παλάμη που κοστίζει πολύτιμα millisecond. ;p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...